Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

i.akın ilk ifadesini baskı altında oldugu icin verdigini kac ay once acıkladı yahu, hatta savcıyla konusmalarını soyledi bildigin korkutmus adamı haha, ya gel boyle de ya da sen gidersin gume demiş.

gene gume giden i.akın oldu gerci.

Ya bu konuşmaların kaydı yok muydu?
Hiç olmamış bu tarz birşeyi baskıda uydurmak mı daha mantıklı yoksa, hakikaten böyle bir olayın olup, daha sonra kabağın başına patlayacağını anlayıp ben baskıda söyledim bunları demek mi daha mantıklı.
Kusura bakmayın da, kimse oturup baskıda hacı hocayı filan aradığını söylemez durduk yere. Varsa kaydı vardır o vardır bu vardır. Kimse itiraf etmez para aldığını. O yüzden ben baskıda söyledim yeav yalanını da kimse yemedi. Futboldan men edildi. Daha çok detaylı yazardım ama artık sağır sultan bile duydu, herkes anladı Fener'in birşeyler yediğini, yemediği için 58'in değiştirilip küme düşürülmediğini.
Ben mantıksız bir adam değilim, ama bana gelip suçumuz kanıtlanmadı filan demeyin. Saçma geliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim akin etik kuruluna verdigi ifadede hoca ile olan HOCAM FENERE DIYOLAR ATMA DIYOLAR gorusmesini at yarisi olarak soylemis. at yarisi = sike imis yani ibonun sozlugunde. neden bilmiyorum sifreli konusuyormus at yarisi dememek icin.

sonra da bunlara bakip kanit yok diye diye helak oluyorsunuz. rusvetin/sikenin belgesi mi olurmus?

Isbu cek Manisaspor Kulubu Basgani Kenan Yaraliya macin sonucunu Fenerbahce lehine etkilemek icin verilmistir.

Bu karari Basganimiz Aziz Yildirim onderliginde yonetim kurulunca oy birligi ile almis oldumuzu da ayrica belirtiriz.

seklinde bir aciklama yapilmasi gerekli galiba gfdgfdhj.

Ayrica sike giderlerini muhasebe kalemlerinde de belirtmeleri gerekir ki kanit olsun.

Mesela;

824. Zirai Faaliyet ve Donanım Harcamalar kalemine bakilabilir. Malum tarlalar, hasatlar ya da;

720 Direkt İşçilik Gideri
722 Direkt İşçilik Ücret Farkları

kalemlerine de yansıtılmış olabilir işçilerin şike paraları.

Buralarda sorun yoksa şike de yoktur. Zira kanit yok!

Bu arada ankette RTE yok. Sisman kadin sahneye cikana kadar simdilik star o.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...