tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 fizban said: iste yansımıs da fenerbahce yöneticileriyle ahemt celebi arasında bağ bulunamamış deniyor sanırım. 58 değişmeseydi dahi fenerbahce o sebepten dolayı cezalandırılamazdı. ama mosturoğlu ve ekşioğlu'na verilen cezalardan ötürü küme düşerdik. o değil de beşiktaşlılar, korcan falan aylarca içeride tutuldu tutuldu noldu şimdi ? e o zamanda diyorduk , fenerbahçenin yanına bir takım daha lazımdı , saçma sapan sıradan bir transfer konuşmasını şike konuşması diye evirip çevirip içeri tıktılar beşiktaşlıları, ta o zamanda diyorduk bu konuşmalarla bunları nasıl hapse atarlar diye , açıklanmayan başka delillerde vardır bu kadar değildir diyordu millet, neyse sonuç olarak en azından biz demirören den kurtulduk :) ve bugün net olarak söyleyebilirim ki , bu şike olayını kıvırmaya çalışanlar baktılar mevcut fedarasyon yöneticileri ile kıvıramayacaklar, böyle yüzsüz , utanma duygusu olmayan, suratına tükürsen yarabbi şükür diyecek , kafası çalışmayan , en saçma sapan kararları bile hiç utanmadan alabilecek biri lazım, e beşiktaş daki müthiş performansı ile demirören tam bu işe göreydi aldılar adamı gel dediler sen bu kararlar al nasılsa yüzsüz bir herifsin sana bir şey olmaz. olay aynen budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Platini : Hepsini anladık da i.akın ne yapmış. Demiröeren : şike Platini : kendi kendine Demirören: evet abi Platini: sen de yedin Demirören: evet abi, çay söyliyim mi Platini : Tamam sen geç içeri, ben söylerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sikenin krallari fifada uefada, birsey olacagindan korksalar, pfdk'ya bu kararlari aldiramazlardi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 şuanki federasyon başkanı nededi ? 3 yıl gitmesek ne olur yaa demedimi sonra bütün klüpler bu adamı seçmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ŞOKO SOHOYO YONSOMODO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 LordVithar said: Sikenin krallari fifada uefada, birsey olacagindan korksalar, pfdk'ya bu kararlari aldiramazlardi bence. bencede olay çoktan ayarlandı kılıfına uyduruldu yoksa bu kadar bariz açıkça korkusuzca yapamazlardı . Yazık çok yazık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ahah kimseye bir şey olmamış, patlayan İ. Akın olmuş. Şimdi Aziz salınınca seyreyle gümbürtüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ibrahim akın şike yapmış, ama şike yaptığı maçta şike yapılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 abi ahhahahaah yarıldım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://i.tmgrup.com.tr/tk/2012/01/28/158x106/360601075266.jpg ünal reyiz daha açıklamayı koymamış siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 BiTcH_oFBaT said: ibrahim akın şike yapmış, ama şike yaptığı maçta şike yapılmamış. şike sadece i.akın'a yansımış işte, sahaya yansımamış adam tek başına nasıl koskaca maçı şikeli yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kendinizi aylarca parcaladınız parcaladınız, bakın noldu simdi? :D http://d1203.hizliresim.com/v/4/37vk7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sende buna sevindin öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 galatasaraylıyım, ama ünal başkana da yazıklar olsun. bütün bu olaylar bu kadar göz önünde iken, bu kadar taraftar ayan beyan kandırılıyoras, ünal başkan'da halen galatasaray'ı ligde tutuyorsa, bu ligden çekilmiyorsa topuna yazıklar olsun. öyle biz onurumuzla namusumuzla bunların karşısındayız demekle olmuyor, eğer ki sen bunlardan farklıysan, bunların oynadığı ligde, kurduğu düzende yer almayacaksın. alırsan demekki temelde senin de bir farkın yok, sadece (şimdilik) ucu sana ulaşmadığı için susuyorsun. şike yapılan, yapılan şikenin cezalandırılmadığı ligde, top oynasanız ne oynamasanız ne. digitürk efendiye taahhüt'üm bittiği anda kapattırıyorum. bundan sonra futbolmuş kupaymış gram umrumda değil. ne maça giderim nede sizin önceden ayarlanmış gazoz maçlarınızı izlerim. milyon dolarlar kazanıyor klupler, futbolcular. şu taraftarların klüplerini desteklemek uğruna (buna ben de dahil-dim) harcadığı paranın haddi hesabı yok, ama bunun karşılığı buysa, taraftar olarak benden bu kadar arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 tinu said: akirafes said: İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ? bunu yazacaktım sen yazmışsın zaten, uefa bir şey yapmaz diyordum da artık şüpheliyim, fenerbahçe için 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe A.Ş.- İstanbul BBSK müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA, böyle bir karar veriyorsun ama aynı maç için i.akın a 3 yıl şike yaptığı ve bu da sahaya yansıdı diye ceza veriyorun. şimdi uefa da az cok kafası çalışan adamlar vardır demeyeceklermi kardeşim bu ne diye sunu uefa ya mail olarak atacam.nasıl olsa işim gucum yok.belki dikkate alırlar. cok uzulurum bu iş boyle kapanırsa.kim olursa olsun birilerinin canı yanmalı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sjhsjsjsdg ne maili abicim ya adamlar dava açıyor onu bile sallamıyorlar senin mailden mi ceza verecekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ÇOOOOOOKKKKK büyük PARA döndü hem uefa hem de içerdekilerde.. hayır benim peder hala türkiye ligini izliyor ona üzülüyorum. Ulan Dolar milyarderi olsam türkiyede yaşardım. Her şey yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şimdi tüpçü ya işi iyice sıvadık iyi mi, en iyisi platiniyi bağlayalım diye rüşvet öneriyormuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Rerore said: http://i.tmgrup.com.tr/tk/2012/01/28/158x106/360601075266.jpg ünal reyiz daha açıklamayı koymamış siteye haldir haldir yaziyordur simdi. aksama patlatir wotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Polis+Savcı bir tahkikat başlattı, milletvekillerinin, tff yöneticilerinin, etik kurul üyelerinin, tahkim üzelerinin, PFDK üyelerinin, muhtemelen bi ton medya üyesinin cebi parayla doldu taştı. Ne bereketliymiş futbol ülkemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 düşünüyorum, "uefa bu işe el atar mı" diye, platiniden çıkan konuşma balonu "xtir et, neggerek var, deymez" oluyor. bizim ligin 5-10 dkdan fazla üstüne düşmeye değer bi tarafı var mı? niye sallasın uefa bu işi? for justice? for the lulz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ya hala uefa uefa diyenler var. onların bu işin içinde olmadığını düşünmek büyük saflık. o bu değilde bi süper kupa vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 olm çok dert etmeyin lan, çözümü buldum ben. inşallah tff de akıl eder. hatta tam demirören'lik fikir bence. ülkenin %75'i asyada abi. yeni adres burası millet. o ne öle uefa.com falan elit misiniz olm. fener, gs, beşiktaş paso final oynarız lan bence. başarıya doyarız. 5 sene avrupa, 5 sene asya takılırız. kafalar rahat. japon takımları tehlikeli galiba ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Onların bu işin içinde olduğunu nasıl düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şike Soruşturması 6: UEFA must be clever başlığı gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar