Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

iste yansımıs da fenerbahce yöneticileriyle ahemt celebi arasında bağ bulunamamış deniyor sanırım. 58 değişmeseydi dahi fenerbahce o sebepten dolayı cezalandırılamazdı. ama mosturoğlu ve ekşioğlu'na verilen cezalardan ötürü küme düşerdik.

o değil de beşiktaşlılar, korcan falan aylarca içeride tutuldu tutuldu noldu şimdi ?

e o zamanda diyorduk , fenerbahçenin yanına bir takım daha lazımdı , saçma sapan sıradan bir transfer konuşmasını şike konuşması diye evirip çevirip içeri tıktılar beşiktaşlıları, ta o zamanda diyorduk bu konuşmalarla bunları nasıl hapse atarlar diye , açıklanmayan başka delillerde vardır bu kadar değildir diyordu millet,

neyse sonuç olarak en azından biz demirören den kurtulduk :)

ve bugün net olarak söyleyebilirim ki , bu şike olayını kıvırmaya çalışanlar baktılar mevcut fedarasyon yöneticileri ile kıvıramayacaklar, böyle yüzsüz , utanma duygusu olmayan, suratına tükürsen yarabbi şükür diyecek , kafası çalışmayan , en saçma sapan kararları bile hiç utanmadan alabilecek biri lazım, e beşiktaş daki müthiş performansı ile demirören tam bu işe göreydi aldılar adamı gel dediler sen bu kararlar al nasılsa yüzsüz bir herifsin sana bir şey olmaz. olay aynen budur.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaraylıyım, ama ünal başkana da yazıklar olsun. bütün bu olaylar bu kadar göz önünde iken, bu kadar taraftar ayan beyan kandırılıyoras, ünal başkan'da halen galatasaray'ı ligde tutuyorsa, bu ligden çekilmiyorsa topuna yazıklar olsun. öyle biz onurumuzla namusumuzla bunların karşısındayız demekle olmuyor, eğer ki sen bunlardan farklıysan, bunların oynadığı ligde, kurduğu düzende yer almayacaksın. alırsan demekki temelde senin de bir farkın yok, sadece (şimdilik) ucu sana ulaşmadığı için susuyorsun.

şike yapılan, yapılan şikenin cezalandırılmadığı ligde, top oynasanız ne oynamasanız ne. digitürk efendiye taahhüt'üm bittiği anda kapattırıyorum. bundan sonra futbolmuş kupaymış gram umrumda değil. ne maça giderim nede sizin önceden ayarlanmış gazoz maçlarınızı izlerim.

milyon dolarlar kazanıyor klupler, futbolcular. şu taraftarların klüplerini desteklemek uğruna (buna ben de dahil-dim) harcadığı paranın haddi hesabı yok, ama bunun karşılığı buysa, taraftar olarak benden bu kadar arkadaş.

Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

akirafes said:

İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
MUSABAKA SONUCUNU ETKİLEMEKTEN
benmi yanlış anlıyorum yoksa bu direk sahaya yansıöışmı demek
Yoksa gerçekten benmi yanlış anlıyorum lütfen sabaha kadar anlıyamadım bana yardım edim bunu açıklayın. Tüm tv kanallarına bunu yazdım hepsi sahaya yansımamış teşebbüsde kalmış diyor ama TFF nin sayfasında müsabaka sonucunu etkilemekten ceza diyor eee bu sahaya yansımış demek değildir de nedir ?

bunu yazacaktım sen yazmışsın zaten,

uefa bir şey yapmaz diyordum da artık şüpheliyim,

fenerbahçe için
01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe A.Ş.- İstanbul BBSK müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

böyle bir karar veriyorsun ama aynı maç için i.akın a 3 yıl şike yaptığı ve bu da sahaya yansıdı diye ceza veriyorun.

şimdi uefa da az cok kafası çalışan adamlar vardır demeyeceklermi kardeşim bu ne diye

sunu uefa ya mail olarak atacam.nasıl olsa işim gucum yok.belki dikkate alırlar.
cok uzulurum bu iş boyle kapanırsa.kim olursa olsun birilerinin canı yanmalı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

olm çok dert etmeyin lan, çözümü buldum ben. inşallah tff de akıl eder. hatta tam demirören'lik fikir bence. ülkenin %75'i asyada abi.
yeni adres burası millet. o ne öle uefa.com falan elit misiniz olm. fener, gs, beşiktaş paso final oynarız lan bence. başarıya doyarız. 5 sene avrupa, 5 sene asya takılırız. kafalar rahat. japon takımları tehlikeli galiba ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...