benjani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 iyi ki, cacık macık buz gibi ..... dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 1 tane daha buzlu viski götürseymiş onu da dermiş abi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Herkes viski deyip duruyor da Erman cin tonik sever. Genelde Merih'te iki cin tonik atıp programa çıkar. Pederin arkadaş, az takılmadık bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Yanlış söylüyor bu halktan bi cacık olmaz. Hırsıza pirim verirsen soymaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 loop said: janis said: Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın. Yemisim FB , BJK ,GS'sini. Hepsi şikeci pislikler. Rezil ettiler futbolu. Ben bundan sonra Juventus taraftariyim. Size de Milanı oneririm. 2000 li yıllarda yine benzer olaylardan dolayı bende TR ligini bırakıp artık Milanlıyım demiştim ve 5-6 yıl sürdü bu. Yine bırakma zamanı geldi galiba , ama bu sefer Real Madrid daha cazip geliyor.. Ben hala Milan'ı sever onu da tutarım, dolabımda 2 adet orjinal (biri bizzat staddan alınma) Milan forması vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 GS, Kayseri, Altay ve Bursa'nın cevaplarına çok sevindim ben. Böyle göz göre göre şike kapatma eyyamının ağzına ağzına vurmuşlar. Trabzon da aynısını yapmış da o niye yapmış çözemedim :) Erman yine çok güzel dalga geçti dün, eşşek değilse tff anlar zaten artık. Bu kadar tepkiden sonra umarım UEFA olaya el atar da gerçek suçluları bi güzel ayıklar, TFF'yi de bi temizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 https://p.twimg.com/Ar1sHGwCIAAbUoH.png çatışmalar başlayacak gene, adam allah olarak çıkıyor içerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Oo samanlar alevlenmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 UEFA da FIFA da hiçbişey yapmayacak gibi geliyor bana. Önceden konuşmuşlardır illaki, pazarlıklar falan yapılmıştır. Yoksa Demirören bile o kadar mal değildir, göz göre göre atarlarmı ateşe koca ülkeyi. Milyonlarca dolar gidecek bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sostizm said: Yoksa Demirören bile o kadar mal değildir, göz göre göre atarlarmı ateşe koca ülkeyi. Milyonlarca dolar gidecek bi anda. para için herşeyi yaparlar hem uefa hem tff o yüzden dediğin gibi anlaşma yapılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Hukuk savaşı başlattılar G.Saray’ın ileri gelenleri Başkan Aysal’ı arayarak TFF’ye karşı harekete geçilmesini istedi. Aysal’ın talimatıyla harekete geçen Sedat Doğan’ın başında bulunduğu hukuk kurulu, hukuk mücadelesi başlattı. kıyamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 red uçmuş ? futboldan fln mi uctu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 hukuk zayiatı,türk sporunu ve futbolunu korurken banlanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Cons fln da ucmus, yörunge biletleri kesilmeye baslamis ısınıyor buralar, futboldan degil gibi 2si de.. ama yakın zamanda futbol nedenile bolca yörunge yolcusu olucak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 applev0dka said: Cons fln da ucmus, yörunge biletleri kesilmeye baslamis ısınıyor buralar, futboldan degil gibi 2si de.. ama yakın zamanda futbol nedenile bolca yörunge yolcusu olucak gibi :D şuradan ban gelmiş http://forum.paticik.com/read.php?2,6263368,page=1 çok gereksiz banların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ne başlıkmış o öyle baya kişi uçmuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Altaylı'nın yazı. Futbol Federasyonu’nun aldığı kararlar üzerine uzun yıllardır UEFA’da çeşitli kurullarda görev yapan, defalarca Türkiye’ye gelip gitmiş ve Türk Futbolunu yakından izleyen ve benim de yıllardır tanıdığım bir hukuk adamını aradım. “Duydun mu Türk Futbol Federasyonu’nun aldığı kararları?” diye sordum. Duymuştu ama pek bir şey anlamamıştı. “Belirsizlik var. Ne demek istiyorlar, aldıkları kararları nasıl ve ne zaman uygulayacaklar ve kime karşı uygulayacaklar belli değil” dedi. “Başkanın şike soruşturmasıyla ilgili olarak söylediklerini öğrendin mi?” dedim. Haberi yoktu. “Şike sahaya yansımadığı için defteri kapatmışlar” dedim. “Dava da düştü mü o zaman” diye sordu. “Dava sürüyor” dedim. Şaşırdı. ‘UEFA PAZARLIĞA GİRMEZ’ “Temmuz’dan beri UEFA’ya dava sürerken karar almamız sakıncalı olur diyorlardı. UEFA ceza için hızlı hareket etmelerini isterken davayı gerekçe gösterip ceza veremeyeeklerini söylüyorlardı. Şimdi tam tersini mi yaptılar yani?” dedi. “Evet” deyip sordum “UEFA ile danışıklı dövüş yapıldığına inanıyor Türk sporseverleri. CAS’taki davanın da bu yüzden geri çekildiğine inanıyor herkes.” “Zannetmiyorum. UEFA böyle bir pazarlığa girmez” dedi. “Platini’ye seçimlerde destek sözü verildi, bu yüzden göz yumacak” deniyor deyince ben, kahkahayı patlattı. ‘PLATİNİ ÇOK AKILLI ADAM’ “Platini aklını kaybetmedi. Avrupa’da onca takıma bu nedenle ceza verip Türkiye’ye göz yumarsa Türkiye’den alması muhtemel oydan daha fazlasını Avrupa ülkelerinden kaybeder. Platini böyle bir şey yapmaz. Böyle bir öneri yapıldıysa dinlemiştir ama asla kabul etmez. Çok ilkeli bir adam olduğu için değil ama çok akıllı bir adam olduğu için kabul etmez” dedi. “Ama bir pazarlık olmalı ki, CAS’taki dava geri çekildi” dedim. ‘DAVAYI EN AZ 5 YIL İÇİN ÇEKTİLER’ “CAS’taki dava geri çekilmiştir çünkü Fenerbahçe’nin Avrupa’dan daha uzun süreli bir ceza almasını göze alamamıştır Fenerbahçe yönetimi. Eğer dava çekilmese ve kaybedilseydi, Fenerbahçe en az 5 yıl Avrupa kupalarına katılamazdı. Bu yüzden çekmişlerdir. Şimdi 2 veya 3 yıl katılmayarak kurtulacaklar” dedi. ‘GALATASARAY OLAYIN FARKINDA DEĞİL’ Sonra sordu, “Sizin takım ne yapıyor?” “Galatasaray’ı da disiplin kuruluna verdiler. Bizim yönetim de sert bir açıklama yaptı. Bekliyorlar” dedim. “Sizinkiler olayın farkında değil” dedi. “Hangi olayın?” dedim. “Federasyonunuzun aldığı kararlardan zararlı çıkacak tek takım Galatasaray” dedi. “Niye?” diye sordum. Anlattı: “Ortaya çıkan tablodan sonra UEFA büyük ihtimalle Türk takımlarını Avrupa’ya kabul etmeyecek. Hatta belki de Federasyonunuz UEFA’ya ‘Biz birkaç sene katılmayalım’ diyecek. Fenerbahçe zaten en az 2 yıl daha katılamayacaktı. Soruşturmada adı geçen diğer takımların da katılamama ihtimali vardı. Büyük takımlardan sadece Galatasaray bu işin dışındaydı. Yani Galatasaray, Avrupa’ya gidebilirdi. Şimdi Galatasaray’ın da Avrupa’ya gitmesinin önü kesiliyor. Hem de Türk Futbol Federasyonu tarafından.” “Federasyon niye böyle bir şey yapsın ki?” dedim. ‘YÖNETİCİLERİNİZ UEFA’YA ANLATMALI’ “Farkında olmadığınız da bu işte. Bana ulaşmış bir bilgi yok ama belki de UEFA ile bu yönde bir anlaşma yapıldı. ‘Siz bizi zorlamayın. Biz de birkaç sene kimseyi Avrupa’ya yollamayalım’ dendi. Bilmiyoruz. Belki Platini böyle ikna edildi” dedi ve ekledi “Böylelikle Galatasaray ile diğer takımlar arasındaki farkın açılması engellenecek. Diğerleri Avrupa’ya gitmezken Galatasaray giderse bu Galatasaray için büyük avantaj olacaktı. Hem transferde hem gelirlerde. Türkiye’ye gelecek yabancı oyuncuların iyileri Galatasaray’ı tercih edecekti. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi gelirlerinden her yıl en az 10 milyon Euro belki de daha fazla alacaktı. Şimdi Galatasaray’ın da önü kesilmiş oldu” “UEFA buna izin verecek mi?” diye sordum. “Yöneticileriniz UEFA’ya bu durumu anlatmalı. Anlatırlarsa belki bir yol bulabilirler” dedi. Gelinen durum öyle görünüyorki hakkatten bu işten tek zararlı biz çıkacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 "UEFA ile pazarlık olmaz, UEFA Allah gibidir, UEFA'nın gazabı yeri göğü inletecek" falan hepsi boş ve imkanı olsa Fenerbahçe'yi yeryüzünden silme derdinde çocuk ruhlu dengesiz kimselerin çıkarttığı saçmalıklar İstediği olmayınca nefreti kursağında kalınca kendini alkole vurup tvde şaklabanlık yapanların uydurduğu şeyler bunlar Aha daha dün Beşiktaş'ın başkanı UEFA ile bildiğin pazarlığa oturdu ve masadan başarıyla kalktı. Aldıkları Avrupa cezasını kaldırttı, erteletti! Demek ki neymiş; UEFA öcü değil o da insanlardan oluşuyor ve lobi-pazarlık olayları gayet etkili olabiliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 “Platini aklını kaybetmedi. Avrupa’da onca takıma bu nedenle ceza verip Türkiye’ye göz yumarsa Türkiye’den alması muhtemel oydan daha fazlasını Avrupa ülkelerinden kaybeder." Şurasını es geçmedin değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 UEFA ile tabiki pazarlık yapılır ama ben neden yaptığımızı anlayamıyorum.Madem pazarlık yapılacak bir durum var(suçlu olduğumuz anlamına geliyor bu) , o zaman küme düşürsünler. Ben açıkcası bunu kabullenemiyorum. Bide aziz yıldırım gitmiş tekrar aday olmuş.Muhtemelen tekrar seçilecek , onu tekrar başkan seçeceklerin kafasını anlamakta zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yakın tarihte Demirören TFF başkanlığından da istifa edip giderse hiç şaşırmayın. Adamın huyu bu önce felaket haline gitiriyor sonra gidince kimse niye gittin hede hede demiyhor onun yerine bir bayram havasında gidişini kutluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi allah aşkına 2 sene orda kalsın çünkü 1.5 yıl sonra bizim seçim var yine başkan olmasın beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yok ya olamaz arti baskan tekrar. Traftar isyan eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 birazdan basin toplantisi varmis ali koc falan. bakalim nasi qq luycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Can yeleklerinizi takın abi, gözyaşları yine sel olur. Uefa ile pazarlık edilecek şey var edilmeyecek şey var. Borçlar bi şekilde pazarlığa ve uzlaşmaya açık bi olay. Ama şike gibi, ne bileyim ırkçılık gibi uefa tarafından büyük suç ve ahlaksızlık sayılan olaylarda pazarlık yapmazlar, fazla ümitlenmeyin. Öyle kansızca işler ancak bizim federasyonda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar