razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Silphatos said: sananede her ay top3e girerdim ben bunda 320x240tan yüksek kaldırmazdı 2mb s3 ekran kartı dfg ts;dr - adamı silkerdim http://www.oynasana.com/kullanici/razzraziel ss or didnt happen dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 forum mesajları : 6 ne nub fds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://www.oynasana.com/kullanici/grynn mesaj sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ahah bilerek mi bıraktın. ya benim aktif olarak kullandığım başka bi hesap vardı da o kayboldu. bu tek kalanı da hava atmak için kullanıyodum ama içimde patladı sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 öyle herkese yapmayacan işte bak hem tarihiyle hem de 1337liğiyle dövdü benim hesap dsfs, ve bilerek bırakmıştım o sayıda evet aeuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://www.oynasana.com/kullanici/Regalya sdfsdf herkez razzdan eski :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Lancelion said: 10 € hlye de verilmez eah single oynamadıysan daha önce verilir. şimdiye kadarki en iyi fps single olarak, çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ben girip bi alıştırma yapıyorum, ezilmeyelim oyundan önce :P hlciler de yavaş yavaş steam'de online olsun da bi kaç saate başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yavaş yavaş toplanıyoruz. Var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 aim benim zaten kötü. mouse rahat ettirmiyor, sanırım değiştircem. bi de üstüne oyundan mı mouse'tan mı olduğunu anlamadığım bir stutter eklendi. baya zorlandım oynarken. bazen çeviriyorum mouse'u dönmüyor felan öyle abuk şeyler. bi de ammo hile yapıyor, nereden spawn olduğumu farkediyor. wallhack var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ShadowFax said: yavaş yavaş toplanıyoruz. Var mı gelen? Gets crazy for half life Leaves game in first 30 minutes. meme yapın abi bu adama bundan sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi bi iddiam yoktu asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bone said: aim benim zaten kötü. mouse rahat ettirmiyor, sanırım değiştircem. bi de üstüne oyundan mı mouse'tan mı olduğunu anlamadığım bir stutter eklendi. baya zorlandım oynarken. bazen çeviriyorum mouse'u dönmüyor felan öyle abuk şeyler. bi de ammo hile yapıyor, nereden spawn olduğumu farkediyor. wallhack var! vurdum kafana levyeyi zaa, benim de aim kötüydü ya, normalde tau ile pek kaçırmazdım bu sefer 5 kerede 1 falan kaçırdım ya sdf ayarlayamadım sensitivityi tam istediğim gibi biraz deneme yapmam gerekiyodu ama olsun daha oynarız hldm kadar zevkli dm yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi hakkaten yeni nesil mouselarla bi sıkıntısı var oyunun g9x var bende, önce accelerationla boğuştum, hadi onu hallettim dedim ama feci gecikme oluyo yine de, ağız tadıyla oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 accel engellemek için goldsrc motorunda şunlar var -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd bunlarsız zaten oynanmıyor pek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 aynen yazdım onları zaten ama gecikmeyi kurtarmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://www.oynasana.com/kullanici/LathspeLL%60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bi lath eksik, o da gelsin tam olsun. sonra bu kafayla biz quake 1'e felan doğru gideriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParkJungSuk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://www.gametracker.com/search/hl/ bir çok half life serveri hala aktif bir şekilde hizmet vermekte. Oyunkurucusu nun serveri en çok oyuncu bulunan türk serveri. gayet iyi oyuncular mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar