Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

manve said:

Tenekeadam said:

Abi bunu özür dileyerek paylaşıyorum,uygun bulmazsanız silin.

federasyon ve yönetimdekilerin hepsinin anasına bacısına yedi sülalesine saydırsak,sonrada yatağa yansımadı desek ne derler acaba..

AHAHAHAHA

yataga yansimadigindan dolayi ban gelmez raad ol, ama hele ki bi yansisin biz gerekeni yapariz, bir gunde sileriz seni bak.

ahahah, mevcut şike olayının paticige izdüşümü olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe bu biraz şey olmuş ya GS bu sene playoffu alamayacak gibi olursa bunu uygularız yoksa seneye kalır :P
Harir said:

Llama said:

TFF Başkanı Demirören: "Kulüplere puan silme cezası verilirse, kararın alındığı tarihte oynanan sezondan düşülecek"

Gerisini okumadım direk bunu gördüm.Bu ne lan ahaha böyle birşey yoktur umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Harir said:

Llama said:

TFF Başkanı Demirören: "Kulüplere puan silme cezası verilirse, kararın alındığı tarihte oynanan sezondan düşülecek"

Gerisini okumadım direk bunu gördüm.Bu ne lan ahaha böyle birşey yoktur umarım.

süper final toptan yalan. bu sezon yalan oldu demektir bu. şimdi fenerbahçe tüm maçlarını kazanıp şampiyon olursa pfdk sonradan 12 puan silerse nolcak. bu sefer galatasaraylılar mı "VER ULAN KUPAMI" diyecek nedir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

Ha şu son zamanlarda Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının yükselmesi , Galatasaray'ı TOKİ stadında yenmemiz vs .. gibi etkenler biraz GS 'li arkadaşları tedirgin etti düşüncesindeyim. O nedenle bu konu böyle çok uzuyor. Yoksa herkes biliyorki sonucu yargı verecek. O nederse odur. Tarihte bunu yazacak.

bu mu yani bu konunun bugun bu kadar hareketlenmesisin nedeni? Milangaz'ın verdiği gaz olamaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

beyler herşey ayarlandı rahat olun

bu hafta gs puan farkını 4 e cıkarıcak.kadıkoye şampiyon cıkıcak.gs şampiyon olduktan sonra -12 verilcek.trabzon 2. olucak veya beşiktaş şl ye gidicek.beşiktaşın o mali durum olayı noldu bilmiyorum ama gidebiliosa beşiktaşı şlye gönderip ekonomiyi düzeltmesi sağlanıcak

herşey unutulup seneye tertemiz lig başlıcak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...