dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 KULLANSIN YA KULLANSIN! imza: rakip firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Ya işte çok düşük ihtimal geliyor bana o excel tablolarının kötü niyetli insanların eline geçmesi. Ama bi taraftan düşünüyorum bi heykır o dosyalara erişse, sonra firma isimlerinden arasa bulsa, sırf vandalizm için bile bişeyler değiştirse bile ciddi zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 amma degil seyleriniz varmıs sanırsın herkes fbi ajanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 X firmasının 10 lira borcu var yazdın, sonra adam geldi onu 5 lira yaptı. Borcu sildi. Takibini de burdan yapıyorsun. FBI olmaya gerek yok yani, herhangi bir şirket bilgisini tehlikeye atmak problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sorunda orda o dosyaya ulasmak için seni hacklemek varken kimse googlı hacklemye calısmaz bence orası daha guvenli gib geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Random heykırlık açısından tersini düşünüyorum. Beni özellikle hedefleyen adamın gdriveı bulması keşfetmesi falan çok zor, ama rasgele gdrive dosyalarına ulaşılsa ordan beni çeker, şantaj tehdit gırla gider diye çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 anladım rarlaryip sifrelemek zaten alıskanlık olmalı o tur dosyalar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 vazgeçtim kullanmıyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Drive'da dosyaları başka bir bilgisayara nasıl taşıyabilirim ? Daha doğrusu şu şekilde , laptopu değişiyorum , drive'daki dosylalarımı USB aracılığıyla atmasını istiyorum . Aynı isimli dosyaları geçsin , yeni birşey varsa indirsin sadece Ama abd.doc var ise hemen abc.doc (1) yapıp bir daha indiriyor. 1 GB data var şimdi , indirip kassın istemiyorum , bir de bu aralar sık laptop değişmek durumunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 o dediğin olmuyor sanırım ya bana da lazımdı geçen gün, bakınmıştım bulamamıştım çözümünü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Yapma bunu Google Alternatifi de yok bu işin , bırakamıyorum Drive'ı PDF leri oraya atıyorum , sonra pdf lerin içinde geçen şeyleri search'den taratıyorum Gmail'in. Var mı alternatif kullanabileceğim bir hizmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 free space 5'ten 15gb a çıkıcakmış birkaç haftaya. Drive, Gmail, and Google+ resimleri tek ortak alan kullanacakmış artık. http://googledrive.blogspot.com/2013/05/bringing-it-all-together-15-gb-now.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben eb iyisi yeni topic açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben demin kurdum. 25gb olmuş bu arada. lakin bir sorum var. bu yüklenen dosyaları ftp gibi kullanabiliyor muyuz? mesela bir [mp3][/mp3] gibi birşey var bir sitede, buraya kopyalanabilecek gibi arayüzssüz bir link var mı google driveda. dropboxta var bu, bir link atıyorum mesela arkadaşıma mp3. link açıldığında çat direk streame geçiyor. driveda ise dosyanın olduğu linkte file menüsü var yukarıda. edit: bunu dropbox da yapmıyormuş lan. ben signed in olabildiğim için görebiliyormuşum streami. pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 film bile yükleyip izletiyolar sen ne diyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 free bu, gerge kullanmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 geç girdim ama girişim muhteşem oldu. çok iyi bir olay ya bu drive. Googlea ruhumu teslim etmeye hazırım11111!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bide dokuman yazarken basit bi c/p yapmak için illa app yükleyinn plsss!1 demese çok iyi olcak lol windows c/p çalışıyor ama hala. arada böle mallıklarıda çıkıyo adamların sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 google apps.ada gelmiş. o yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 google drive'ın içindeki dosyayı rename ettiğimizde dosyayı tekrar upload mı ediyor? 30 gb'lık içerik rename edecem, eğer upload edecekse hiç dokunmayayım. bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 rename ediyor, rename&reupload etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 eyvallah :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 arkadaşlar, projenin dosyalarını google drive'da tutuyoruz. 3 kişi aynı gmail hesabıyla erişim sağlıyor. 2-3 aydır sorunsuz çalışıyor fakat benim tarafımda patlak verdi. 50 adet dosyada "download error-you only have permission to view this file, so your changes cannot be synced" diyor. şimdi mantiken ben creator ve owner olduğum için permission durumu söz konusu değil. acaba bu sorunu ne tetikliyor olabilir, hiç karşılaşan oldu mu? herkesin aynı mail adresiyle login olduğundan mı kaynaklanıyor acaba bu sorunlar? geçen gün editörün sync patladı, sil baştan yapmak zorunda kaldım. 50gb download etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ek olarak, pro kullanıcısı olarak support alabiliyor muyuz google drive için? Bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar