karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bende sanırım başlıcam d3'e,napıyoz direk cd'den yükle oyna mantığımı yoksa bi yerlerden download veya patch gibi şeyler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 insert disc diyorsa diablo 3 installer klasorunde .part olan dosya vardir muhtemelen bana birisi 7 mblik olan enus installeri gonderebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 benim bir arkadasta da yalnızca first sign gozukuyor da, journey to tristram diye bir video daha var bende, alttan sectiginiz class ve gender'a gore degisiyo video... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 nerde o videolar neyden bahsediyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ana menude solda cinematics var, ona girdiginde cıkıyor iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 buarada oyun klasörü 7.76/7.77 gb olarak gözüküyor herkezde böyle değilmi ? install dan sonra yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 zooz said: İnstall sırasındaki Müzikler de harika yahu... aynen cok pis gaz yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 her blizz oyununda bu downloaddan sıkıntı çekmekten bıktım resmen. .part dosyası oluşmuş durumda downloader bütün 7gb ı okuyor ve direk kapanıyor anlamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ben cok kurcalamadim ama cinematicsde 1 tane video var bende sadece. Neyse gece 1 de oyun acilsin da videosu eksik kalsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 beyler oyunu yükledim kurdum girdim. main screenden ayarları filan kurcalayabiliyorsunuz. region u Europe yapmayı unutmayın eğer tabi europe ta oynayacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abi 7.60gb ı indirdim 3 saatte su kırmızı Checking update sonra Updating yazan ve hiç bisey yapmayan exe calısıo bu normalmi beyler? yaklasık 5 saatir update yapıo hiçbi ilerleme yok firewalla falan ekledim oyun acılmadı diyemi acaba? sizede bi login menusu falan varmı 7.60g dl edenler neyle karsı karsıya suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 normal değil, download bitince Finished çıkması lazım sağ altta. Finished e basınca senin dedigin checking updates geliyor ordan sonra da oyuna giriyor işte direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 finished cıktı bastım bu nalet olası update seysinde loopa girio bitane beta installer kuruyodum ondada böle updating derken takılmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ac kapa o updatingi ilerlemiyorsa bazen kaliyor oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 onu denedim baya ya hayır herseyi silip bastan yüklesemmi dicemde zaten öle yaptım bu en sonra 7.60ı cekerken simdi bida cekip yine aynı sey olrsa? bu betadan sonra hangi dosyaları siliyoduk kıyıda kosede belki kalmıs olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 haha girmeye çalıştım "Connected to Battle.net" e yeşil tik koydu oha dedim olamaz. Authenticating e gelince "Battle.net is down" yazısını gördüm kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 İyi de ne bekliyordun ki. Sana özel erken hizmet mi sunacaktı Blizzard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 eXistenZ said: beyler oyunu yükledim kurdum girdim. main screenden ayarları filan kurcalayabiliyorsunuz. region u Europe yapmayı unutmayın eğer tabi europe ta oynayacaksanız. Şu an asya serverları açık yalnız ben denedim lisansın yok uyarısı verdi global değilmiydi serverlar neden giremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aral göndermiş oyunumu aral büyüksün -lawful evil- Diablom gelsin de başka bişrey istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 install mevzusunda hareketlenme var ama hata veriyor simdilik. cok hizli gecen bi ekran var hatadan once ss alip baktim, install icin aktive edilmis account gerekiyor. yani oyunu yarin eline ulasacaklar bu gece install yapamayacak gibi gozukuyor. umarim buyuk bir patch falan yoktur :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Memphis said: abi 7.60gb ı indirdim 3 saatte su kırmızı Checking update sonra Updating yazan ve hiç bisey yapmayan exe calısıo bu normalmi beyler? yaklasık 5 saatir update yapıo hiçbi ilerleme yok firewalla falan ekledim oyun acılmadı diyemi acaba? sizede bi login menusu falan varmı 7.60g dl edenler neyle karsı karsıya suan memph aynı şey bende de oldu, çözüm basit. indirilen dosyaların olduğu klasöre giriyosun, Diablo III Setup.exe 'ye sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu xp sp3 yapıyosun, bitiyor. 2 gündür totalde 12 saat falan çalıştırdım ben de mal gibi, sonradan böyle yapınca sorun kalmadı. kurulum bitmek üzere hatta şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Hannibal44 said: eXistenZ said: beyler oyunu yükledim kurdum girdim. main screenden ayarları filan kurcalayabiliyorsunuz. region u Europe yapmayı unutmayın eğer tabi europe ta oynayacaksanız. Şu an asya serverları açık yalnız ben denedim lisansın yok uyarısı verdi global değilmiydi serverlar neden giremedim ? oyun global, ancak tüm regionlarda oyun aktif olduktan sonra global server seçimi aktif olacak. hak geçmesin demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ha iyi bari bende dedim ne oluyor. asyada streamlar başlamış cunku su an oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ilk olarak Asya serverlarının açık olduğuna emin misin? eğer gerçekten eminsen aklıma gelen ilk sebep şu. senin battle.net accountunda ülkenin neresi olduğu belli. dolayısıyla aslında hangi bölgeden olduğun da belli. şimdi bana kalırsa biz bu lisansları aldık ama bizim lisanslarımız kendi regionumuzun battle.netleri online olduğu zaman unlock oluyor ve biz bunları kullanabiliyoruz. bu mantıktan yola çıkarsak avrupa regionu diablo 3 oynayabilmeye başladığında girersen asyada da online olabilirsin sanırım. Hannibal44 said: eXistenZ said: beyler oyunu yükledim kurdum girdim. main screenden ayarları filan kurcalayabiliyorsunuz. region u Europe yapmayı unutmayın eğer tabi europe ta oynayacaksanız. Şu an asya serverları açık yalnız ben denedim lisansın yok uyarısı verdi global değilmiydi serverlar neden giremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sımdı ben oyunu anuel pass ıle aldım ınstall yapıyorum fakat basda keyı actıve fılan edın dedı key yok anuel pass alanlar dırek gırıcek sanırım? key yok cukku bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar