Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Selamlar beyler, İkinci el üzerine bir internet projesi geliştirdik ki workshoplu/yarışmalı bir yerde baya kaliteli bi jürinin(paypal,microsoft vs) önünde 4.lük ödülü(mention) aldı zaten ödüllerde cash vs yoktu amaç projelerin geliştirilmesiydi neyse, bir sonraki aşama için bazı şeyleri onaylamak, geliştirmek vs. için bir anket yapmamız gerekiyor. Baya kısa bir anketimiz var 5 dakikanızı almaz anket doldurursanız çok mutlu olucam :) http://www.surveymonkey.com/s/MYVLBLF not: max 100 kişi doldurabiliyor olur da sınıra dayanırsa anketin aynısından yapıp ikincisini linklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 doldurdum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Ben de doldurdum. Net üzerinden taşeronluk ha ? İyi fikirmiş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bütün dünya internet üzerinden taşeronluk yapmaya çalışıo biz geç bile kaldık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ahaha abi arada çok ince ince işler var yok ilan ücreti, yok kredi kartını ver, yok ürünün fotoğraflarını çek janjanlı, yok ilan sayfası hazırla, yok ürün ikinci el fiyatını bul, yok alıcıyla pazarlık yap ürünü bir şekilde ulaştır vsvs... bu tarz vakit/nakit kayıplarını üstlencek bir sistem üzerindeyiz bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Sistemi oturtup faaliyete geçirince bana iş teklif edin o zaman. Bu aralar çok işsizim, ufak bir oryantasyonla çözerim işi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 basit şeyler için zor bu dediğiniz de, araba ve emlak satışı için çok şahane olabilir hakkaten. laptop satmak için zaten çük kadar olan komisyonu gelip de paylaşmak istemem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bu siteden ne farkı var diyecektim ki zaten sizin siteymiş.siteyi bi güzelleştirin önce. anketi doldurdum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Workshopta bi deneme sürümü istediler googleform tutmadı, site üzerinden basit bir form açtık bakalım millet doldurcak mı tarzı sosyal ağda yayarak üç-beş döndüler site de sırf sunumda kullanılmak/hani millet formu nerede doldurdu göstermek için en basitinden hazırlandı tabiki de böyle olmayacak özellikle güven konusunu aşabilmek için baya kurumsal, ciddi görünümlü ve çok basit kullanımlı bir site peşindeyiz bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 doldurdum 7. soruya da hayır dedim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Dönen feedbacklerden birine cevap veriyim bu arada ürünü daha bize yollamadan önce satacağımız fiyat üstünde görüş birliğine karar vericez daha doğrusu bunu site çok tatlı göstericek bi özellik üzerinde çalışıyoruz, yani bize yollarken ürünün 1000tlden satılıp size de 900tl nin geleceği gibi bir bilgi olacak(ve 1000den 2 haftada, 900den 1 haftada satarız gibi bilgilendirileceksiniz) yani alıp da 1000tl lik ürünü 600e satmış gibi göstermeyeceğiz :) Bu arada sitenin hedef kitlesi ticari amaçlı ikinci eli kullanan değil de baya baya casual kullanıcıyı, bilgisizi, vakti olmayanı, üşengeci hedef alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 hacı ben gitarı satmak istiyorum da aylardır pati ve dh dışında hiçbir yere ilan koymadım üşengeçlikten, alın satın ilk müşteriniz olayım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 doldurdum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 doldurdum güzel bişeye benziyor da.. sıfır ürün satmayacakmısınız. yani elimde kendı ürettiğim yada alıp sattığım bi ürün var ne olacak. -- canlı hayvanda satacakmısınız (2nci el olmaz ama benim ürettiğim canlı hayvan)sahibindende ilanı yasak bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 doldurdum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Doldurdum, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Doldurdum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 doldurdum, PS:evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 anketi sadece patiye yaptırırsan yada cogunluk patıden gelenlerden olursa anketi pek sallama derim burada begenilen bişeyin dısarıda begenildigi pek görmedim bknz:secimsonucları.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Çok ciddi girilmesi gereken bir proje.İyi bir reklam ve güvenilir destekçilerle ve malını satacak müşterinin malının satışa kadar kaybolma/çalınmaya karşı sigortalanması sizi ilk tercih sebebi yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Zaten bu anket patiye özel açıldı maksimum 100 kişi doldurabildiği için farklı yerlere farklı linkten açıyoruz anketi dolarsa tüm linkler patlamasın diye, yani farklı ortamların farklı nabzını tutuyoruz :) HocaEfendi said: doldurdum güzel bişeye benziyor da..sıfır ürün satmayacakmısınız. yani elimde kendı ürettiğim yada alıp sattığım bi ürün var ne olacak.--canlı hayvanda satacakmısınız (2nci el olmaz ama benim ürettiğim canlı hayvan)sahibindende ilanı yasak bu arada. Tabi sıfır, kişinin satmak isteyip satamadığı veya nerede satacağını bilmediği ürünler de olabilir ancak ilk olarak teknolojik ürünler diye yola çıktık açıkcası çünkü değişim çok hızlı yani bugün iphone4 ü olan yarın 5 çıkınca değiştiriyor, bu tarz ürünleri satışa koyduğunda satış süreleri de çok kısa ve açıkcası en iyi bilgili olduğumuz pazar burası ama işte bu anketteki "Bir ürününüzü satmak istiyor musunuz? varsa belirtin" kısmı insanların satmayı düşündüğü diğer ürünleri görmemiz için koyduk, böylece hangi pazarlarda bilgi sahibi ekip arkadaşlarıyla başlayacağımızı kararlaştıracağız mesela; DarKRideR said: hacı ben gitarı satmak istiyorum da aylardır pati ve dh dışında hiçbir yere ilan koymadım üşengeçlikten, alın satın ilk müşteriniz olayım asdfsd Mesajından önce de birkaç gitar, amfi isteği geldi hemen bu konuda detaylı bilgili ekip arkadaşlarıyla görüşmeye başladık. --- Bu tarz çok fazla dağılmadan belirli marketler belirlerip önce oralardan girmeyi düşünüyoruz çok dağılmadan, yine bu marketlere girmek kolay gözüküyor şu an çok kafa patlattığımız kısım insanların güvenip ürününü teslim edebilmesi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hoşuma gitti proje tutar bu iş. yolunuz acık olsun. bide 2nci ellerin satmadan önce gerekli kontrollerini yapıp ayıbını da ürünün altına eklerseniz tadından yenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 otomasyona baglanmasi zor bir fikir gibi duruyor. baya ugrastirici olacaktir. ama umarim size yeteri kadar fon saglar ve gelecekte baska projeler yaratmaniza yardimci olur. girisimcilik iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bende doldurdum hayırlı olsun projeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar