Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacamat

Feamer

Öne çıkan mesajlar

İlköğretim çağındaki çocuklara, 'hacamat yaptırmaları' tavsiye edildi.

İstanbul'’daki kamu kurumlarının yanı sıra 3 bin 500 okula ücretsiz dağıtılan 7 bin tirajlı “Okulların Sesi” adlı dergide, ilköğretim çağındaki çocuklara, “dikkat dağınıklığı ve unutkanlık” sorununu çözmek için hacamat yaptırmaları tavsiye edildi.

Habertürk'ün haberine göre; yayın kurulunda İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nden Yusuf Çopur ile Bağcılar Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Erdoğan’ın da yer aldığı dergide “hacamat”, doğal tedavi uzmanı Süleyman Gök tarafından anlatıldı.

Dergide “hacamat”, damarlardaki kirli kanın jiletle kesilerek vücuttan atılması olarak tanımlanırken, 70 derde deva olduğu belirtildi.

HACAMAT NEDİR

Vücudun herhangi bir yerini hafifçe çizip, üzerine boynuz, bardak veya şişe oturtarak kan alma, hafif yaralama işlemi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20433751.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Saglik Bakanligi resmi olarak yapilmasina neden izin vermiyor? Uzmanlar yetistirilsin, sahtekarlarin eline düsmesi önlensin.Temiz bir ortamda ehil kisiler yapsin.Hacamati kan bagisiyla ayni kefeye koymak yanlis. Gercekten cok yararli bir yöntem. Akupunktura verilen deger Hacamata verilmiyor. Yazik.
Sosyal ağlarda paylaş

sülük halen kullanılan yöntem. doktorlar da kullanıyor o konuda sorun yok.

Yarın öbür gün çocuğun biri arkadaşını hacamat edecek görecekler anyayı konyayı.

Çocuğun sorunu varsa doktora götürürsün. Saçma sapan çocuk aklıyla ne yapacağı belli olmayan sabi subyanın eline böyle çağ dışı şeyleri verirsen keser biçer bu yaşta. Zaten yeteri kadar yerden bitme polat alemdarlarımız var.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

niye ilkokul çocukları?

amaç ne acaba?

Boyle seyleri kucukken yerlestirdinge cok ama cok etkili oluyor. En basitinden din adi altinda beynimize kazinan sacmaliklardan kurtulmak 25-30 yasinda bile cok zor oluyor. Yanlis oldugunu biliyorsun ama bunu dusunmek gibi suclu hissettiriyor.

Haliyle en etkili yontemi kullaniyorlar desek yeridir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...