Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

nedanko said:

oha bi insan infernoya kadar nasil olmez? oyle seyler varki, oha cok takdir ettim yani, 4 yil bu oyunu oynasam oyle yapamam.

Bu arada inferno ya gelmek icin kasmayin millet cok, oyunun tadi diger uc act da daha cok cikiyor, eger sizde benim gibi sonuc icin degil surec icin oynuyorsaniz.

Inferno ya bi gectim public games ler farmerlarla dolu, adam kasayi acip, ya da elite i kesip hemen cikiyor. cok farkli bi kullanici tipi ve oyun tarzi var. benim act 1 public games izlenimlerim oyle oldu.

+1

oyun 18 mayısta elime geçti act3'e normalde henüz geçtim. tadına vararak oynamak en iyisi mapin heryerini açmadıktan sonra boşa para vermekten ve kasıntılıktan öteye gidemiyor olay
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

inferno actII için bi adet tank lzm gibi :< baya bi aktık reampage ile bi tane wizard çok iyi olurdu hatta

eu serverse ben gelebilirim ekleyin wiz olarak.

BlackLabelSociety said:

abi rush atıp neler yapabilceni goruyo insanlar nesi yanliski, zaten yapabilcekleri sona erdinde düsük hızla butun classlar için yapıcak sizin suan yaptıklarınızı
Sosyal ağlarda paylaş

bazılarını bırakıcaksın abi, bugün arcane knockback fast gibi bir şey geldi 2 kereden öldükten sonra bırakıp gittim yoluma.

herif benim gitceğim yola benden önce gidiyor nasıl kaçarsın ki bundan

minion arkaya fırlatıyor arkadan kaçayım diyorum başkası geliyor öne fırlatıyor top gibi oynuyorlar. hatta bir ara önden fırlattı arkadan tuttu tekrar fırlattı daha götüm yere değmemişti
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

bazılarını bırakıcaksın abi, bugün arcane knockback fast gibi bir şey geldi 2 kereden öldükten sonra bırakıp gittim yoluma.

minion arkaya fırlatıyor arkadan kaçayım diyorum başkası geliyor öne fırlatıyor top gibi oynuyorlar. hatta bir ara önden fırlattı arkadan tuttu tekrar fırlattı daha götüm yere değmemişti

Abi sabah sabh şuna anırarak güldüm ya. O anlattığın kafamda canlandı da ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

ben karambollerin içine girmeyi seviyorum ama bazen etrafı sardıklarında yatabiliyorum pot sınırsız kullanamadığımız için. 4 skill ile sınırlanmasa yine sıkıntı değil wd'yim horror u kullanırsam hepsi kaçıyo ölmüyorum ama horror yerine diğer skill'i kullanmayı da istiyorum. o zaman da hareket edemediğinde yalan oluyorsun. 6-8 arası skill kullanımı olsa iyi olurdu. =(
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:

Flassh said:

Abi sabah sabh şuna anırarak güldüm ya. O anlattığın kafamda canlandı da ahahah

aynı durumdayım ashudasşdolkajlşs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...