Mithat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Beşiktaşı play offlarda oynatmak biraz böyle yaşı geçmiş çoluklu çocuklu abiyi 'gel halı saha var bu salı sende katıl işten çık gel işte abi' demek gibi . Adamların çogu gidicek kalanlar zaten tırt gidecek adamlar beşiktaş gibi bir takım için play off gibi ekstraları oynamak istemiyor daha güzel takımlarda daha mantığı olan maçları istiyor :D Böyle bir 'ben gelmesem olmaz mı?' edasıyla çıkmışlar maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bjk'nın derdi nedir acaba neden bu sertlik, hedefi yok bişeyi yok gazozuna oynuyorlar bide milleti sakatlamaya çalışıyorlar, kardeş takım dedik bağrımıza bastık olmuyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 valla 2 maçtır çok kötüydük de, bu maç gayet iyi bence. fenerin doğru düzgün şutu yok kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ooo tarlalar ekilmiş, inşaatlara başlanmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 rüştü hala şu çift yumruktan bıkmadı mı ya. milli maçlarda kaç gol yedik şu hareket yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bjk'nın derdi nedir acaba neden bu sertlik, hedefi yok bişeyi yok gazozuna oynuyorlar bide milleti sakatlamaya çalışıyorlar, kardeş takım dedik bağrımıza bastık olmuyor lol valla çok açık, fenerin verilmeyen kartlarına sinirleniyolar. caner, bekir falan bileğe daldılar kaç pozisyonda. hakem lütfedip faul veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 45' ¤ Maraton | iddaa ¤ İlk yarının sonuna +8 dakika eklendi. bu nedir yahu? yanlış mı yazdılar, yoksa hakkaten mi 8 dk eklendi, 8 dklık ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 "hakem renkli gözlü kesin fenerbahçelidir" sdfsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 El-Barto said: valla 2 maçtır çok kötüydük de, bu maç gayet iyi bence. fenerin doğru düzgün şutu yok kaleye. ee bjk fenere hep bi başka oynar zaten ,gerçi fenere başka oynamayan takım yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Rewendor said: 45' ¤ Maraton | iddaa ¤ İlk yarının sonuna +8 dakika eklendi. bu nedir yahu? yanlış mı yazdılar, yoksa hakkaten mi 8 dk eklendi, 8 dklık ne oldu? volkan yattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Yalnız ben beşiktaş satar bu maçı dedim, yutuyorum lafımı. Beşiktaş baya canını dişine takmış oynuyor , hatta fenerin canını dişine takıyor ilk yarı itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 adamın biri yere yattı ağladı dizi acımış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Rewendor said: 45' ¤ Maraton | iddaa ¤ İlk yarının sonuna +8 dakika eklendi. bu nedir yahu? yanlış mı yazdılar, yoksa hakkaten mi 8 dk eklendi, 8 dklık ne oldu? edu danacığı volkanı sakatlamaya calıstı bi 10 dakka yattı volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Toraman ne kaçırdı be. O değilde beşiktaş'ı şamar oğlanı olmak için mi çıkarmışlar? Emre'ye ceza gelmeyince fbliler iyice at koşturuyorlar tekmeler dirsekler havada uçuşuyor ne faul ne kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Atıyorduk tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 orda quaresma bildigin görüyordu kaleyi verse orta yapmaya çalışmak yerine belki bjk gol atacak. quaresma da kızdı zaten sdfdf diyo mudur acaba içinden "ulan ben ne diye geldim kalaslarla dolu takıma" beşiktaşın harbiden bütün takımı yenilemesi lazım ya. bu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 gol gelio söyleyim kandırmışlar beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 25 metre , açı güzel , korkuyorum sokcaklar die simao gelyo tırt otesı vuruo hey tsl sen nelere kadirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 quaresma'dan yetenek akıyor ya kalkıp sorgulayacak bir de. yıllardır şidenfelt gibi kör adamları transfer ettikten sonra yıldız çakması gelince kulübe taraftarda kafayı yedi haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 beşiktaşa üzüldüm ya bitmişler resmen inançları yok.takım ruhu yok öyle oynuyorlar.kazanırlsarsa şans ama kırmızı kart görücek birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 VELİ NEDİR! dusuncelihayvan said: quaresma'dan yetenek akıyor ya kalkıp sorgulayacak bir de. yıllardır şidenfelt gibi kör adamları transfer ettikten sonra yıldız çakması gelince kulübe taraftarda kafayı yedi haklı olarak. euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 abi sdfsd beşiktaşa güvenip veremedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 caner şu ana kadar tırt ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 caner nasıl saçmalıyor belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Fenerlilerin dudakları uçukluyor olmalı şu sıralar. 1 gol atmadan da gelip yazmazlar hiç bişi hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar