HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 realin cooldownları gelsin bi daha patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ben bir tane italyan buldum gayet kral takılmadan gidiyor. Yalnız gol olunca eleman pes'teki spikerden de uzun GOOOOLLL diyor, ona gıcık kaptım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kuzulu reklam da çok güzelmiş ya,brezilyada kullanılan bi sistem o galiba 2 4 2 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Benzemez ezbere açtı ortayı. Dengesiz yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Gomez yaz be bunu. Öfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Real Madrid Ultima Online'da skill kasmak için Cleaver & Buckler çekip mezara dalan app stili takılıyo. Rakip daha zayıf diye parry kasmak için Bardiche'i kafaya geçirip öldürmek yerine defans organizasyonu deniyo, ama HP'ye dikkat etmezse bi lagda ölebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 nasıl bi yorum o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 real direk duruyor yalnız barça maçından sonra performans mı bitti nedir adamlar en dadik lig maçında bile bu kadar az koşmuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 şu robben'in oyuna tek bir katkısı bile yok cidden ... beckenbauer her yerde kayıyor robben'e adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bi tane stream buldum yabancı, chatteki herkes türk dsfgsa "aq" lar "oç"ler havada uçuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yalnız link muhabbeti yasak dedikçe devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Rewendor said: yalnız link muhabbeti yasak dedikçe devam ediyo. link vermedim ki? vizyon bölümünde anlaşarak millet linkler veriyo birbirine ortaya yazmadıkça sorun olmuyor, anlamadım ki burdaki sıkıntı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ooof real of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bu gomez tam bir özürlü, artık net belli yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 penaltılara kalırsa almanlar affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gomez gomez gomez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gomez 2-1'e yüklü basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 güizaya bağladı gomez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Gomez senin ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yalnız pes kamera açısı var süpermiş buarada bu gomez ram bir hakan şükür ya deli oldum ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ya bu gomez böyle mal gibi, ama değil de gibi, hayvan gibi atıyor. ne olduğu belli olmayan tam dayaklık bir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bayern daha iyi oynadı maç hemen 2-1 olunca madrid yusuf yusufa bağladı ondna durdular baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gomez kendini aştı bugun odunlukta ya. lan gelişine solla vursana kalenin dibindesin be mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yanda müller gibi bir eleman varken robben'i 90 dakika oyunda tutmak nedir ya ... Hani anlarım, Gomez'i çıkarsan yedeği Olic, daha kazma bir adam ama asfdsa Robben'in hiçbir katkısı yok oyuna resmen çıkarması şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar