Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

7. bölüm

jaime çok iğrenç de, ne laf soktu ya ned'e öle. adamın cesedi mezarda ters dönmüştür. gerçi bilmiyoruz, jon'un ne olduğunu, günün birinde getirmiş sonuçta. beki yetim çocuk kapmıştır savaş meydanından adam. yalnız ölmemiştir ya jaime, ölmez ya. ölmesin ya.

arya'yla tywin çok iyi çift bence lan, mehmet demirkol'la, fuat akdağ gibiler asdfasfas, muhabbetleri iyi. hiç bozulmasın o çift ahaha.

jon snow inanılmaz komik lan bu arada ahahah. dandik gerizekalı.

zavallı daenerys de devrimin ortasına düştü garibim. orada anlamadığım benim kendini kopyalayan iskeletor efendi, niye kocaman zenci ali ağaoğlu adama yamandı ki onu da öldürseydi ya kıro. şimdi bizim zavallılar şimdi iskeletorun saçma evine mi gidicekler dragonları kurtarmaya. kesin orası da dandik filmlerdeki aynalı sirk çadırları gibidir lan ahah. her yerde heriften vardır bi tane.

Sosyal ağlarda paylaş

7

o çocuklar %2500 çiftçinin çocuklarıydı heh. tiyon seni de yağlı kazığa oturtacaklar tez zamanda inşallah.

yalnız cirsei hayret biraz insan gibi davrandı bu bölümde, kızı da kendisi gibi görmeye başladı anlaşılan.

warlock mirror image'ı köklemiş maşallah. zenciyi tahmin ettim de onun böyle göstere göstere işin içinde olması enteresan geldi.

jon snow gg.

arya da üç buçuk atıyorken çoştu birden, haddini bil madem orada takılacaksın daha.

ceymi de şerefsizin önde gideni tam, barristan paşa yanında tutmamış neyse ki. hadi barristan paşa bekliyoruz ikinci sezon bitmeden.

ayarı bozuk kat kesin takas edecek meh, ama şehir nasıl dayanacak orası belirsiz. tyrion olmasa %100 gidici zaten heh. stannis gerçi kara büyü olmadan o bodos kafayla nereye kadar.

yalnız tyrion ile cirsei sanki "cofri'yi erken emekli etsek mi" dercesine baktılar birbirlerine. hadi hayırlısı.

Sosyal ağlarda paylaş

yaşlar büyütülmüş abi yoksa robb fln 14 yaşındaydı ilk kitapta.

7

ben demiştim dragonları undyingler aldı diye dsfs..heryerden kral çıkmaya başladı şişman zenci çıktı şimdide.ölenler çiftçinin çocuklar ztn onda şüphe yok.snow ölsünde kurtulalım hepten mala bağladı.jamiede herseferinde göt ediyo catelyni.aryam bitane ztn

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...