di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Password icin c/p. Heba etmeyin kendinizi. Manikur falan da cok para ayrica, bozulmasin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 alanı var alamayanı var guesti var fakiri var donanımı kaldırmayanı var, acıyın biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 GokTuRK said: benimkisi updating setup files da dondu kaldı akşamdan beri uğraşıyorum geçemedim ya rage e mi girsem napsam.... çözebilen var mı bunu ya c:/ProgramData/battle.net klasörünü sil sonracııma da setup dosyalarının indiği klasörü aç, diablo setup.exe dosyasını win xp sp3 uyumluluk moduna getir, olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ala Ala hala açılmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokdesa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 fazla guest pass i olan arkadas varsa yardımını bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 olmuyor delireceğim... diablo sana geliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 asılmayın lan servera pişt aloo bütün gece gün 60ms oyun oynadım 150ye çıktı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ren said: alanı var alamayanı var guesti var fakiri var donanımı kaldırmayanı var, acıyın biraz :( Su anda donanimi kaldirmayan blizzard :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yokmudur bilen ülkeyi tr seçmenin bir dezavantajı varmıdır ah falan kullanırken veya başka bişeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokdesa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 arkadaslar yardımcı olun lutfen bi guest pass lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 permanent title veriyorlar ''sand nigger'' diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 said: We're in the process of troubleshooting the issues affecting EU game logins and social services. Updates as I get them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokdesa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 arkadaslar en azından biriniz cevap verebilir mi yok mu guest pass verebilecek magdurum suan cok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 karakteri retrieve edemiyorum bende, authu filan gectimde. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 30 35 dakka bekliyosun ama girecegin yine garanti deil retrieve ekranında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 neyi bekliyosunuz olm, problme var iste, kasmayin bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 şu an karakter ekranına gelebildim. ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 haa çözdüm authenticating credentials diyore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 wowa bile girilmiyor haha blizz fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Oyunda olanlar çıkmamış heralde, çünkü stream'den hala oynayanları görüyorum... Spo! Almanlar şu an Level 55-56 filanlar. Hell Act 2'deler. Açıkçası biraz hayal kırıklığı hadi tamam normal ve nightmare geçildi çabuk da insanlar 1 günde hell'i de bitirecekse inferno şöyle inferno böyle geyikleri yapması kimse. En kötü 2-3 günde geçilir o da yani... Ne bileyim Hell'de baya zor olsa iyi olurdu sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 farklı regionlarda girmeye kalkınca aynı karakter ile devam edilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 eskilerden bir alıntı gelsin bu başlığın sabitlenmesi şerefine Diyaplo 3 http://www.hurriyet.com.tr/_yazarlar/images/249b.jpg Diablo... ispanyolca seytan demek 1996da blizzard denen amerikali gencler yapmis alman var, yahudi var, iranli var, iskandinav var... ispanyol yok... turk hic yok... simdi ucuncusu cikmis bizim genclik ayila bayila oyniyor, kapialra dizildiler dun gece birbirlerini eziyorlar normal versiyon 150, koleksiyoner 300! asgari ucret hala belli ama sira olmus sira! elin amerikali sirketindeki cok kulturlu ekibin yaptigi ismi ispanyolca olan oyuna paralari saciyor genclik para basiyor adamlar bir gecede bizde ise kindar genclik var, holivud cakmasi fetih filmi ile gurulaniyoruz hala ama olsun tablet verdik cocuklara dahada tuketsinler diye sumerlilerde tablete yaziyordu oysa ama gelde anlat nafile! simdi diyaplo oyniyor bizimkiler, bakarsiniz jeton duserde gercek diyaplonun tepelerinde oldugunu kavrar ama bunun icin once RTE efendinin loot dusurdugunu soylemeniz lazim, malum nato kafa nato mermer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yaaa genemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Biri Cüce'yi durdursun, adam 24 saattir oynuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar