deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Seele said: simdi türk futbolu gg mi ben ona bakarim. Çoktan bitti türk futbolu. Toprak atıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 oldun said: olay sadece fener deil fenerle işbirligi yapan butun takımlar küme dusecek ikinci lig olacak birinci lig faln onlarıda hesaplamak lazım ligin kalite degeri için bunlar hos deil.Demirören bunları iyi hesapladı. hepi topu bir kac yıl avrupadan men yeriz en fazla. Belkim o bile olmaz Ligin kalite değeri düşmesin, avrupadan 5 yıl men yiyelim, 5 yıl takımların gelirleri yerin dibine girsin, yabancı oyuncu gelmesin, takımlar hedef koymadıklarından mahalle maçı tadında maçlar dönsün, ligin değeri emin ol artar ya da aynı kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 mokoko said: Masquerade said: Devam. http://3.bp.blogspot.com/_WTVLt-XU70E/Swvm039CU5I/AAAAAAAADYU/xcz391wA7xc/s400/cemal-nalga.jpg Biz cezamızı çektik hazırlık maçında forma değiştirip cezalı oyuncu oynattık diye. Peki ya siz, ligin anasını belleyip insanları tehdit edip bir ton maçta şike yapan siz Fenerbahçe cezanızı çekip temizlendiniz mi? yuh be arkadaş hemen nası unuttun. verilen - puan cezasını bile geri çekmişlerdi şu olaydan sora. Tekrar diyorum. Keşke düşseydik. - Puan geri alınmasına rağmen playoffluk performans sergileyen takım dışarda kalan bir ceza aldı sonuç olarak. Tekrar soruyorum, siz ne ceza aldınız forma skandalından kat kat beter olan şike, tehdit ve şantaj suçlarından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 türkiye liginden ben zerre zevk almiyorum ki. acarim alman ispanyol ingiliz ligi seyrederim. Türk futbolu beni kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 forma suçu kesinleşmişti. şike suçuda kesinleşsin konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 laf olsun diye yasa değiştiriyolar canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 döneklik yapmayan adam aziz yıldrımmış. komediye gel. fenerbahçe yönetimindeki kuklalar azizden tuvalet için bile izin alıp işemeye giderler. azizin elbetteki bütün kararlardan haberi vardı. hepsine de onay vermiştir. kuklaları sayesinde ben onaylamıyorum pozlarında bütün kararlar bir bir şimdiki dansözlük halini almıştır. ama bazı körlerin gözü önünde aziz cool adam olmuştur. bir yerleri yiyorsa o yönetimdeki adamlar azizden habersiz iş yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 yok aziz gerçekten ilk günden beri aynı şeyi söylüyor(du). son dönem mektupları kesildi. çıkan haberlere de bakarsak fenerbahçe cezadan yırtmak için azizin üstünü çizdi. ama son 2 haftaya kadar aziz kulüpler kişiler ayrılmasın, 58 dursun düşersek düşelim falan diyordu. tabi bunu demesinde kendini fbye bağlayıp yırtmak idi. sonuçta o da biliyor o yasa öyle durdukça fenerin düşürelemeyeceğini ve sürekli gündemde kalarak mahkemeye aklı sıra baskı yaratacağını. yasa değişti, fener kınanıp cezasını çekmiş olacak ve aziz mahkemede tek başına savaşını verecek, gündemden düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bulacam paylaşacam linkleri masq. ama nihat özdemir'i seven fenerbahçe taraftarı sayılıdır zaten. onun arkasında duran tek bir kişi dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bulabilirsen paylaş fizban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Milliyet said: 16 kulüp PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkettiği 16 kulübün arasında Galatasaray'ın da olduğu bildirildi Galatasaray ne alaka abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 gs en büyük suclu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 şike serbestti dingiller siz niye yapmadınız da 8. oldunuz zuha diye sevk edilmişizdir. ahah helal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 yanlız beğenmediğiniz mehmet baransunun dediği her şey çıktı lan. herif dün yazdı twitterda, telegole de bağlandı söyledi resmen bugünkü kararın ne olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fizban said: .. o düşürülmeyen takım şu an şampiyonluğa gidiyor. O suan sampiyonluga giden takim ligin bitimine 3 hafta kala gazozuna maclara cikicakti. Su gelinen noktada fener sampiyon olmus hic onemli degil zaten icine edilmis bi lig var neyin pesinde olduklarida ortada.sadece bu sezon degil,artik gelecek sezonlarada guven olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Zep said: yanlız beğenmediğiniz mehmet baransunun dediği her şey çıktı lan. herif dün yazdı twitterda, telegole de bağlandı söyledi resmen bugünkü kararın ne olacağını. telegolde bi aydır erman da aynı şeyleri söylüyodu zaten. hele cas davasını baya önceden söylediler. adamlar geyik meyik ama insider:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 apsingir said: fizban said: .. o düşürülmeyen takım şu an şampiyonluğa gidiyor. O suan sampiyonluga giden takim ligin bitimine 3 hafta kala gazozuna maclara cikicakti. Su gelinen noktada fener sampiyon olmus hic onemli degil zaten icine edilmis bi lig var neyin pesinde olduklarida ortada.sadece bu sezon degil,artik gelecek sezonlarada guven olmazbasket takımı için yazdım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 apsingir said: fizban said: .. o düşürülmeyen takım şu an şampiyonluğa gidiyor. O suan sampiyonluga giden takim ligin bitimine 3 hafta kala gazozuna maclara cikicakti. Su gelinen noktada fener sampiyon olmus hic onemli degil zaten icine edilmis bi lig var neyin pesinde olduklarida ortada.sadece bu sezon degil,artik gelecek sezonlarada guven olmaz orda basketten bahsedio ama.. hafif fail olmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 MAA aciklama yapmis. karar tam bi komedi, dusurmenin kalkmasi uefadan doner demis. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 deadwoll said: Ligin kalite değeri düşmesin, avrupadan 5 yıl men yiyelim, 5 yıl takımların gelirleri yerin dibine girsin, yabancı oyuncu gelmesin, takımlar hedef koymadıklarından mahalle maçı tadında maçlar dönsün, ligin değeri emin ol artar ya da aynı kalır. ben besiktaslıyım biz ikincilig takımlarını anca yeneriz o da düşmezsek zaten 5 sene avrupaya gidemicegiz mali acıdan trololololol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bir de şu var bundan sonra nasıl önünü alacaklar peki şikenin teşvikin? ee küme düşme yok, paun cezası sadece "ağır teşebbüse" var, resmen şike yapmayan enayidire getirdiler yok böyle bir mallık. tamam feneri kurtarıcaksınız da tüm futbolun ırzına geçmeseydiniz iyi olacaktı. demirönde çıkmış "cezalar caydırıcı olmamalı" diyor bu ndemek lan niye var cezalar ozaman hahhah yalvarıyorum biri tokalasın şunları artık uefa olur fifa olur, kimsede demiyor dalgamı geçiyorsunuz lan siz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Rewendor said: MAA aciklama yapmis. karar tam bi komedi, dusurmenin kalkmasi uefadan doner demis. lolyok artık, yüzsüzlükte zirve. ahahahahahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 maa nın açıkjlamayı göremedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ahaha MMA'nın açıklama yapması ve içeriği şaka gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 maa fbyi düsürmememk icin elinde geleni yapan adam degilmiydi. hatta bu yüzden istifa etmedimi. yanlissam düzeltin beni düzeltin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar