Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Cuce said: snow'un kılıcı ardık valerian steelmıdır nedir, 5 kat giysinin ardından nasıl hissetiyse.abi bana kılıç deil de pipiden bahsediomuş gibi geldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bence cüce de pipiden bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 almancı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 jorah ne ihanetinden bahsetti kadın hatırlayamadım eski bölümlerde? yoksa bilmiyormuyuz henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 okeyde tas calmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 7 THEON! BOĞULACAK YERIN YOK THEON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Daesu said: jorah ne ihanetinden bahsetti kadın hatırlayamadım eski bölümlerde? yoksa bilmiyormuyuz henüz eski bölümlerden biliyorsun varys, ned'e king's council esnasında demişti jorah mormont kızın hamile olduğunu söyledi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Varys icin casusluk yapiyordu. Hatta suikast yapilacagi da kendine soylenmisti; casus olmasina ragmen engelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 birisi kılıcımı getirsin, snow'u 1001 parçaya ayırmak istiyorum. çok ayar oldum o velede. hep şimdi adam olur diyorsun; ama yok, olmuyor. zaten bu stark veletleri analarına çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Iyi de onun anasinin kim oldugunu bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ned stark'a benzemediğinde hem fikirsek sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 asil ned'e benzeyen cocuk jon, digerleri benzemiyo. arya bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 devasa tahmin whitewalkerlar falan geldiğinde jon snow wildlingleri ve night's watch'u birleştiren etken olucak diye düşünüyorum bi önceki bölümde emin değildim ama bu bölümde kızla arasında geçen muhabbetlerden filan bunu çıkardım şimdi yakalanınca wildlinglerin arasında yaşamaya başlar eski crow yeni wildling kralı ile tanışır falan olaylar gelişir cercei aww dedirtti abi yazık lan hound ne yaptı orda anlamadım yalnız, yatağı ters mi çevirdi niye öyle bön bön duruyodu? bi de arya'yla tywin çok şirinler ya hakkaten, bi anda boka sarıcak o ilişki ama ona üzülüyorum daha merak ettiğim çok şey var da beklicez artık bi sonraki bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yavuz beraber diablo oynarken sonunu anlaticam sana hic ummadigin bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 7 Theon ne zaman salya sümük ağlayıp pişman olacak merak ediyorum. Robb ile yüzleşeceğin zamanı bekliyorum soysuz it. :D Warlock da ne adam çıktı öyle ya, çarşıdan aldım bir tane suikast yaparken 10 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sayros, sen zeki bi cocuga benziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Komutan said: Iyi de onun anasinin kim oldugunu bilmiyoruz. babasının da kim olduğunu bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 jorah ne zaman burası warrocktr değil diyecek onu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bizim cripple stark da çok zeki çocuk. Kral olmaya yakıştırıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bölümler çok rezalet gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bu bölümden ne çıkarmak gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Dizi gayet tıkırında güzel, kesinlikle kitap kadar güzel değildir zaten. O yüzden okumadık, şimdi spark gibi her bölümden sonra "ABİ VALLA ÖYLE DEĞİL ABİ, OF SIÇMIŞLAR İÇİNE" diye aglıyordum. Bak kafam tertemiz şimdi, dizi biter okunur bir ara keyifli keyifli oh. http://i.imgur.com/Q3kFk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bu kadın 100m'yi 12sn'de falan koşar yalnız. burun delikleri körük gibi hava çekiyordur. var ya bir nefeste rahat 5litre tek delikle alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 diziden sonra kitabı okuyanlar zaten hö? diye kalıcaklar, dizinin yarısı falan(2. sezon), kitapta yok çünkü lol. az daha kasarlarsa bambaska bir seriyi anlatıcaklar bu gidişle. hadi her sahne eklenemez normaldir, bütçedir flan ama bari yeni sahneler uydurmasalar havadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar