Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 günlerdir ne nm'de ne hell act1in yarısında bırak rare itemi, işe yarıyan magic bile düşmedi bu akşam serverlar gidip geldiğinden sonra bir sürü rare düşmeye başladı, hepside işime yarıyan itemlerdi, çöplerden değil drop ratelerimi bozdular naptılar dgkljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Selam, Bi Izual'dan bi de Heaven'a ilk geldigimde baya saglam vuran tipten saglam tokat yedim. Level 30 Monk'um var. Tipler mi guclu yoksa benim gear'im mi dusuk acep ? Bu ikisi disinda da ben tokatlaya tokatlaya geldim. Sorun neyim yasamadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 taktik degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Topuklamak kaliyo bi tek -ki Izual gayet catir catir yakaladi, lulz-, onda da sen adam gibi dovmeyince item dusmuyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kürek çıktı lan bana, alıcam vurucam mobların ağızlarına kürekle sdşlgjkj http://i.imgur.com/S3Hil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bir arkadaşımın verdiği taktikle 56 level dan 60 a 3 saatte çıktım, sonra sadece diabloyu kestim ve hoşgeldin inferno :) yarın diğer classlara başlıycam en fazla 2 gün sürer 60 olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 xp icin guzel mekanlar var .P 5 dakkada 100k xp kasabiliosun mesela, lvl 35-50 arasi. spotu alak bizde kasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 act2 de 2 nci quest 2 dakika bile sürmüyor 55k questden 20 felan da moblardan geliyor 70k xp alıyorsun 2dakikada, üstüne her yapışta 2500 civarında gold da geliyor, tabi itemlar da. hell de abuk sabuk uğraşmaktansa çok mantıklı, 60 oldum direk 60 arkadaşlardan biri diablonun oraya götürdü kestim bitti gitti. esas blizzard bu olayı kapatmadan alt char kasmak lazım orda , bu şekilde 1 günde 60 lvl char yapılır tabi miden kaldırabilirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 tinu said: act2 de 2 nci quest 2 dakika bile sürmüyor 55k questden 20 felan da moblardan geliyor 70k xp alıyorsun 2dakikada, üstüne her yapışta 2500 civarında gold da geliyor, tabi itemlar da. hell de abuk sabuk uğraşmaktansa çok mantıklı, 60 oldum direk 60 arkadaşlardan biri diablonun oraya götürdü kestim bitti gitti. esas blizzard bu olayı kapatmadan alt char kasmak lazım orda , bu şekilde 1 günde 60 lvl char yapılır tabi miden kaldırabilirse :) Ha buldum galiba da nm'de az veriyormuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bi sonraki kismini dene bossuda kesicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Luriel said: gelmediyse kimse yardıma gelebilirim işim yok şu anda. abi seni darlicam sonra o zaman kusura bakma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Miraul said: bi sonraki kismini dene bossuda kesicen Ya şu Khasim Outpost mu neydi o değil mi? Act II, Quest 2 o çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 tinu said: bir arkadaşımın verdiği taktikle 56 level dan 60 a 3 saatte çıktım, sonra sadece diabloyu kestim ve hoşgeldin inferno :) yarın diğer classlara başlıycam en fazla 2 gün sürer 60 olmak. Bende dedim alla alla bu adam nası bu kadar kısa sürede 60 ladı , achivement ın göründü ekranda =P PM'den anlatırmısın tam olarak neresi oluyor. Bende bare alt malt yapim, 58 im hala gerçi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Darksun said: tinu said: bir arkadaşımın verdiği taktikle 56 level dan 60 a 3 saatte çıktım, sonra sadece diabloyu kestim ve hoşgeldin inferno :) yarın diğer classlara başlıycam en fazla 2 gün sürer 60 olmak. Bende dedim alla alla bu adam nası bu kadar kısa sürede 60 ladı , achivement ın göründü ekranda =P PM'den anlatırmısın tam olarak neresi oluyor. Bende bare alt malt yapim, 58 im hala gerçi =D act2 nin the road to alcarnus questi var, ikinci quest, orda sonu vachem ile biten quest'i seç resetle, o questle oyuna gir, portaldan outpost a geçiyorsun hemen üst tarafta ufak şehrin için herifle konuşuyorsun, questin adı talt to luite. felan bi şey , konuştuktan sonra orda hemen evin içine girip adamları kurtarıyorsun , işte moblar kesiyorsun quest bitiyor, lvl 55 de 55.000xp veriyor, e moblarla beraber 70.000 e yakın alıyorsun , sonra cık oyundan questi tekrar resetle aynı şeyleri tekrar et. 1-2 dakika sürüyor 70.000 xp almak, şimdi alt char kasıcam 2 günde 60 olursun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 İyiymiş saolasın =D bir tanede sağlam bir class yapim biran önce, wizard la çıtkırıldım modeli bir yere kadar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 sen bi melee class yapta, çıtkırıldım nasıl oluyor gör,:) ben de wizard yapayım bir tane , hayır midem bulandı aynı şeyi yapmaktan ama , işte film felan açıcam televizyonda, izlerken aynı questi yapcam habire ,daha hızlı 60 olabilecek bir yöntem olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 dün çok enteresan bişe oldu. zoltun kulle'un bedenini bulmak için ikinci kapıdan girdim shadow lock'mıydı neydi hatırlamıyorum. çok ufak bir map açtım sadece 2 kumdan kapısı var ilk kapıdaki elemanları kestim ikinci kapıya geldiğimde ise içerde 4 tane yaratık vardı şeffaf renkte ortada da kulle'un bedeni. içeri girmek istiyorum ama kum kapıdan geçemiyorum allem ettim kullem ettim olmadı. sonra oyun koptu aynı yere bidaha geldim bu sefer çok daha büyük bi map açıldı ve yine aynı yerde bedenini ve 4 yaratığı buldum çok tuhaf geldi diablo3 tarihine geçtim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bu arada bişi soriyim cemaat ben lvl26da (wizard) belial'a gittim 2 kez elime verip geri gönderdi şu devyarasa moda geçtikten sonra. sonra girdim party yaptık tanımadığım gencolarla 5 kişiydik hepsi lvl 25 26 3ümüzün eline verdi dışarı attı içerde lvl 26 wiz ve lvl26dh kaldı ikisi de bi güzel kesti anlamadım gittti lae. o lvl26'yla muhabbet ettim elindekileri gösterdi hepsi tırt daha büyüleri bile açmamış dana rune'suz kullanıyo diğer dh'dan da pek ümitli değildim nasıl oldu anlamadım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Belial'ın bütün saldırıları nereye yapacağını gösteriyorsun. Teknik olarak dmg yemeden bitirebilirsin Belial dövüşünü. Yeşil dairelerin üzerinde durma, pençe mesafesinde durma, ya iki kolun arasında ya da dışında kal. Bir de zehir püstürken bir tarafa full vurmuyor, o tarafa teleport ol veya önceden kaç. Dün nightmare Belial'ı dmg yemeden kestik. (Gerçi yanımda 50 vardı ama olsun, sonuçta kaçma gene aynı, sadece süre kısa :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hp'en çok düşük olabilir belki, belial'ın kolları ve yeşil zonelar kodumu oturtuyor. deviant'ın dediği taktikle oyna geçersin rahat. hala en ufak dokunmada ölüyorsan o boss için 2-3 tane vitality veren item tak öldürene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 act 2 deki xp farm işe yaramıyor artık, 5k falan xp alıyorsunuz sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 50lvl sonrasi icin exp kasmak isterseniz azmodan questini alip basladiginiz yerdeki moblari skip gecip fighta giriniz, onu kestiginiz icin exp aliyorsunuz, sonrasinda act3 bittigi icin exp aliyorsunuz ve act4'u baslatiyorsunuz, act4'e de boss keserek basladiginiz icin oradan da bir miktar exp aliyorsunuz ve 1-1.5 bar dolmuş oluyor. tekrar tekrar yapinca yarim saatte bir level almak mumkun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 şeytanlar iblisler dünyaya girişmiş, cennet düşmüş , bizim templarla enchantress aşk meşk peşinde , scoundrel önüne gelene çakma derdinde.insanoğlu vaziyet nolursa olsun aklı fikri hep aynı yerde oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aklı meşkde olmayan canlı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Norak said: act 2 deki xp farm işe yaramıyor artık, 5k falan xp alıyorsunuz sfsd suan denedim lvl 42 yim 5 dakkada 125k xp aliorum. road to arcansus tan baslayip bossu kesiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar