eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mokoko said: eXistenZ said: abi o değil ben hala fenerbahçe'nin bard's songlu tezahüratı olduğunu öğrenmenin şaşkınlığındayım kıskandım valla. bizim takımdan biri çıkıp niye böyle süper bi parçayı almıyor. yıllardır aynı şeyler. http://www.youtube.com/watch?v=83O-aVlrD3s izledim ya ilk öğrendiğimde gidip. güzelmiş :) bard's songun üstüne ciguli söylese yakışır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 helal olsun sakaryaspor taraftarlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 maç sırasında volkan'a anestezisiz 9 dikiş atmışlar. hayvan evladı ya. bide çıktı oynuyo hala deli gibi. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mokoko said: eXistenZ said: abi o değil ben hala fenerbahçe'nin bard's songlu tezahüratı olduğunu öğrenmenin şaşkınlığındayım kıskandım valla. bizim takımdan biri çıkıp niye böyle süper bi parçayı almıyor. yıllardır aynı şeyler. http://www.youtube.com/watch?v=83O-aVlrD3s Söyleyen adamın ses biraz baltalıyor da, tezaruhat hakikaten çok şıkmış, doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mokoko said: maç sırasında volkan'a anestezisiz 9 dikiş atmışlar. hayvan evladı ya. bide çıktı oynuyo hala deli gibi. helal olsun. http://www.youtube.com/watch?v=7pub5zs7GNs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ee iğne yapsalar o bacak 1 saat uyuşacak naapsınlar mecbur uyuşturmadan hart hurt dikmişler Bazıları da bilmeden etmeden yok bişeyi 10 dakka niye beklediler, işte bak kalktı oynuyor tırı vırı etsin dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ahah twitterda bi tt başladı millet "Merak edenler için dizim" diyip dizlerinin fotolarını koyuyor dsf "Bu halde maça devam eden 2 futbolcu sayamazsın. Sözlükte Warrior kelimesinin karşılığıdır Volkan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ucuz atlatmış. pozisyondan belli sakatlandığı zannetmiyorum 10 dakka oyaladı diyenin birinin televizyonda da net olarak dizinin açıldığı ortada çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ahah Aykuta bak sen. Beşiktaş niye 1 puan için direnmişmiş. Kedi canını senin Aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Tayfur Havutçu: Oyunu 10 dakika tutamadık. 10 dakika dayansaydık, oyun çok daha farklı gelişebilirdi Canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 güzel maç değildi de, pazar - çarşamba - pazar - perşembe - pazar serisindeki şimdilik 3'te 3 yapmamız çok sevindirici. sonuna kadar götürebileceğimizi düşünmüyorum kalan 2 maçtan birinde tekleriz. lakin fenerbahçe balı denen şey fenerbahçe son 10 yılda 5 kupa finalinde şanssızken, denizli'deyken, trabzon karşısında kadıköy'deyken yoktu da şimdi mi var :) hakem maçta kırmızı göstermemeye yeminli çıkmıştı, göstermeden girdi içeri. muhtemelen sahaya giren taraftar çocuğa da sarı çıkarmıştır. son olarak; bard's song 3-4 yıllık olmalı, benim izlediğim HİÇBİR maçta duymadım, çok severim ama zor tezaürat baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 aykut böyle bişey demiş mi gerçekten neden 1 puan için falan diye. her maç her türlü cinslik bizi bulur bi de maç mı satıcaz gs şampiyon olsun fener şampiyon olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Stadda ben de hiç duymadım bards songu, internette gezinirken rastlamıştım uzun zaman önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 stadda devre arasında çalıyor hep, haklıyız kazanacağızla birlikte. bi de ahahah http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/536585_301276079953153_228543990559696_659395_1838699617_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ahahahaha failiera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 volkan yine hayvanlık yapmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 abi maçı izlemedim de, değiştirme hakkı mı yoktu fenerin. 9 dikiş diyorsunuz, anestezisiz diyorsunuz. ulan yuh. uzun vadede birşey olmamıştır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mert oyuna giriyordu zaten, kenara geldi ama volkan hayvanı oynarım dedi tedaviden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 kaleci oynayabilirim dedikten sonra hiçbir teknik direktör değişikliğe gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 kalede kaleci olmasa bile bjk gol atamazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bizim neyimiz eksik demişler ve bizim için de yapmışlar sdfasdsdfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mighty_THoR said: of semih kendi kendine penaltı yaptı. Red said: semihte iyi atıyor kendini yere fds cihant said: semih ahahahahhahahahasemih kendini attı diyenler vardı burada, trt'de çok güzel gösterdi penaltı olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ne yani semihin o şut atarken kendi kendine üdştüğü pozisyon penaltı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ayağına direk darbe var. evet kendini bırakıyo belki orda ama çok net darbe var vurmasını engelleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 evet red. semih sağ ayağını topa yöneltirken ernst ayağına vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar