toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ema soylemis benim anlatmak istediklerimi. sezona 10 bolum sıgmasının sebebi de surekli cekim icin seyahat etmeleri sanırım. mekanlar gercek yani, cok guzel bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ya şu sibel olayına ne taktınız. dizinin her şeyi bitti ona mı takıldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 mis gibi diziyi bulmussunuz konusuyonuz hbo çekmiyom lan gidin muhteşem süleyman izleyin dese yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 hayır bir de bedava korsan izliyosunuz, hbo paralı olm ve cgi=PARA. üstüne laf çak got'a "çok sıkıco bor sozon oloyoo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yanlışlıkla dizi+kitap'a tıklayıp son sayfaya, allah allah ben son sayfayı okumuştum diyerek bir geri sayfaya gidip, allah allah atlamış mıyım burayı da dedikten sonra, hangi başlıkta olduğumu fark ettim ama hepsine sadece 2-3 kelime bakarak geçtim. naaptığımı fark ettiğimde kalp atışlarım 2 katına çıktı korkudan, tüm önemli bilgilere miss atan gözlerime kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Savaş filan umrumda değil, göstermeseler de olur. Ama 8 bölümdür yok böyle birbirlerine girdiler, yok şukadar savaş kazandı, diye diye gözümüze sokarlarsa insanlarda beklentiye girer. Madem savaşa paranız yok arka planda bırakın abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 akinci said: D. B. Weiss "I would say that, going forward, 10-episode seasons are really all that are possible, given our 12-month [production] cycle," Weiss said. "For this show specifically, it's really all we can do to do 10 of them in a year. I would say not to expect more than 10 a season any time in the near future ... We had always planned on a 10-episode season." 12 ayda ancak 10 bölüm yapabilmek hmmm. Cok fazla efektin ve savas sahnelerinin kullanilmadigi filmde oyuncular mi cok beceriksiz de daha fazlasi zor diyor anlamadim. Biri isik tutsun bana :) Dizilerin uzunlugunu belirleyen tek kriter kullanilan efektler degil. Asil sorun uzun diziyi kaplayacak senaryo yaratmak. Turk dizileri gereginden cok cok uzun oldugu icin(hem bolum uzunlugu, hem sezondaki bolum sayisi, hem de sezon sayisi acisindan) dizilerin suresinin cogu aptal aptal bakismalarla, ayni olaylarin tekrariyla veya hic bir mantigi olmayan gelismelerle doluyor. Dizinin su andaki halinde bile buradaki bazi insanlar "aksiyon yok" diye sikayet ediyor(ki bence haksizlar). Eger ayni konuyu diyelim ki 20 bolume yaysalar, ilerleme daha da yavaslar veya zaman doldurmak icin gereksiz eklentiler yapmak zorunda kalirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kitapbı okuan senaristlere özet geç demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/547892_10150840829377734_74133697733_9902989_1426734102_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 şunu ufaltıp avatar yapmam gerek http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110607173621/uncyclopedia/images/d/da/Tyrion_slaps_Joffrey.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/456348_341116352625669_1961488559_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 4 de mi başlıyordu tr saati ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 başlamış https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/550432_10150848624477734_1024880298_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hayal kırıklığına uğradım.. bu sezon bütçeyi bu bölüme basmışlardır kesin diye diğer bölümleri es geçiyordum ama bu bölümdeki aksiyon fakirliğini gördükten sonra yuh dedim. bu nasıl savaş yahu 100 asker gördük görmedik, zincir yok, wildfire sahnesinden tut her detay es geçilmiş. bütçe nereye gitti diye sorarlar adama. ''The second season obtained a 15% increase in budget in order to be able to stage the war's most important battle, the Battle of the Blackwater, in episode nine.'' %15 gelmese ne görecektik çok merak ediyorum. spartacus'de basit bir 1v1 fight bile daha gerçekçi ve heyecanlı bir aksiyon yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 daha izlemedim bölümüm ama üstteki spoilera ithafen Wildfire nasıl yok? Savaşın ne olayı kaldı ki o zaman? Bir sonra ki bölümde çıkma ihtimali yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Yoo wildfire, savas sahneleri falan var da hayal kirikliginin sebebi Bir helm's deep degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bir diziden Helm's Deep veya Kingdom of Heaven olceginde savas sahneleri beklemek bastan hata zaten. Wildfire vardi ve bence mukemmel bir sahneydi. Ama olayin gelisimi kitaptaki gibi degildi, sanirim Nessaftw ona takilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 whore budget olmuş demek ki o %15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Aket-Atum said: daha izlemedim bölümüm ama üstteki spoilera ithafen Wildfire nasıl yok? Savaşın ne olayı kaldı ki o zaman? Bir sonra ki bölümde çıkma ihtimali yok mu hiç? (virgül koymamışım cümle biraz tuhaf olmuş yukarıda) wildfire var lakin 30 sn görüyoruz ve çok kısıtlı, detaylandırılmamış oradaki sahneler. haliyle kafamızda kitabı okurken kurduğumuz savaşı göremiyoruz. zaten cümlemdeki detay vurgusu da oraya gidiyor. genel olarak bakacak olursak 100 asker ile battle of the blackwater yapılmış. potansiyeli bu kadar yüksek olan ve göreceğimiz en büyük savaş boş sahnelerle geçiştirilmiş. en gaz noktalardan biri olan garlan tyrell'in renly'nin zırhıyla öncü kuvvetleri yönetip savaşın kaderini değiştirmesi, stannis'in ordusundan kopmalar saf değişimleri ve dağılması gibi detaylar es geçilmiş. bir avuç adamla yönetilmiş bu sahneler. 20.000/30.000 vs 80.000 savaşını 100 askerle yapmaları zaten o paralar buraya gitmediyse nereye gitti demeye yol açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Stannis is ordusundan kopmalar ve taraf değiştirmelerin önüne renly öldüğü bölüm geçtiler zaten, katılmadı kimse stannis`e orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Komutan said: Bir diziden Helm's Deep veya Kingdom of Heaven olceginde savas sahneleri beklemek bastan hata zaten. iyi ama az bütçeli bir dizi değil ki.. 60 milyon dolar ilk sezonun bütçesi ikinci sezon için neredeyse extra 10 milyon dolar ek bütçe alındı toplamda 70 milyon dolar gibi bir rakam yapar. helms deep'i bir kenara bırakalım two towersın toplam bütçesi 94 milyon dolar. ben hala daha iyisi yapılabilirdi diyorum. son bölümde cgi ile dragon manyağı olursak paranın nereye gittiğini anlayacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 dreagloth said: Stannis is ordusundan kopmalar ve taraf değiştirmelerin önüne renly öldüğü bölüm geçtiler zaten, katılmadı kimse stannis`e orda. Orada bir tek Tyreller katilmadi Stannis'e. Renly'nin geriye kalan butun adamlari Stannis'e katildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 son bölüm fena değilde gate önü savaş sahneleri pek hoşuma gitmedi cersei(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ne ara izliyonuz ya akşama bırakın kahvaltı yaparken izlenir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 işte olanların içi gidiyo mesela burda. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar