Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya o adam şey değil mi ya Renly'nin ardını dövdüğü şovalye? lannisterlarla ne işi var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 stannis'den intikam almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 peki gösteriolar mıydı önceki bölümlerde ben Lannisterlara katılacam gidiyorum vs dediini veya onlara katıldığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hayır direkt olarak öyle bir şey göstermediler, normalde okuyucuya sürpriz oluyor tywin lannister'ın tyrell'lerle birlikte gelmesi. ama dizide ima edilmişti 1-2 yerde, littlefingerın margaery tyrell'le olan konuşması, loras'ın stannis'den bunun intikamını alıcam falan demeleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 copry said: Hmmm mantıklı son bölüm bir de tyrion reyisin askerleri gaza getiriş konuşması çok iyiydi . Bir ' itz not dis day!' olmasa da baya gaz olmuş ağzına sağlık. halfman'in konuşması itz not dis day'den çok daha gerçekçiydi. gerçekçi derken "hadi lan aragorn böyle dese kim gaza gelir" değil, karşısındaki adamları her filmdeki gibi şan şöhret rerörerö diye gazlamaktansa "bırakın abi kralı mralı, sizin evler dükkanlar gidecek hep" demesi adamdan empati fışkırdığını gösteriyor. bran edit: o değil de bran dev kurda falan dönüşeceksanırım ilerde. wolf's rain ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://i.imgur.com/l3q0z.gif HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ahahahahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yarımın konusması pekte gercekci değildi. orta cağda zaten hrekez sehirlerini koylerini kendileri için kadınları için savunuyo. hanı gercekte yapsa o konusmasyo. senın guzel gozlerın ıcın savunmuyoruz zaten aslanım der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mortis said: ya o adam şey değil mi ya Renly'nin ardını dövdüğü şovalye? lannisterlarla ne işi var orda? Ne biçm takip ediyosunuz diziyi ya, adam renlye aşıktı ve renlyi stannisin öldürdüğünü sanıyor ondan orda. hepsi o gerzek kızıl saçlı karının yüzünden diycem ama renlyinin ordu olmadan da bişey yapamazlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 kızıl karı stannis için öldürttü zaten renly'i, bi bağlamda stannis öldürmüş sayılır zaten, haksız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mortis said: spoiler peki gösteriolar mıydı önceki bölümlerde ben Lannisterlara katılacam gidiyorum vs dediini veya onlara katıldığını? belliydi zaten baelish çadıra damladığında bunu teklif etti, baelish zaten tywin'in uşağı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 DoruK said: kızıl karı stannis için öldürttü zaten renly'i, bi bağlamda stannis öldürmüş sayılır zaten, haksız değil. onun yerine savaş alanında teke tek girselerdi stannis ortadan ikiye yarsaydı daha iyi olurdu işte. gittiii dağ gibi stannis gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Nessaftw said: Komutan said: Spoiler spoiler diye o kadar tartisilan sey de onemsiz bir seydi zaten. İlk sezonda Eddard'ın elinde gördüğümüz ve idamının bile yapıldığı (ki bu detayı bile izlerken fark etmeniz zor) Ice'ın adını ne kadar duyup hakkında ne kadar bilgi edindiysek 3. sezonda da diğer kılıçları o kadar duyacağız. Bu tarz ufak detaylar dizide yer bulmayan ve bulmayacak olan detaylar. Bunun için veletler gibi zırlayıp atar yapmak gereksiz. ufak detaysa verme abicim verme istemiyoruz lan VERME AAAAA adam zorla yediricek bişeyler ya, iyi ki bi okudunuz lan teyallam ya. hatta al kendi ellerimle yaptım: http://i.imgur.com/kVPnJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nessaftw bi yol al artık her postta bir ama kitapta şöyle okumaktan bıktım yani istemiyorum görmek kitapta nasıl ben sadece diziyi izleyen insanlarla tartışmak istiyorum anlayış kıtlığı falan olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nessaftw bilinçli olarak bana spoiler vermeye çalışmış. ve quote aldığı için öm olarakta gelmiş. ban istiyorum artık. ilk kez birisi için ban istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 boyle kendi kendinize isteyince bisey olmuyo olm, basin sikayete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bir finallerim başladı diye ne dramalar dönmüş. Bu gün kurtuldum gerçi. Gereken yapılacak. Nessaftw, mesajlarını sildim daha önce, uyarıyorum buradan bir daha yaparsan ban. Kitap yasak olmasının nedeni spoiler olacak değil burada, kılıcın ne olduğu ya da minik bir karakterin başına gelen önemli değil; kitaptan konuşarak yapılan (ne olursa olsun) dizinin immersion ve oha etti kurgu katsayılarını düşünüyor. Minik minik zarar verip hepsi toplanınca sum of all fears oluyor. Bu nedenle bu spo küçük, bu spo büyük demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Vingthor said: nessaftw bilinçli olarak bana spoiler vermeye çalışmış. ve quote aldığı için öm olarakta gelmiş. ban istiyorum artık. ilk kez birisi için ban istiyorum. arkadaşlar bu gerçek, hatta kendisi bana özel mesajdan şakayla karışık lütfen banlansın o adam eheh dedi, onu daha önce hiç böyle gördüğümü hatırlamıyorum bi de lübnan'da sirke gitmiştik bi keresinde o da çok acayipti onu da başka bi topicte anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya abi tamam dizi onceki bolumlere gore gercekten guzeldi. ozellikle wildfire sahnesi benim baya hosuma gitti. ama dizi boyunca adamlar savasırken son 10 saniyede tywin'in gelip savası kazandık gencler diye kapıdan iceri girmesi sizi rahatsız etmedi mi? ben uyuz oldum resmen. ki tywin bence dizinin castındaki en iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ahah abi evet resmen zaman kalmadı diye kestirip atmışlar şurdaki kadıncaaz gibi http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6DOenEvAT48#t=195s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2 bölüme yaysalardı daha güzel olucaktı tabiki. 20dkya sıkıştırdılar, sonuda oldu bittiye geldi sonuçta. finansaldır heralde, zannetmiyorum yönetmeninde kısa tutmak istyceni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Xenocide said: Nessaftw said: Komutan said: Spoiler spoiler diye o kadar tartisilan sey de onemsiz bir seydi zaten. İlk sezonda Eddard'ın elinde gördüğümüz ve idamının bile yapıldığı (ki bu detayı bile izlerken fark etmeniz zor) Ice'ın adını ne kadar duyup hakkında ne kadar bilgi edindiysek 3. sezonda da diğer kılıçları o kadar duyacağız. Bu tarz ufak detaylar dizide yer bulmayan ve bulmayacak olan detaylar. Bunun için veletler gibi zırlayıp atar yapmak gereksiz. ufak detaysa verme abicim verme istemiyoruz lan VERME AAAAA adam zorla yediricek bişeyler ya, iyi ki bi okudunuz lan teyallam ya. hatta al kendi ellerimle yaptım: http://i.imgur.com/kVPnJ.jpg olm ne adamsın lan? sen de spoilerı quotelayıp daha görünür yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 e sen de şimdi spoilerın quote'unu quoteladın. INFINITE LOOP doğru diyon da işte ben adamın yazdığını hiç okumadığım için bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 salak misiniz olm siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ardeth said: DoruK said: kızıl karı stannis için öldürttü zaten renly'i, bi bağlamda stannis öldürmüş sayılır zaten, haksız değil. onun yerine savaş alanında teke tek girselerdi stannis ortadan ikiye yarsaydı daha iyi olurdu işte. gittiii dağ gibi stannis gitti delikanlı bi silah kullanmıyoki stanis ikiye yarsın. tırto bi elemanmıs yanı ekipmanından direk cizdim ismini. herkez 2hander/hammer broad and sword gezerken, kralım lan ben!!! diye bık bık eden adam en azından delikanlı bı silah alırdı eline. o kılıcan anca "ÖLDÜRDÜM SENI!!!" falan yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar