Feamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 İlköğretim çağındaki çocuklara, 'hacamat yaptırmaları' tavsiye edildi. İstanbul'’daki kamu kurumlarının yanı sıra 3 bin 500 okula ücretsiz dağıtılan 7 bin tirajlı “Okulların Sesi” adlı dergide, ilköğretim çağındaki çocuklara, “dikkat dağınıklığı ve unutkanlık” sorununu çözmek için hacamat yaptırmaları tavsiye edildi. Habertürk'ün haberine göre; yayın kurulunda İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nden Yusuf Çopur ile Bağcılar Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Erdoğan’ın da yer aldığı dergide “hacamat”, doğal tedavi uzmanı Süleyman Gök tarafından anlatıldı. Dergide “hacamat”, damarlardaki kirli kanın jiletle kesilerek vücuttan atılması olarak tanımlanırken, 70 derde deva olduğu belirtildi. HACAMAT NEDİR Vücudun herhangi bir yerini hafifçe çizip, üzerine boynuz, bardak veya şişe oturtarak kan alma, hafif yaralama işlemi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20433751.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 off, yeminle nefret ettim ülkeden yine ya. bu sıra niye çoğaldı böyle arap haberleri, ne lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Saglik Bakanligi resmi olarak yapilmasina neden izin vermiyor? Uzmanlar yetistirilsin, sahtekarlarin eline düsmesi önlensin.Temiz bir ortamda ehil kisiler yapsin.Hacamati kan bagisiyla ayni kefeye koymak yanlis. Gercekten cok yararli bir yöntem. Akupunktura verilen deger Hacamata verilmiyor. Yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Eskiler sülük emdirirlerdi krili kan gitsin temizini vücut oluştursun diye. Çocuklara yapılmasının bir anlamı yok ama ileri yaşta DENİLENE göre baya işe yarayan bişimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 elin çekik gözlüsünün akupunkturuna Nişantaşı'nda yüzlerce dolar bayılmayı marifet sayan laikçi elitistler iş hacamat'a gelince yan çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Adam gibi yaz veya hiç yazma. Bu ne artık be her önüne gelen ona buna laf sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kendini pokemon sanip ucmaya calisan cocuk yuzunden pokemonu kaldirmislardi bi cocuk kendini kessin de milli egitim mudurlugunu de kaldirsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sülük halen kullanılan yöntem. doktorlar da kullanıyor o konuda sorun yok. Yarın öbür gün çocuğun biri arkadaşını hacamat edecek görecekler anyayı konyayı. Çocuğun sorunu varsa doktora götürürsün. Saçma sapan çocuk aklıyla ne yapacağı belli olmayan sabi subyanın eline böyle çağ dışı şeyleri verirsen keser biçer bu yaşta. Zaten yeteri kadar yerden bitme polat alemdarlarımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mikrop kaptırıp gangren olacaklar bilinçsiz insanlar. Veya deleceği yeri bilmediğinden şah damarı delip AJDAR olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 siteden yorumları copy paste yaptım. yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ne güzel işte, mis gibi eugenics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 hacamat işe yarayan birşeymiş evet ama herkes beceremez, çocuğunu kesenler olabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abso yazmış zate ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 allahini seven turkiyede dini yasaklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ben seyaptim ama, dinle alakasi var mi konunun? gerce olmasa da farketmez, genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Adam öldür sonra' HOCOMOT YOPOYODOM BON OMO ' Hacamat ne yaa kelime olayın kendisinden daha fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 niye ilkokul çocukları? amaç ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 huh dainna huh darinna alla alla huh darinna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 dikenli kamçı dağıtilsın çocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 hacamat kan vermeyle aynı kapıya çıkar. maksat dolaşımdaki kanı ölçülü biçimde azaltıp yenilenmesini sağlamak. eskiden kan verme diye bişey icat edilmemişti. şimdi edildi. kan verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 O değilde sırta yapıştırılan o icatlar varya onlar omuz sırt ağrısına nasıl iyi geliyor. Yeniden doğmuş gibi oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 icat diyerek kupa çekilmesini kastediyorsun sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ben o işi iyi beceririm valla az sırt yakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Feamer said: niye ilkokul çocukları? amaç ne acaba? Boyle seyleri kucukken yerlestirdinge cok ama cok etkili oluyor. En basitinden din adi altinda beynimize kazinan sacmaliklardan kurtulmak 25-30 yasinda bile cok zor oluyor. Yanlis oldugunu biliyorsun ama bunu dusunmek gibi suclu hissettiriyor. Haliyle en etkili yontemi kullaniyorlar desek yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Alkışlarlayaşıyorum.com facebookta biraz önce ehli sünnet tvden bir vidyo paylaştı bununla ilgili. Yorumlarda gene insanlar kendilerinden tiksindirtmeyi başardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar