Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Tahminimce

Khaleesi'nin bu saatten sonra dragonları alabilmesinin tek yolu qarth'ta devasa bir yangın çıkarmak. Warlock'ları başka türlü yenebileceğine ihtimal vermiyorum. Alevlerin içinden alıp kaçar nasısa fire resistanceım var diyip.Bütün şehri yakıp kaçabilir, hem o zaman zenci dayının da ne krallığı kalır ne malı mülkü

Sosyal ağlarda paylaş

cihant said:

Tahminimce

Khaleesi'nin bu saatten sonra dragonları alabilmesinin tek yolu qarth'ta devasa bir yangın çıkarmak. Warlock'ları başka türlü yenebileceğine ihtimal vermiyorum. Alevlerin içinden alıp kaçar nasısa fire resistanceım var diyip.Bütün şehri yakıp kaçabilir, hem o zaman zenci dayının da ne krallığı kalır ne malı mülkü

bence

house of undying de dragonların hızlı büyümesi için bir büyü filan yapıcak elemanlar. bi şekil alır tekrardan nasıl olsa.

Sosyal ağlarda paylaş

cihant said:

Tahminimce

abi o şehir genel olarak altından... kağıttan falan değil yani ahaha nereye yakıyosun lan
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

cihant said:

Tahminimce

abi o şehir genel olarak altından... kağıttan falan değil yani ahaha nereye yakıyosun lan

aga herşey mi altın.ha evler altından,ağaçlar gümüşten, halı-kilim-giysi fln incidense haklısın,yanmaz o zaman.ama khaleesi nin artık fire resistance ve kukla olarak mother of dragons dışında bi olayı kalmadı.nası geri alcak sabileri
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...