Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 escape said: hahah hayvanseverler derneğimi ne zımbırtıysa çocuga sallamışlar birsürü hayvanı öldürdü diye bu tarz bi hayvansever varsa forumda kafasında vazo kırsın hayvan severler derneği bunu yaptıysa baya aptalca olmuş. ne çocuğa ne köpeğe, asıl sahibine kızmaları gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 yok arkadşalarım söledi bana hayvanseverler derneklerinde tanıdıkları var, onlar böle bi basın açıklaması yazıp, cocugu köpeği tasmasız ve eğitimsiz gezdirdiğini iddaa edip, bunun sonucunda bunu az kalsın kendi canıyla ödeyeceğini ve sıkışınca da köpeği öldürdüğünü falan yazıcaklar-mışş.. baya kahkaha attık ekside de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 köpeği tasmasız dolaştıran sahildeki adam değil mi anlamadım? ben sadece köpeği boğduğu için eleştirecekler diye algıladım onu. buarada köpeği de suda mı boğdu yoksa gerçekten çıkıp sonra mı girdi onu da anlamadım. yok köpek çocuğunsa, sahip çıkamayacağı bir köpeği (muhtemelen artislik olsun diye) besliyorsa suçlu o evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Birazdan gelip köpek katili, evdeyken besleseydi böyle olmazdı diye çocuğa girecekler. Köpekler işlerine gelince çok zeki, empatik hayvanlar; işlerine gelinde sıfır zeka, sahibi ne derse onu yapan kuklalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1086069&CategoryID=77 haberin ilk satırını bidaha okuyun. gerçekten, 1 greenpeaceçiler 2 bu kafadaki hayvanseverlerden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 he ben de öyle biliyodum zaten de hata var zannettim haberde. neyse suç akrabada haber doğruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Yok abi, olur mu hiç? Suç köpeği boğan çocukta. Köpekler vahşi yaratıklar değil, durup dururken saldırmazlar. Kesin çocuk evde akrabasının köpeğini aç bırakmıştır, tekme atmıştır, sert hareketler yapmıştır. Çocuğun geçmişine bakmak lazım, kim bilir daha kaç köpeğe işkence çektirmiştir o. Sonunda layığını buldu işte. Kırıtmayan ilk ergene tecavüz etmezler hesabı. Şuç genelde kurbanda olur zaten. Hiç mi ateş olmayan yerden duman çıkmaz atasözümüzü duymadın? atalarımızdan mı süphe ediyorsun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Valla ben çok gördüm kendi kendine saldırganlaşan köpek gerge, öyle bir dünya yok bence çocuğa bok atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Myshkin said: pitbul probleminin çıkış noktası sahiplerinin köpekten daha aptal olması. O zaman köpeklerden önce sahiplerini toplatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kavurma said: Valla ben çok gördüm kendi kendine saldırganlaşan köpek gerge, öyle bir dünya yok bence çocuğa bok atma. MUAHUHAUHAUHAUHUHAUHA ironi ıskalanmış burada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sende olmasan ne olurdu bu forumun hali dasaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 allahın verdiği canı yalnızca allah almalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 O değil çocuğun önü açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar