Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 3.Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 29.04.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaşı play offlarda oynatmak biraz böyle yaşı geçmiş çoluklu çocuklu abiyi 'gel halı saha var bu salı sende katıl işten çık gel işte abi' demek gibi . Adamların çogu gidicek kalanlar zaten tırt gidecek adamlar beşiktaş gibi bir takım için play off gibi ekstraları oynamak istemiyor daha güzel takımlarda daha mantığı olan maçları istiyor :D Böyle bir 'ben gelmesem olmaz mı?' edasıyla çıkmışlar maça.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Bjk'nın derdi nedir acaba neden bu sertlik, hedefi yok bişeyi yok gazozuna oynuyorlar bide milleti sakatlamaya çalışıyorlar, kardeş takım dedik bağrımıza bastık olmuyor lol

valla çok açık, fenerin verilmeyen kartlarına sinirleniyolar. caner, bekir falan bileğe daldılar kaç pozisyonda. hakem lütfedip faul veriyo.
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

valla 2 maçtır çok kötüydük de, bu maç gayet iyi bence. fenerin doğru düzgün şutu yok kaleye.

ee bjk fenere hep bi başka oynar zaten ,gerçi fenere başka oynamayan takım yok lol
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

45' ¤ Maraton | iddaa ¤ İlk yarının sonuna +8 dakika eklendi.

bu nedir yahu?

yanlış mı yazdılar, yoksa hakkaten mi 8 dk eklendi, 8 dklık ne oldu?

volkan yattı
Mesaj tarihi:
Yalnız ben beşiktaş satar bu maçı dedim, yutuyorum lafımı. Beşiktaş baya canını dişine takmış oynuyor , hatta fenerin canını dişine takıyor ilk yarı itibariyle.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

45' ¤ Maraton | iddaa ¤ İlk yarının sonuna +8 dakika eklendi.

bu nedir yahu?

yanlış mı yazdılar, yoksa hakkaten mi 8 dk eklendi, 8 dklık ne oldu?

edu danacığı volkanı sakatlamaya calıstı bi 10 dakka yattı volkan
Mesaj tarihi:
orda quaresma bildigin görüyordu kaleyi verse orta yapmaya çalışmak yerine belki bjk gol atacak. quaresma da kızdı zaten sdfdf

diyo mudur acaba içinden "ulan ben ne diye geldim kalaslarla dolu takıma"

beşiktaşın harbiden bütün takımı yenilemesi lazım ya. bu nedir.
Mesaj tarihi:
beşiktaşa üzüldüm ya

bitmişler resmen inançları yok.takım ruhu yok

öyle oynuyorlar.kazanırlsarsa şans

ama kırmızı kart görücek birileri
Mesaj tarihi:
VELİ NEDİR!
dusuncelihayvan said:

quaresma'dan yetenek akıyor ya kalkıp sorgulayacak bir de.

yıllardır şidenfelt gibi kör adamları transfer ettikten sonra yıldız çakması gelince kulübe taraftarda kafayı yedi haklı olarak.

euheuhe
  • Yeni Oluştur...