Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 3. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray | 28.04.2012 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maça heyecan gelsin diye en iyi 2 adamımızı cıkardık erkenden

sfsd

3-0 a güzel yattık 4-2 bitti

haftaya maç daha zor olur ama.arenada daha iyi oynuyo bunlar
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Şu ts yatıyor diyen ağlakların 2 gol için bi açıklaması var mı?
ben oyle bisi demedim henuz ama senin akil yurutmen de harikaymis. sanki 2-2 den 4-2 oldu. 3-0 ken atilan bir gol ile 4-1 ken atilan 2.gol dedigini iddia edenlere karsi hic bisi ifade etmiyor takdir edersen.
Mesaj tarihi:
İyi de yavuz,

oyun ortada
gs'nin genel oyunu ortada
ts'nin de genel durumu ortada

gözyaşlarının sel olması sence de komik değil mi?

Benim bahsettiğim 2 gol bile daha mantıklı ağlamaktan.
Mesaj tarihi:
yav said:

SeaGle said:

ben oyle bisi demedim henuz ama senin akil yurutmen de harikaymis. sanki 2-2 den 4-2 oldu. 3-0 ken atilan bir gol ile 4-1 ken atilan 2.gol dedigini iddia edenlere karsi hic bisi ifade etmiyor takdir edersen.

dedigini iddia edenlere karsi allah gelse bisey ifade etmez zaten, akil yollarinda tikanma var.
Mesaj tarihi:
Red said:

maça heyecan gelsin diye en iyi 2 adamımızı cıkardık erkenden

sfsd

3-0 a güzel yattık 4-2 bitti

haftaya maç daha zor olur ama.arenada daha iyi oynuyo bunlar

arenada herkes gladyatör
Mesaj tarihi:
trabzonda sadece colman ve olcan oynadı. 2 golü de onlar yarattı zaten. gs oyuncu değişikliği yapmasa ve aynen oynamaya devam etse 6 tane atarlardı. kalecinin penaltı pozisyonunda kırmızıyla atılması lazımdı hakem cesaret edemdi.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

geçen sene sivasın 3 golüne açıklama yaptınız mı? =)

gelecek mesajlara önlem : şike,uefa.jpg,6-0.png,papazincayiri.avseq1
Mesaj tarihi:
ben izlemedim maci
bi fikrim yok

ama 3-0 oldugunda ts yatiyo onermesi yapan adama 4-2 oldugunda bak yatmiyolar aslinda onermesi yapmak cok dogru degil sadece bunu soyluyorum :D
Mesaj tarihi:
Lig bitmiş, lig bitiminde 25 puan fark attığımız takımla oynuyoruz maçı. Adamların kalitesi belli, bizimki belli. Arada 20 25 puan fark olacak kadar bir fark var.

Dahası adamların tüm oyunu tek adam üzerine, ve o adam bugün sahada yok. Adamlar kat kat daha düşük olmasının yanısıra tek taktikleri ve tek adamları da yok yani maçta

Ne bekliyosunuz?

FB maçında daha iyi oynayabilirler, e normal Fener'in oyunu GS'ninkinin çok altında şu anda. Geçen hafta gördük işte skora rağmen oyunu.

Dahası rakibin en önemli oyuncusunu geçen sene bedavaya almışız ellerinden kapmışız diye bize kinliler, karadeniz kinini bilirsiniz zaten. Hala kavgası sürüyor.

Şunun ne alakası var satmakla yatmakla?

aquila said:

besiktasin hic yeneri yok.

yalniz testis gecme hakkimiz saklidir, ona laf yok.

Ben de sanmıyorum beşiktaşın hiç puan alabileceğini

ama olur da kazanırsa yarın ben de twitterda #SatilmisFenerbahce diye hashtagi desteklerim.
  • Yeni Oluştur...