Harir Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Llama said: TFF Başkanı Demirören: "Kulüplere puan silme cezası verilirse, kararın alındığı tarihte oynanan sezondan düşülecek" Gerisini okumadım direk bunu gördüm.Bu ne lan ahaha böyle birşey yoktur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 manve said: Tenekeadam said: Abi bunu özür dileyerek paylaşıyorum,uygun bulmazsanız silin. federasyon ve yönetimdekilerin hepsinin anasına bacısına yedi sülalesine saydırsak,sonrada yatağa yansımadı desek ne derler acaba.. AHAHAHAHA yataga yansimadigindan dolayi ban gelmez raad ol, ama hele ki bi yansisin biz gerekeni yapariz, bir gunde sileriz seni bak. ahahah, mevcut şike olayının paticige izdüşümü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Olayın tamamen siyasi olduğunu düşünüyorum ben. Amaç Azi Yıldırım'ı silmek. Nato ihaleleri vs.. gibi konularda birilerinin önünü kestiği için. abi her fenerli mi aynı mavrayı okur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hehehe bu biraz şey olmuş ya GS bu sene playoffu alamayacak gibi olursa bunu uygularız yoksa seneye kalır :P Harir said: Llama said: TFF Başkanı Demirören: "Kulüplere puan silme cezası verilirse, kararın alındığı tarihte oynanan sezondan düşülecek" Gerisini okumadım direk bunu gördüm.Bu ne lan ahaha böyle birşey yoktur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Harir said: Llama said: TFF Başkanı Demirören: "Kulüplere puan silme cezası verilirse, kararın alındığı tarihte oynanan sezondan düşülecek" Gerisini okumadım direk bunu gördüm.Bu ne lan ahaha böyle birşey yoktur umarım. süper final toptan yalan. bu sezon yalan oldu demektir bu. şimdi fenerbahçe tüm maçlarını kazanıp şampiyon olursa pfdk sonradan 12 puan silerse nolcak. bu sefer galatasaraylılar mı "VER ULAN KUPAMI" diyecek nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 yok, gs sampiyon olursa uygulariz ki, etkisi cok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 -12 puan cezası verilcekse seneye verilir bence fenerde avrupaya gitmicek deniyor ya ztn fener -12 ile başlasa bile beşiktaştan trabzondan önde bitirir yine ligi sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 3-0 yenilen takıma hukmen 3-0 yenildin demek gibi bişey ohh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Ha şu son zamanlarda Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının yükselmesi , Galatasaray'ı TOKİ stadında yenmemiz vs .. gibi etkenler biraz GS 'li arkadaşları tedirgin etti düşüncesindeyim. O nedenle bu konu böyle çok uzuyor. Yoksa herkes biliyorki sonucu yargı verecek. O nederse odur. Tarihte bunu yazacak. bu mu yani bu konunun bugun bu kadar hareketlenmesisin nedeni? Milangaz'ın verdiği gaz olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25344710 Galatasaray: TFF yönetimi istifa etmeli Galatasaray Kulübü, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Türk futboluna daha fazla zarar vermeden derhal istifa etmesi gerektiğini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bence puan silme için GS şampiyon olursa bu sene, FB olursa seneye gibi bir plan yapmışlar. GS şampiyon olursa FB'ye hiç ucu dokunmicak puan silinmesinin. Yok FB olursa o zaman silmezler, seneye silerler bariz. Zira herkese boncuk dağıtma politikası işliyorlar kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 GS TFFyi istifaya davet etti :P / aha benden önce yazmış biri. http://www.htspor.com/futbol/haber/738548-galatasaray-tffyi-istifaya-davet-etti hanım koş film başlıyorrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 düpçu dayar cezayi smdi gs'ye... özgener zamaninda ne zman kendi elini masaya vursa hop ceza kapısındaydi 2. gunu :d strikes back yapcak smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 oooo sampiyonluk kesin gitti o zaman, hadi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ünal aysaldan arisoktrasi ve gozyaşı adlı eserini yayınlamasını bekliyoruz bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 beyler herşey ayarlandı rahat olun bu hafta gs puan farkını 4 e cıkarıcak.kadıkoye şampiyon cıkıcak.gs şampiyon olduktan sonra -12 verilcek.trabzon 2. olucak veya beşiktaş şl ye gidicek.beşiktaşın o mali durum olayı noldu bilmiyorum ama gidebiliosa beşiktaşı şlye gönderip ekonomiyi düzeltmesi sağlanıcak herşey unutulup seneye tertemiz lig başlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 YETERRRRR laaannn bu ne be maymun ettiler bi futbol keyfimiz vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ulan red bi gidersek şlye valla güzel olur haa a: ) ağzından öperim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 geçen sene trabzonu gönderdiler bence beşiktaşı gönderirler bu sefer demirören klube bu kıyağı yapar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 guce denge gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 öyle oldu böyle oldu yanlız herkes kafasından senaryo kuruyor kimse bu adamlar dogrusunu yapmaya calısıyor demiyor heheehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 adama bakiyorum adam mi diye, ondan sonra dogrusunu yapar diye dusunmeme geerk kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Türk futboluna beklenen heyecan geldi.Bu arada Janis in yorumlarını ibretle okudum.Yarın sabaha saçlarım beyazlar diye tahmin ediyorum.Takım tutmak da bi yere kadar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 uefa'da çalışan bilişimci olsam türkiye ip'lerini banlardım. her önüne gelen mail kampanyası başlatıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Eskiden Derbilerde heyecan olurdu artık günün her saati heyecan yaşatabilen bir futbol hayatımız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar