Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ya Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonundan bahsetsin biri, ben hala oradayım. Noldu cemaat, helikopter ihalesi, hükümet, Nato ilişkisi...
Sorun şu ki artık bu adam çıkacak içeriden. Hem de Allah gibi çıkacak. Bundan sonra izleyin komediyi.
İşin kötüsü birçok Fenerbahçe'li de büyük başkan sen bizim efsanemizsin modunda olacak. İşte Türkiye böyle bir ülke.
Yıllar önce Almanya da mı ne milleti dolandıran Titan saadet zincirini kuran bir herif vardı. Cahil halktan topladığı paralarla onlara gelecek vaad ediyordu. Sonra bir gün bu adam altında çok lüks bir arabayla şehirde dolaşırken (tam hatırlamıyorum Lamborghini mi neydi), oradaki halkta bunu durmadan alkışlıyordu helal olsun, yakışır diye. Sonra adam o alkışların arasında ortadan kaybolmuştu filan. Aklıma geldi niyeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

aziz allah gibi çıksa ne olur , yani tüm türkiye yaşananları görüyor, fenerbahçeliler bile söylüyor madem akın şike yapmış, bizim yöneticilermiz ceza aldı biz niye ceza almadık dıye, yani bütün bu rezillikler ortadayken aziz utanmadan başkanlık yapacaksa, hala insanlar bu şikeci yönetimi destekleyecekse, isterse şampiyonlar ligini alsın, ne farkeder bütün saygınlığını yerle bir ettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

ama şimdi bu son olaylarla beraber fenerbahçe tarihinde kocaman hiç geçmeyecek bir kara leke oluştu.

GS'lilerin gözünde her sezon leke =) Yeni bişey değil =) Benim gözümdede Ulusoyun devre arası Başkan olduğu dönem kara lekedir. 3 sezon maç izlemedim ligin temiz olduğunu düşünmediğimden. Güzel oldu artık duygular karşılıklı. Ama şimdi bi GS'li atlar NORDO KONOTON ULUSOYO LOF OTOYON. E senin gözünde geçen sezon neydiyse benim gözümde de 2005 sezonu o. Mesela Bursa'nın şampiyon olduğu sezon şike yoktu bence. Ama herkes Bursa'ya yatarken FB'ye karşı ölümüne oynuyordu. E abi lanet olsun böyle lige.

Lütfen izlemeyin maç falan. Küçük çocuklarada kininizi yansıtıp geleceğin linççi manyak taraftarlarını yaratmayın. Herkes kendine göre haklı olunca insanlar fıttırıyor. (Genel konuştum genel taraftar profili)
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Lütfen izlemeyin maç falan. Küçük çocuklarada kininizi yansıtıp geleceğin linççi manyak taraftarlarını yaratmayın. Herkes kendine göre haklı olunca insanlar fıttırıyor. (Genel konuştum genel taraftar profili)

Evet izlemeyelim gelecek nesiller fenerbahçenin nasıl şike ile şampiyon olduğunu bilmesin : )
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

S-H said:

böyle abuk subuk uydurma diyaloglara haberlere inanıyorsunuz sonra ceza verilmeyince tutuşuyorsunuz

@abso

taraftar başkanı seçmiyor abi

Dialoglarla ilgili konuşulmuyor.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=15123

genel olarak şike sürecinde,'kanıt' olarak sunulan böyle uydurma haberler vardı da onun için yazdım ben onu.

ha bi de buddha çok haklı,10 yıldır fenerin kazandığı her maçtan sonra şike,derbi galibiyetlerinden sonra hakemi almışsınız,fenerasyon muhabbetleri oluyordu.zaten bu hayallerinizin gerçek olma ihtimali sizi heyecanlandırdı bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ee vakti zamanında da biz lig temiz değil demiştik. Federasyon kimdeyse lig onun. O zamanda biz bunları söylüyorduk. Ünal başğann denilen adamda çok farklı değil. Şampiyonluğu kaybeden Sadri başkan tamam ama ligi sonlarda bitiren takım rekabetsiz 1-2 sezon bedava şampiyonluk için en az onun kadar zırladı. Şimdide baktı şampiyonluk tehlikeye girdi FB şampiyon olursa biz gideriz CL'ye yine falan =)

Herkesin keyfine göre adalet istiyor. Bırakın abi Atatürk'ün laflarını. Ne Federasyonlar gördü bu lig. İşinize gelmeyince mi kötü oldular =)

Herkese at gözlüklü demek kolay. Aslında evet herkes hep at gözlüklüydü =)
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Buddha said:

Evet izlemeyelim gelecek nesiller fenerbahçenin nasıl şike ile şampiyon olduğunu bilmesin : )

2005'ide unutmayanlar var. Herkesin kendine göre sebepleri var. Ulusoy düzgün adma değil dedik kanıt falan dediniz. Şuanda aynı muameleyi grüyorsunuz. Forumlarda falan kendini avutmaya devam et sen böyle laflarla =) Kupa senin şampiyonluk benim olsun diye konuşan başkanların söyledikleriyle bu kanıt dediğiniz tapeler arasında bir fark yok. Ulusoy gibi rezil bir adamın dönemine denk gelmesi bu tip şeylerin. Hepsi aynı halt.

Gelecek nesillerde büyük ihtimal çok farklı olmayacak. Otel basan taraftar oyuncuyu öldürmeye çalışan taraftar. Ben temizim herkes kirli diyen taraftar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da enaz o kadar belkidir. Yada en az o kadar kesin. Savunuldu, şimdide savunuluyor. Bizde maç izlemedik. Ben 3 sezon izlemedim sonrasındada bi GS-FB maçları falan. O zaman bizde dioduk tarihte kara bir lekedir bu sezon. Bizde Avrupa'dan izleyecek takım seçmeye başlamıştık kendimize. Bu hep böyle olacak işine geldiği gibi adelet. Aynı bizim ülkemizin garip insanlarının garip demokrasisi gibi. Herkesin adaleti demokrasisi kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

sikeyi kim hangi donemde yaparsa yapsin pisliktir. ama bu sezon arada kocaman bir fark var. bu sezon ilk defa sike kanitlandi ve tescillendi. iste bu yuzden fenerin tarihine gececek. daha onceki sezonlar iddia iken bu sefer ortada cezasindan kanidina her sey var. bunu digerleriyle bir tutmak pek mantik sinirlari icinde degil. 2005 denmis o sene zaten sampiyon fener. soz konusu 2006 ise zaten onda da sike degil en fazpa tesvik iddiasi vardi. tesvik ise o donem serbestti. ne yasal olarak ne de etik olarak sikeyle bir degil.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu sene şikenin kesin olarak açıklanmasından çok , şikenin böyle sahtekarlıklarla böyle rezil oyunlarla kapatılması şikeden daha beter bi durum

fenerbahçe şikeden küme düşse 1 sene ceza alsa, şikeye karışan yöneticileri ceza alsa, şimdi olay bitmişti , ama bu yaşananlar şikenin böyle göz göre göre insanları salak yerine koyarak üstünün kapatılması, şikeden felan daha beter bi durum, bu hiç bir zaman unutulmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşvik falan değil direk Ulusoy. Arada da bir fark yok BJK GS başkanı kupa senin şampiyonlu benimin senin kanıt dediğin tapelerdeki tarlalar sürüldüden hiçbir farkı yok.

Teşviğe bağlayarak o sezon şike yoktu. 5bin sayfa bunu tartıştık bidaha oraya dönmeye gerek yok. Sana göre kanıt ama Mahkeme devam ediyor. Sana göre kanıt ama ceza verilmedi PFDK tarafından.

Mahkemedende salınınca. Masq gibi benim görüşüm yeterli cevabını bekliyorum şahsen =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...