Reflective Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Son birkarç gündür diziporttan dizi izlerken hatalar almaya başladım. Önceleri bir iki yenilemeden sonra düzeliyordu şimdi tamamen gitti. Hatanın facebookdan kaynaklı olduğunu öğrendim. Hata: " Video not found or access denied " ile başlıyor sonrada anladığım kadarıyla videonun adresi yazıyor. Google dan baktım araştırdım IE kullananlar böyle bir hatayla karşılaşıyormuş. Firefox yada Chrome yüklemek bunun çözümü olarak gösterilmiş. Fakat ben zaten Chrome kullanıyorum. Başka bu problemi yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? (Modemi resetledim ,cache'i sildim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dizimag ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 cidden dizimag varken niye o leş siteyi kullanmaya kasarsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dizimag i yurtdisina kapatmislar yaw eskiden ankaranin n sini basip giriyoduk nguzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bilmiyordum o siteyi saolun. bide izlediğim dizi yokmuş star trek voyager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ben de bu akşam hangi videoyu açsam '' Video not found or access denied '' yazısıyla karşılaştım diziport'ta. Anasını sattımının SG:A'in 5.sezonu da dizimag'ta olmadığı için rezil ötesi 464564567 reklamlı sitelere mecbur kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 torrent'ten indirip izleyin, en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Facebook uzerınden yayın yapan sıteler oldugu ıcın cogu patladı. Facebook video sılmeye başlamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 dizimag iyimiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Dizimag'ta da çıkıyor şimdi '' Video not found or access denied '' şeysi. Dizihd'de de benim takip ettiğim seriler yok, işin yoksa şimdi onca dosyayı dl et. puh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 nazar değdi dizimag'e silmiş çoğu seriyi facebook geri yüklemeye uğraşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 o sitelerdeki tum videolari teker teker facebooka sikayet edip sildirditiyorum accountlarini kapattiriyorum... Ve kendimi huzurlu hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Cunku kendine ait dizi siten var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 TRSERVinc said: o sitelerdeki tum videolari teker teker facebooka sikayet edip sildirditiyorum accountlarini kapattiriyorum... Ve kendimi huzurlu hissediyorum. Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 TRSERVinc said: o sitelerdeki tum videolari teker teker facebooka sikayet edip sildirditiyorum accountlarini kapattiriyorum... Ve kendimi huzurlu hissediyorum. İşsiz misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 dizimag patlamış sanırım new girl bakayım dedim ep4 ten sonrası facebook gg olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yabancı dizinin sistemini bilen var mı? Onlarda mı facebook a video koyuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 TRSERVinc said: o sitelerdeki tum videolari teker teker facebooka sikayet edip sildirditiyorum accountlarini kapattiriyorum... Ve kendimi huzurlu hissediyorum. medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bir de bana zealot diyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 seninki zeal, bunun kesin bi çıkarı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Fin said: dizimag patlamış sanırım new girl bakayım dedim ep4 ten sonrası facebook gg olmuş. iphone uygulaması da göçmüş, para verip almıştım... 1 hafta olmadan patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Önüme çıkan olursa ezerim bukadar basit herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Aluriel said: TRSERVinc said: o sitelerdeki tum videolari teker teker facebooka sikayet edip sildirditiyorum accountlarini kapattiriyorum... Ve kendimi huzurlu hissediyorum. medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar