fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 quote Masquerade said: fizban said: bi dakka bi dakka bi dakka cemal nalga olayında küme düşürülme kararı alınması gereken galatasaray hakkında sadece -5 puan cezası verildi ya, o mantıkla fenerbahçe de kınama cezası alsa dahi cezasını çekmiş olacak. böyle savunma masquerade'e yakışırdı, tebrix :) evet keşke düşseydik. o topicte de ilk postum oha düşelim rezalet bu şeklindeydi. ama aldığımız cezalar: said: -galatasaray cafe crown'ın ligdeki 5 maçta aldığı puanlar silindi ve lige -4 puanla devam edecek. -galatasaray cafe crown, teknosa türkiye kupası'ndan ihraç edildi. -galatasaray cafe crown, cemal nalga'nın oynadığı tüm maçlarda hükmen mağlup edildi. -mert uyguç'a 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi. -okan çevik'e 3 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi. -koray mincinozlu 2 yıl hak mahrumiyeti ve 5 bin tl para cezası verildi. -cemal nalga 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi. -tufan ersöz'e 4 ay hak mahrumiyeti ve 5 bin tl para cezası verildi. -yiğit şardan'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para ceza verildi. Forma değişme skandalında bile bu cezalar alınırken ligin anasını belleyip 10 kusur maçta yargılanan Fenerbahçenin 1 puan bile ceza almadan çıkması aynı kefeye konabilir evet. Aldığımız - puan cezaları ile playoff oynayabilecekken dışarda kaldık. Fenere de verseydiler -25 puan ve playoff dışında kalsaydı karşılaştırma biraz tutarlı olurdu. http://basketbol.tblstat.net/standings.asp?s=0910 ispatlanmış olursa biz de düşelim diyoruz. lakin -1 puan almak ile -2421094820 puan almak arasında fark yok. cezan neyse, onu çekmelisin. galatasaray'ın alması gereken ceza neydi ? küme düşürme. ne aldı ? -5 puan. fenerbahçe SUÇLU BULUNURSA ne ceza alması gerekiyor ? küme düşürme. ne alacak şu an ? -X puan. fark var mı ? kusura bakma ama hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sadri şener yazık bunlarda 15 yılda bi şampiyonluğa oynuyolar 2 seferdir fener eziyo..ne ağladılar uefaya kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fizban, adamlar kuralı değiştiriyor. sahaya yansımamış şike o yüzden ceza yok diyorlar ve sen buna suçsuz bulunduk oley diyorsan daha gerçekten diyecek birşeyim yok. eyyorlamam bu kadar. bugüne kadar cas davası onur dediniz, 58 değişmesin dediniz. hepsini teker teker yiyen kulüp bu mideyle bu lekeyi de takmaz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Demirören resmen tetikçi gibi TFFninde canına okuyor Türk fotbulununda. Karaktersizliğin bile bir sınırı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hayır, ben öyle birşey demiyorum. diyorum ki, fenerbahçe yargı tarafından suçlu bulunursa düşürülmelidir. dere geçilirken at değiştirilmez. ama fenerbahçe şu an SUÇLU DEĞİL. yahu bunu anlamak çok zor geliyor biliyorum ama suç ispatlananak adar geçersiz. galatasaray da, düşürülmeliydi. düşürülmedi. biz sizin kadar her dakika ağlamadık. o düşürülmeyen takım şu an şampiyonluğa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 BabacumMostors said: fenerbahçe taraftarının da aziz yıldırımın verdiğ izararların cezasını kabullenmesi gerekir, futbol sevgisi budur körü körüne fanatiklik değildir Abi her şey adam gibi açıklansa delilleriyle şu şu şekildedir diye ve ardından ceza verseler sorun olmayacak zaten. Birileri kendi çıkarlarımı maksimize etmek için saman altından su yürütüyor biz burada spekülasyonlar üzerinden yorum yapıyoruz. İddanameden gizlilik kararı kalktıktan sonra hemen bir iki hafta içinde fenere ceza verilmeliydi. İşin bu kadar uzamasının suçlusu fener değil. Sebepleri ortaya konarak verilecek cezaya kimse çıkıp da itiraz edemez zaten. Körü körüne fanatiklik yapan adam da fener aslında suçsuz bize oyunlar oynuyolaaağğ deyip bunu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 harbi denecek birşey yok, forma değiştirme ile ligin anasını ağlatmayı bir tutmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 58. madde değişmese Trabzon'da düşecek alt lige. Onunda şike girişimleri olmuş. Yapmak ve yapma girişiminde olmak aynı ceza 58. maddeye göre. Ama trabzon kafasıda bunu idrak edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ağlamadınız? TAKİPÇİSİYİZ diye resmi sitesinden manşetler atan da Çatladıkkapıspor Kulübü idi. Evet. Ayrıca loopa girdik; Mahkeme Kararı =/= Kulüplere ceza vermek. Yargının işi yok sizle. O iş özerk TFF'ye ait o da sizi kurtardı işte, istediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis sana uzun uzun cevap yazardim ama telefondan useniyorum. ama mrsajlarina ve mantigina tek yorum yapacagim. bir sporsever olarak bile mesajlarindan rahatsiz oldum. eger fenerli olsaydim senden ve senin gorusunden dolayi utanirdim yerin dibine girerdim. en azindan iyi ki ayni takimi tutmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 nolcak bursa mı sampiyon olacak yok artık trabzonda düşerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bu işin birinci suçlusu yargıdır. herkesi içeri aldığın gün, zaten TEK KANITIN dinleme. bu insanların dinleme kayıtlarını değitşirecek hali yok; bütün delilleri verecektin tff'ye, gizlilik falan koymayacaktın, tff daha 3 temmuz haftası toplanıp 10 temmuz'da savunmaları alıp 17 temmuz'da karara bağlayacaktı. lig ortasındayken ligtv'nin baskısıyla tff iyice saçmaladı. bu saçmalayan tff 58'i değiştirelim dedi. bütün kulüpler (bjk ve trabzon hariç) hayır değişmesin dedi. daha sonra mehmet ali aydınlar istifa ederken "aman kal nolur maa" diyen gs vardı. demirören seçildi. gs dahil herkes destekledi. 58 değişecek değişecek dedi, ve en sonunda değiştirdi. kimseye sormadı. maa gibi genel kurul falan saçmalıklara gitmedi. değiştirdi. bunların hepsini fenerbahçe yaptı diyorsanız hala sağlam paranoya var sizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Vallahi şeref onur diye bağırdığınız şeylerden tek tek feragat edince insan acaba mı diyor fizban. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 rew, sen de iyice saçmaladın. o zaman geçen gün emre'ye ırkçı herif defol git diyenlerle sırf ermeni diye loran vayloyan'a binbir türlü küfrü sayanları, dün volkan'ın ölmesini isteyenleri düşünerek galatasaraylılığından utan yerin dibine gir. insan bile değil onlar. yerin dibinden çıkmaman gerekiyor herhangi bir insanın düşüncesi yüzünden başka bir insanın onuru etkilenmez. masq, cas davasının çekilmesi o zaman da rezaletti diyorum şimdi de diyorum. tff 45 milyon euroyu elimize saymayacaksa rezalet. başka açıklaması yok. lakin, galatasaray yönetimi de fır fır döndü şu son 7-8 ay artık her neyse süreçte. dönmeyen tek insan aziz yıldırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: fizban said: deadwoll, o dönemlerde şike suç değildi. o yüzden yargılanma yapılamazdı. ayrıca, galatasaray hala denizlispor maçı olayından dolayı tak diye bir belge falan veremedi. keşke şampiyon olsak, ligi birinci bitirdikten sonra düşürülsek. başka türlü susmazsınız siz. Telaşları o zaten. Puan farkı çokken kimse burda şike mike bişey konuşmadı uzun süre. Fark ikiye düşünce , bütün GS'liler hukukçu oldu. şu ne kadar saçma bi post.evet puan farkı düşünce herkes şike olduğunu anladı e sezon başından beri kaç topikte sayfalarca tartışılan şey neydi. birde gsliler ceza gelmesini hak aramasını neden bu kadar yanlış buluyorsunuz onu anlamıyorum.tamam gsde şike yapmış zamanında ankaragücü vs ama şimdi şike şuç olmuşken sizde ligin anasını bellemişken neden hak aranmasın yani bunu hangi kafayla söylüyorsunuz yok birden adalet bekçisi oldunuz vs. oluruz tabi böyle gelmiş böyle mi gitsin ilerde gs yaparsada siz ararsınız hakkınızı. birde sizin şu "bizin suçumuzu çekmeye hazrırız ama ceza vermorlar işte napalım" diyip sonra da fener taraftarı en başından beri başı dik durdu vs demeniz baya komik. nerde 58.maddeye tepki nerde cas'a tepki adamlar resmen klübün geleceğine ipotek koydular fenerli hala ünal aysalla uğraşsın dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 applev0dka said: deadwoll said: applev0dka said: bu gercekleri ortaya koyan adama sorarlar, giden tofaş arabalar ne oldu diye... sanki 3 klubun birbirnden farkı var gibi ona buna bok atıyor gs taraftari sene basından beri.. kendi pisliklerini o kadar cabuk unutmuski herkes ünal başgan saolsn kendilerini sütten cıkmıs fln sanıyorlar.. kimsenin burda birbrne laf söylicek durumu yokken aylardir gs'lilerin hiç susmamasi ayri bir güzellik tabi.. bu yüzden bu sene (hakem hatalarinin da etkisiyle) öyle büyük bir gs antipatisi oluştuki, insanlar resmen fener sampiyon olsun istiyor O GS antipatisi sakın tüm büyük takımlar şikeden yargılanırken galatasarayın hiç bir şeyden yargılanamamasından; hatta bok atılmaya çalışıldığında tak diye belgeleri dayamasından; basında çıkan her karalama habere anında başkanın yanıt vermesinden ve doğruyu söylemesinden kaynaklanmış olmasın? Malum Türkiye'de doğru söyleyeni, doğru olanı sevmezler. TOFAŞ arabalar, 8-0'lar vs. madem çok biliniyordu, dava açıp yargılasalarmış, biz de cezamız neyse çekseymişiz. Bu sene şike davaları ortaya çıkınca hemen onlarla silahlandınız, belki çamur atarsak bizim şikemiz haklı çıkar diye. abi arabalari alan oyuncular tv'lere cıkıp acıklamalar yapti, şu geldi su gitti fln filan diye.. ülkenin en karanlık döneminde sampiyonluklar aldı gs ne pislikler döndu bu ülkede spor dısında sporda mi dönmicek.. google girip gecmisi stalklamaya ugrasamıcam smdi gazete haberlerni fln filan.. ama aziz yıldırım ne kadar konusulduysa bu şike davasi daha gundemde yokken, gs 2 katı konusuldu bu ülkede şike ve tesvikten.. işte kanunun cıktıktan öncesine işlememesi fln filan gibi olaylar var kurcalanmıyor.. sen gecmise bakmadan 8. oldgun senede soruşturmada adın yok diye saga sola saldırırsan komik duruma dusersin.. ha demiyorum gs 8. degilde sampiyonluga oynasa kesin yapcakti demiyorum, ama gecmişi karanlık takımın baskandan çöpcusune temiziz biz hell yeahh cekmesi komik kimsenin biz temiziz çektiği yokta bu argümana göre gs hakkını aramasın mı yani?fenerasyon feneri kurtarma operasyonu yaparken kimse sesini çıkarmasın mı şimdi bu mudur mantık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fizban said: galatasaray yönetimi de fır fır döndü şu son 7-8 ay artık her neyse süreçte. dönmeyen tek insan aziz yıldırım. nerde dönmüş mesela? örnek versene. aksine bence fazla sessiz bile kaldı yönetim. rolleri değişip adnan polatı içeri koysak aziz yıldırım neler yapardı kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Masquerade said: Devam. http://3.bp.blogspot.com/_WTVLt-XU70E/Swvm039CU5I/AAAAAAAADYU/xcz391wA7xc/s400/cemal-nalga.jpg Biz cezamızı çektik hazırlık maçında forma değiştirip cezalı oyuncu oynattık diye. Peki ya siz, ligin anasını belleyip insanları tehdit edip bir ton maçta şike yapan siz Fenerbahçe cezanızı çekip temizlendiniz mi? yuh be arkadaş hemen nası unuttun. verilen - puan cezasını bile geri çekmişlerdi şu olaydan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 - maa istifa etsin - maa kalsın - demirören gelmesin - demirören gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bombilo said: harbi denecek birşey yok, forma değiştirme ile ligin anasını ağlatmayı bir tutmaya. Forma değiştirme ıspatlandı , alenen yapılmış bir olay. Ligin anasının ağladığını neye dayandırıyorsun ? Ispatlayın arkadaşlar. Davası devam eden bir konuda , siz neye dayanarak şike var diyorunuz ? Biriniz söylesin ! Ivır zıvır varsayımlarla yorum yapmayın lütfen. Tahkim kurulu "Aziz Yıldırım suçsuz" dedi. TFF'nin hukukçuları "Sahaya şike yansımamıştır" dedi. (SAHA DIŞINDA ŞİKE VAR DEMEDİ , DİYEMEZDE. ÇÜNKÜ ONLAR SADECE FUTBOL SAHASINDA OLANLARA KARAR VERİR. ŞİKE YAPILDI YADA YAPILMADI DİYEMEZ). Onlar kendi alanlarına baktılar ve Şike yok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fizban said: rew, sen de iyice saçmaladın. o zaman geçen gün emre'ye ırkçı herif defol git diyenlerle sırf ermeni diye loran vayloyan'a binbir türlü küfrü sayanları, dün volkan'ın ölmesini isteyenleri düşünerek galatasaraylılığından utan yerin dibine gir. insan bile değil onlar. yerin dibinden çıkmaman gerekiyor herhangi bir insanın düşüncesi yüzünden başka bir insanın onuru etkilenmez. masq, cas davasının çekilmesi o zaman da rezaletti diyorum şimdi de diyorum. tff 45 milyon euroyu elimize saymayacaksa rezalet. başka açıklaması yok. lakin, galatasaray yönetimi de fır fır döndü şu son 7-8 ay artık her neyse süreçte. dönmeyen tek insan aziz yıldırım. emreye irkci diyene lafim yok irkcilik yaptiktan sonra ama digerlerinden gayet utanc duyuyorum zaten. ermeni diye birine hakaret edenler ve bunu bir kulup ismiyle yapanlar kepazelik. volkanla ilgili yorumumu da dun soyledim onu yapan da barzodur diye. bunlari yapan adamlari kendi kulubume yakistiramiyorum istemiyorum ve evet olmalarindan utaniyorum. sadece gsye degil fenere de bjkya da benzer kitleyi yakistiramiyirum. ama gsde benim takimim oldugundan dolayi utanc oluyor evet. cunku yarin obur gun bir ortamda gsliyim diyince bu adamlarla bagdastirilmak ya da futbol muhabbetinde bir tutulmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Galatasaray Yönetimi hiçbir zaman MAA istifa etsin, etmeli demedi. Galatasaray Yönetimi Demiröreni desteklemedi, sizin de adamınız olsun Haldun Üstüneli alalım ekibe dediler onu da istemedik. Şu an TFF'de Galatasaray kökenli, Galatasarayın şu adamı alın dediği bir isim yok. Zaten YD tek aday kalınca da oy atmadan genel kurulu terk etti, seçim bittikten sonra da kibarca tebrik edip görevlerinde başarılar diledi. Yalan yanlış sallamayalım. Fırfır dönen birisine bakacaksanız Nihat Özdemirden başlayabilirsiniz. Ali Koç ile beraber Fenerin tepesindeki adam şu an, hür olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 simdi türk futbolu gg mi ben ona bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 @applevodka, Galatasaray'ın "karanlık geçmişinde" yaptığı iddia edilen tüm şikelerin toplamının bilmem kaç katını fenerin tek sezonda yaptığı iddia ediliyor, şike yapmış olabileceği tek sezon da bu değilse eğer, sidik yarışında yine biz yendik, kusura bakma. Bazen çok komik oluyorsunuz, arabaları alan oyuncular konuştu vs. diyorsunuz, bundan 5-6 sene önce de şikelerle ilgili fenerbahçe yöneticisi konuşmuştu ne oldu? Bu davayla ilgili de yine itiraflar oldu, tanıklar dinlendi ne oldu? Galatasaray şike yapmıştır 20 30 sene önce, o dönemde fener de yapmıştır, bjk de yapmıştır. Cezalarını çekmeleri gerekirdi, eğer gerçekten vardıysa. Çekmedilerse bu bir ayıptır tamam. Da yıllar öncenin yanlışlarının şu anki yanlışları haklı göstermesi mantığını anlamıyorum ben. Bu kafada gidildiği sürece de zaten bir sonuca varılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 olay sadece fener deil fenerle işbirligi yapan butun takımlar küme dusecek ikinci lig olacak birinci lig faln onlarıda hesaplamak lazım ligin kalite degeri için bunlar hos deil.Demirören bunları iyi hesapladı. hepi topu bir kac yıl avrupadan men yeriz en fazla. Belkim o bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar