mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 öl ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 az qq ya su akk icin hem kotali alip hem qq luonuz. fenerlileri gectiniz asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 O ye hızım geri döndü.. 10 dakika için bile olsa çift haneli mbitler görmek gözlerimi yaşarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 İyi hizmet verdiğimizde tebrikler #TTNET diyen kaç kişi vardı? ahahahahahahahahahaha ahahahahaha iyi hizmet ha. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 10mbite döndüğünü görünce torrente abanayım dedim 5 dakka sonra yine net göçtü, korktum yakalandım diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 herzamanki 'altyapımızı güçlendiriyoruz' palavrası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bu kadar alt yapı güçlendirme yeter, üstüne birşeyler koyma vakti gelmedi mi? diyeceksin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 B.k gibi altyapı b.k gibi hizmet üstüne sınırsız diye sözleşme yaptıklarına "Adil kullanım Kotası" (Kime neye göre aadil?) diye bir saçmalık getiriyorsun ve bu interneti çok büyük paralara satıyorsun resmen KAZIK! E ben bunu özelleştirirken CEMAAT'in aldığını biliyorum kesin net. Hemde bedavaya almışlar inanılmaz komik bir fiyata. Arakdaşımın kız arkadaşının babası ortaklardan biri ve cemaatçi. E bu adamların rakibide yok. Uydunet desen herkes kullanamıyormuş altyapı ıvır zıvır belediye izin vermiyormuş niye vermiyorsa artık izni? E abi biz tepkimizi nasıl gösterecez. Başka internet kullanalım dicen yok öyle bişey. Şikayet etsen adamların umrunda değil adamlar rahat. Ey benim aptal ülkem din olsun milliyetçilik olsun bilmem ne zıkkımın kökünün ideolojisi olsun sürekli sömürülüyorsun. Ne olacak abi bu ülkenin hali yok mudur bu saçmalıktan bıkanlara kapısını açan insanlığa saygı duyan koruyan bir ülke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Uydunette hizmet verilen iller diyor ama sanırım o illerde de heryerde hizmet verilemiyor? Mesela Ankara'da nerde olursan ol uydunet kullanabiliyor musun? Kullanamıyorsak kullanılan yerleri ayrıntılı öğrenebileceğimiz bir liste link falan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kablonetin sitede vardı ya apartman no'ya kadar seçebiliyodun. na hemen sayfanın sağında http://turksatkablo.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 mani said: https://twitter.com/#!/TelekomBasvurum ahahaha biri ağır trollüyor diyecem ama daha önce atılan twitler reklam falan var. şuursuz bir ttnet çalışanı mı nedir. abi şu gecenin en komik şeyi olabilir ya ahahhahahhaha deniz altındaki araştırma ekipleri bi yana, 'çalışırken kimse sormuyordu şimdi noldu' bi yana yani sdşflkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Senko said: açıklama bekliyoruz arkadaşım! :P şaka lem, çatır çatır giriyorum ben edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ahaha beklemeyin yatın uyuyun ahahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Yomus abi bizim burda uydunet lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 hız 8mbit olmuştu tekrar 1mbit'e düştü sadfghfh tey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 benim hız çıldırdı abi 1-8 abonesiyim. speedtestte 13 gördüğüm oldu. çok acı çıkaracaklar bunlar bu hesabı. 12 gördüm şimdi. en az 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 benim yeni dusurmusler hızı. dunku kesintiden sonra oldu herhalde. ayın bitmesine 3 gun kala dusureceklerse hic sorun etmem valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Benim hız kesintiden beri düşmemiş. Düşsede np yöntemi biliyoruz artık akk mı kaldı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 "Tatar Ramazan" said: AKK da çöktü galiba 800'le çekiyorum ohhhşşş Sanırsam kesintiden sonra herkesin ki düzeldi ama şimdi kontrol ettiğimde hızımı gene 1mbit yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Flameoffear said: Benim hız kesintiden beri düşmemiş. Düşsede np yöntemi biliyoruz artık akk mı kaldı sdf. Yöntemi nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Şaka gibi TTNET tekelinden kurtulamadığımız sürece sömürülmeye mahkumuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 TTNet e Saldırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 çok pis atarladı :) ahh çağrı hatlarını kapatmasalar sövücektimde ahhh ahh... uyanıklar destek hattını kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bu komik cevapları yazan TTnetten değildir ya, üyelik satan bayilerden birinden bir elemandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 https://twitter.com/#!/TelekomBasvurum/status/195972911188819968 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar