nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 http://i.imgur.com/kVhzj.gif diablo party leri boyle oluyo merak edenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 _Spartacus_ said: Kullanma istemiyorsan ama kullananlara avantaj veriyorlar işte. Öyle zırt pırt değiştirmeni istemiyorlar, seçim yap istiyorlar. Öyle şuna bu build'la gideyim, buna bu build'la gideyim dedikten sonra yetenek seçimlerinin ne anlamı kaldı? ya zor bir şey değil benim dediğim, oyunu da öldürecek bir şey değil. wow'daki talent değişimi gibi 6-7 sn cast koyarsın kayıtlı skill run dizilimine. adam bir combata girmeden önce veya bir bossa girmeden önce basar değiştirir istiyorsa. zorla değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 denildigi gibi o zaman valor sisteminin hic bir olayı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 nasi kalmaz, degistirmeyene buff, degistirene karismiyo, zaten degistirilebilir durumda, kolay degistirilebilmesi oynanabilirlik acisindan daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hell'de girilebilir hale getirdik burayı farmlıyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kungenın streamde az once lvl 60 monk öldü asdg resim http://g1205.hizliresim.com/x/s/6nk3p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hell sanırım ora. kungen mi oynuyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kungen barbar oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 said: ya zor bir şey değil benim dediğim, oyunu da öldürecek bir şey değil. wow'daki talent değişimi gibi 6-7 sn cast koyarsın kayıtlı skill run dizilimine. adam bir combata girmeden önce veya bir bossa girmeden önce basar değiştirir istiyorsa. zorla değil sonuçta.İşte her kombata girmeden değiştirilmesini istemedikleri için koydular nephalem valor'u zaten. Yapılmasını istemedikleri bir şeyi kolaylaştırmak için arayüzü değiştirmezler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yapilmasini istemeseler, degistirme imkani vermezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Değiştirme imkanı vermelerinin nedeni bir yeteneği beğenmediğini fark edince yeni karakter yapmak zorunda kalmaman ve gerçekten istediğin yeteneklerle oynayabilmen. Zart zurt değiştirmeni istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 buff bir seçenek. isteyen alır istemeyen almaz. insanlar şu anda skil değişebiliyorlar zaten istedikleri zaman istedikleri kadar. bu iş daha kolay olacak diye bufftan vazgeçip sürekli skil değiştirecek adam şimdi de değişir o zaman da değişir. kimsenin kafasına silah dayamıyorlar. blizzard'ın ne düşündüğü istediği umrumda değil, oyuncu için kolaylık, hem de oyunu hiç etkilemeyen bir kolaylık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 cunku 5 kere tiklattirmak caydirici bi onlem skill degistirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yine wow'dan örnek vereceğim, eskiden wow'da da talent değişimi paralıydı. her talent değişiminde para katlanarak artıyordu insanlar talentleri çok zor değiştiriyorlardı. sonra noldu bu sistem geldi. oyun çok daha akıcı oldu. isteyen değişmez skilleri valorla oynamaya farm yapmaya devam eder. isteyen değişir. "türkçe altyazı olmasın yeaa oyun bozulur" kafasına benziyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ben gelmesin öyle bir şey demiyorum. "İsteyen öyle oynasın, isteyen böyle oynasın" demiyor Blizzard işte. Yaptığın build seçimlerinin bir anlamı olsun istiyor, buna katılırsın ya da katılmazsın o başka. Yaptığın build seçimlerinin anlamı olsun diye oyuna yeni bir mekanik koyan adamların zırt pırt build değiştirmeyi kolaylaştıracak bir sistem koyacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 oyunun esprisi bu, bi run'ı tek skbuildle yapabilirmisin yapamazsınız diye challangea sokuyo seni işte. zaten onun dısında ıstediğin zaman değiştireibliyosun buildini rahat rahat. asıl neden ikinci silah seti yok oyunda ben onu anlamıyorum, mallık tümüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Onu da MF silahı değiştirip son vuruşu onla yapmasınlar diye koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ahmedinejad said: yine wow'dan örnek vereceğim, eskiden wow'da da talent değişimi paralıydı. her talent değişiminde para katlanarak artıyordu insanlar talentleri çok zor değiştiriyorlardı. sonra noldu bu sistem geldi. oyun çok daha akıcı oldu. . Eskiden daha iyiydi bence. Ben ve benim gibi dusunen oyuncular, oyunda yaptigimiz secimlerin bir anlami olmasini istiyor. Buildleri istedigin zaman degistirebilme yaptigin secimlerin anlamini azaltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ne fark ederki, inv'e acık right clicklemek o kadarda zor değilde luzumsuz. millet bütün itemlarını değiştiriyo boss ölmeden mfli ölsün diye. buna dair bi bilgi görmedim ama, eğer mf hesabı combat anındaki en düşük mf olarak hesaplanmıyosa oda malcaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 silah degistrmek de valor buffunu etkiliyor mu ? 1-2 sayfayi okumadım ama işte mf buflu itemleri takmak etmek,kesin bilgi var mi(fight esnasında veya öncesinde silah ve armor degstrmek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Hayır, etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 elite mob ve özellikleri http://www.wowpazar.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=271&id=17907&Itemid=93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 oh bitirdim normali sonunda, 2. denememde (act 4 boyunca tek burda öldüm zaten 1 kere) diabloyu 5dkda tek 1.6k'lık potionla kestim lol, ver elini nightmare şimdi. 3 rare, 4 magic item düştü, 3 adette normal gem düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 off format fln attım bi ton ıvır zıvır işlerle geçti 2 gün. yeniden diablo kurmaya anca fırsat buldum. millet 60 olmuş normal act2 20lvl'im ben =) diablo weekend yapacağım bu hafta. yemek dışında diablodan çıkmak yok. =) (maintenance fln olursa bliz'in merkezini basacağım. serverler düzelsin diye geç başladım zaten oyuna. bliz gibi firma çoktan düzene sokmalıydı şu işi) yeni başlayanlar fln varsa h.sonu normal act2 'den yardırmaya yanaş aranıyor duyurulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 inferno actII için bi adet tank lzm gibi :< baya bi aktık reampage ile bi tane wizard çok iyi olurdu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar