copry Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 mani said: Ankara'da polis işçilere gaz sıkmış. anca işçiye zaten gaz sıkıyorlar. valla şu it kopukla polisi birbirine kırdırmak lazım. Ölen ölür kalan sağlar madene çalışmaya direk. Sonra ver elini arena. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Bone a bilgilendirmesinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 NeoStyle said: kı rıl mı yor seneye botlarının ucuna çivi falan çaksınlar artık, bi tane garibimde bayrak/pankart sopasıyla vuruyor sinek öldürüyo sanki en azından efendi efendi vazgeçmişler ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 abi o kadar aptalca bir şey ki yaptıkları, sadece kendilerini komik duruma düşürdüler başka bir şey değil. polisin müdahale etmemesini çok doğru buluyorum ama. geçtiğimiz senelere bakıyorum, şimdiye bakıyorum, şiddet dozu git gide iki tarafta da azalıyor, insan gibi kutlamayı öğreniyor herkes gibi hissediyorum, umarım seneye liseliler de bu işin starbaks camı kırmakla olmayacağının farkına varır. gri lise pantolonlarına değinmedim hiç. anadolu sigorta camlarından sekmelerine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 1 mayista cam cerceve indiriyor bu tipler yarinda su faturasini yatirmak icin ayni bankanin subesinde siraya giriyor ANARSI FUCK YEAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bizim ülkede gerçek anarşist yok ki. varsa da ben daha görmedim hiç. avrupada falan gerçekten anarşist adam mesela. sokakta yatıyor ya adamlar imkanları olmasına rağmen, activism de var. bizimkiler tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 fede said: http://inciswf.com/liveleakcom-streakerfail.swf AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH! oha bayadır böyle gülmedim lan ben ahahahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Black_Lupin said: fede said: http://inciswf.com/liveleakcom-streakerfail.swf AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH! oha bayadır böyle gülmedim lan ben ahahahahahahahahahahahahahaha videoyu kayda alan: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/21/Muttley-picture.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 1 mayıs öncesi envai çeşit cam stoklamak lazım. Piyasadan hepsini çekip sonra fahiş fiyatlara dayayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Viktor said: 1 mayista cam cerceve indiriyor bu tipler yarinda su faturasini yatirmak icin ayni bankanin subesinde siraya giriyor ANARSI FUCK YEAAH lol. umut sarıkaya karikatürü gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 şunları çekip kenara anarşizm ne anlat desen mevcut hükümete sopayla taşla karşı çıkmak falan filan derler anca. saçma sapan adamlar olay çıksa da sağa sola dalsak diye bekliyorlar. işte adam gibi uğraşı olmayan ego sorunlu gençler daha %10'unu kavramadığı ideolojiler üzerinden (ahlak olabilir, islam olabilir, milliyetçilik olabilir, anarşizm olabilir vs) millete bulaşmak için fırsat kolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 durak falan neyse de starbucks camı da kırılır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 anarşizmin ne oldugunu bilmeden, '' anarşistiz biz aga!'' diye dolaşıp cam çerçeve indirmek(indirememek?). ne mal hayvanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sorsan hepsi en kral anarşist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Butcherofego said: durak falan neyse de starbucks camı da kırılır ama neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Viktor said: 1 mayista cam cerceve indiriyor bu tipler yarinda su faturasini yatirmak icin ayni bankanin subesinde siraya giriyor ANARSI FUCK YEAAH Sorsan Bakunincidir bunların hepsi (kolektif takıldıkları için öyle düşünüyorum) ama insanların toplumsal ahlakı ve yasaları kabul etmesi üzerine bir kere düşünmemiştir. kendi kabul ettiği onca fikir ve anlayışı bir kere oturup düşünce süzgeçinden geçirmemiştir. Bakunin nereee bunlar nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 her kavram gibi bunun da icini boşaltıyoruz,trollemekde üstümüzde yok,ahmet hakan taksimden müslüman antikapitalist genclerle yürüyor sşaldhlşkiasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 kithnos_1 said: Butcherofego said: durak falan neyse de starbucks camı da kırılır ama neden ? fair trade'leri bile şüpheli kapitalizmin ağa babası mı dersin , köle emeği mi dersin her bok var.Zararı patronlar karşıladığı sürece bu tür yerlerin indirilmesine karşı değilim ; ama durakmış , küçük esnafmış bunları indirmek direk holiganlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Starbucks olayını da anlamadım. Açıkçası liberalizme karşı bir tavır anarşinin özünde yok sanıyorum ki. Hem anarşist olup hem de sosyalist olanlar sosyalist oldukları için karşı çıkabilir belki. Ama dünya üzerinde gayet liberal anarşistler de var. Hatta ultra liberal ekonomi anarşizmle pek çakışıyor gibi durmuyor bu alandaki herkes devletin ekonomiden elini çekmesini istiyordur hehe. Gidip de starbucks üzerinde A işareti yapmaları spreyle, olayları ne kadar kavradıklarını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 anarşizm otoriteye karşı , kapitalist sistem de günümüz dünyasının otoritesi değil mi ? Devletleri dev şirketler yönetmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 yanlış olmuş o varsayım, anarşizmin bi ton çeşidi var kafadan zaten. multinational corporate'lar günümüzde establishment'la hemen hemen aynı seviyede olduğu için anarşistlerin buralara saldırması gayet doğal. bana kalırsa da yaksınlar hepsini zaten, çok da umrumda olmaz. küçük esnafa saldırmak itlik tabii, joker kafası artık o. edit: Butcherofego söylemiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Butcherofego said: kithnos_1 said: Butcherofego said: durak falan neyse de starbucks camı da kırılır ama neden ? fair trade'leri bile şüpheli kapitalizmin ağa babası mı dersin , köle emeği mi dersin her bok var.Zararı patronlar karşıladığı sürece bu tür yerlerin indirilmesine karşı değilim ; ama durakmış , küçük esnafmış bunları indirmek direk holiganlık İkisi de aynı şey. Boş yere bi tanesini justify etmek asıl holiganlık. İkisine de fiziksel zarar verilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Kırılmayınca iyi gaza gelenler var yalnız ,bir kırılsa o arada cam ortadan ikiye ayrılacak dingiller hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 küçük işletmelerle dev corporate'lar nasıl aynı öğrenebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 you cant change world with pretty words Lelouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar