silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 pehh kaçırdık iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 @kfg: Büyük ihtimal ondan dolayı oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 daha var mı gastpes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 fakirizzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bu magicalleri satmayımı oneriyosunuz yoksa salvage mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/544258_10150820932261840_21785951839_9893877_1484616756_n.jpg asfdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 act3 sonuna geldim ama artık parmak uçlarını hissetmiyorum meh bakalım kaç saat daha dayanabilecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Zegna said: bu magicalleri satmayımı oneriyosunuz yoksa salvage mi? Ben full salvage ediyorum normalleri vendorluyorum. Salvage den kalan itemler ile blacksmith itemleri felan yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 evet onu gordum, bide son bi soru, tum parayı verip turuncu silah alsammı degermi filan :D auction housetan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 the servers are busy at this time alan var mıdır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Zegna said: evet onu gordum, bide son bi soru, tum parayı verip turuncu silah alsammı degermi filan :D auction housetan.. şu anda değmez. 2-3 ay içinde fiyatları yarı yarıya düşünce düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yok demek istedigim kasarken filan cok farkedermi, 30k vericem turuncu 2hand staff, baya iyi monk icin. neyse 10 k ya buldum aldım sfagsfg. simdi diablo noobu oldugumdan soyle bi soru daha sorucam, 2hand sux mu bu oyunda? cunku hani fazladan +ozellik alabiliyorsun dual wield oldugunda fazlada bonus stat vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyunlarda levellerken silaha para vermeye karşıyım. ölücülük ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 abi malesef oyun torchlighttan fazla olamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 synthesizer said: abi malesef oyun torchlighttan fazla olamamış En büyük korkum da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 itemlar çok dandik ya eski epic şekil çeşitlilik yok aynı hep birbirinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 geldim eve, kuruyore. şevki 8'e kadar play'e elin gitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 cok kotu olm oyun, niye para verdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dur eve gideyim de battle.net'ten birrr güzel alayım şunu bari. olmayan yerlerim şişti allah cezacıınızı vermeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 başka achievement bugı yaşayan varmı, normal mode boss killeri bile saymıyor, bnet forumlarda da şikayet eden gördüm bikaç kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 DeviantSun said: Abi daha önce de yazdım, gene yazıyorum: Guest Pass'e ihtiyaç yok. İndir oyunu, kur, oyna. Ben sabah öyle yaptım, ne Beta hesabım vardı, ne de almıştım oyunu. Buradaki Blizz post'undaki installer ile kurdum, BattleNet hesabımla girdim oynadım. Sadece sağ üstte Starter Edition yazıyordu. önceki postunu görmüştüm de trollüyorsun sanmıştım : / şimdi indiriyorum bi deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 su an kuruluyor, gerci oynayabilmek icin 7 saat var daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Arkadaşlar battletag dan friend ekleyemiyorum sizdede aynı sorun varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Lvl 10 um..Bir arkadaşımı online görünce party yaptık.O henuz lvl 2 idi..Biraz konuştuk ve ayrıldım.. Birde ne göreyim.. Questler allak bullak olmuş.. LvL2 den itibaren questler başlamış.. quest log'a baktım. Sadece LvL2 q gozukuo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 soul link olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar