Maxitor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 evet jedi sentinel im 50 omak üzere gayet zevkle oynuyorum hala ...ikici bi char düsünüyorum söle cıv cüv ates eden classlardan biri karar veremedim hangi daha iydir tavsiye bi...bounty hunter/Trooper mı imperial agent/smuggler mı daha cok pvp icin düsünüyorum bi el atın ne acıyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Pvp için düşünüyorsan merc/commando yu unut bence, zira sentinelden sonra seni hasta eder. BH oynayacaksan powertech oynaman lazım ya tank yada pyro olarak. Operator fena değil genelde healer olarak. Sniper çok iş yapmıyor sote bir yer bulup mevzi almadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sniper düsünüyodum bende hepsinden bi lvl 20 yapıp hosuma gidenle devam etmek en iyisi ...commando oynanmaz herkez hem fikir bu konuda o elendi en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Sniper iyi güzeldir. bugünkü patch le bir bug cıktı ortaya hızlı düzeltirlerse iyi olcak. Hareket ederken cover/crouch yapamıyorsun yaparsan cover dan cıkıp sniper abiltiltylerini kullanamıyorsun deli etti sabahdan beri fixliycekler diye bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Vanguard lvl 15 le denedim pvp iş görür gibi bide sniper acıp lvl 15 yapıp deniycem hangisi hosuma giderse devam sniper daha bi iyi gibi olcak sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Powertech/Vanguard dps de 1.2 büyük nerf yedi. Oynayanlar dps build yalan oldu diyorlar. Merc zaten işe yaramaz durumda. Operative melee class gibi birşey. Bence sniper aç zaten bence baya iyi konumdaydı son patchte de damage'ı bufflandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bu classlar cok keyifliymis hele millet birbirine girdigide geriden patır patır indiriyorum low lvl halimle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Xenus said: Powertech/Vanguard dps de 1.2 büyük nerf yedi. Oynayanlar dps build yalan oldu diyorlar. bayağı yalan atıyorlarmış kim diyorsa, pt'ler top dmg'de 1-2'yi filan rahat görüyorlar. ha republic vanguard'ları beceremiyor orası ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Serverdan servera değişir. Bizim serverda elle tutulur dps PT ben görmedim. Herkes tank gidiyor. Vanguard beceremiyor diyorsun da zaten mirror classlar. Herkesin kullandığı hybrid build nerf yedi 1.2 de. Şuan ne durumda bilemiyorum tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 işte beceremiyor diyorum çünkü rep'lerin çoğu terribad oyuncular 50'deki. daha scoreboard zirvesinde vanguard görmedim, en az bir düzine pt gördüm ama. feridun'da durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 vanguard baya iyi bence 1v1 de falanda iyi gerci bunun dısında sadece sentinelle oynadım oda zevkli ama adama vurcamcam diye bi yerlerimi yırtıyodum bunla cok seri ve iyi dps yapıyorum nerf yer bence baya bu biraz zevkini cıkarıyım..dün yemek aralarıyla 12 saat falan pvp yaptım lvl 19 um 2. 3. sırada bitiriyorum sadece pvple lvl 50 yaparım bunu bide class quesleri bitiririm..sniperida denedim oda iyi tam head shot luk ama vanguard kadar aktif olamıyosun mmo lara hic pvp yapmıyan birisiydim pvp yapıyorum sırf ....lafın kısası tavsiye ederim Vanguard .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 çok wildwest izleme etkisinde kalıyorsun.Aç bir smuggler bak dalgana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar