Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 o zaman ya bonermetrem bozulmuş yada daha vahim bir durum var bi xunnla konuşıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=490APcidBac bursa kızları değil bursa çocukları onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ankara ile aramızda 800k adam kalmış bir sonraki depremde geçeriz ankarayı.birde bugünkü depremden sonra bayraklı yeni şehir merkezi planı bir daha mahkemeye falan takılmıycakmış.f.altay metrosuda bir sonraki depreme bitiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 gene salladı hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yine oldu lan 2.1 falan bence öncü olabilir herkes sokakta yatsın bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 of uyuyodum ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ben niye hissetmedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kadının biri çıktı dışarda oturuyor içeri çağırıyorlar banane burda durucam diyor inatla lol. dur bakiyim güzelse benim apartmanın depreme dayanıklılık belgesi var diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 O nasıl bişey ya.Depreme dayanıklılık belgesi olmayan binaya da izin veriyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sarcasm mıydı bu post? aga istanbul'daki binaların yarısından fazlası depreme dayanıklı değil. büyük bi deprem olursa bilinen tarihteki en büyük katliam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Türkiyede sele dayanıklı olmayan evler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ne depremi osursan yıkılacak evler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 5 dakika arayla 2 defa salladı, ama ufaktan keşkül titretmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şimdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 aynen, büyüklüğü falan nerden öğreniliyor bulamadım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sıkıntıdan ofladım ben ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi artık şununla http://www.kandilli.info/ şunu kullanın bir zahmet https://twitter.com/#!/kandilli_info ülkeye minicik bi katkımız oldu lan işte.. kullanın kullandırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dasaaaaaaaaaaaaaa, sınırlı internet kullanıyoruz yoksa bizde biliyoruz yani twitter falan. şuraya girebildiğime şükrediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şükret tabii olm. devletimize de şükret bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Çevre ve Şehircilik Bakanı açıklama yaptı, ülkede 6.5 şiddetinin üzerine dayanmayacak tüm yapıları yıkıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 çok şükür işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 2012.05.02 09:45:29 38.6673 26.6653 13.2 -.- 3.3 -.- İZMİR KÖRFEZİ (EGE DENİZİ) İlksel 2012.05.02 09:40:01 38.6632 26.6683 10.7 -.- 4.4 -.- İZMİR KÖRFEZİ (EGE DENİZİ) İlksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 patatespresi said: Çevre ve Şehircilik Bakanı açıklama yaptı, ülkede 6.5 şiddetinin üzerine dayanmayacak tüm yapıları yıkıyoruz diye.9 şiddetinde deprem olsa da yıkılmayacak yani hiç bir bina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sabahtan beri baya bi yoklamış foça tarafını, akşama sıkıntılı bi sallama olmasa bari yarın iş var güç var uykusuz kalmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar