Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ttnet?

FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

B.k gibi altyapı b.k gibi hizmet üstüne sınırsız diye sözleşme yaptıklarına "Adil kullanım Kotası" (Kime neye göre aadil?) diye bir saçmalık getiriyorsun ve bu interneti çok büyük paralara satıyorsun resmen KAZIK!

E ben bunu özelleştirirken CEMAAT'in aldığını biliyorum kesin net. Hemde bedavaya almışlar inanılmaz komik bir fiyata. Arakdaşımın kız arkadaşının babası ortaklardan biri ve cemaatçi. E bu adamların rakibide yok. Uydunet desen herkes kullanamıyormuş altyapı ıvır zıvır belediye izin vermiyormuş niye vermiyorsa artık izni?

E abi biz tepkimizi nasıl gösterecez. Başka internet kullanalım dicen yok öyle bişey. Şikayet etsen adamların umrunda değil adamlar rahat.

Ey benim aptal ülkem din olsun milliyetçilik olsun bilmem ne zıkkımın kökünün ideolojisi olsun sürekli sömürülüyorsun. Ne olacak abi bu ülkenin hali yok mudur bu saçmalıktan bıkanlara kapısını açan insanlığa saygı duyan koruyan bir ülke?
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

https://twitter.com/#!/TelekomBasvurum

ahahaha biri ağır trollüyor diyecem ama daha önce atılan twitler reklam falan var. şuursuz bir ttnet çalışanı mı nedir.

abi şu gecenin en komik şeyi olabilir ya ahahhahahhaha deniz altındaki araştırma ekipleri bi yana, 'çalışırken kimse sormuyordu şimdi noldu' bi yana yani sdşflkjsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...