Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazıl Say 25 Haziran'da gidiyormuş.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

hiç alakası yok.
söylesin istediği şeyi kimseyi ilgilendirmez. kimse de kalkıp niye böyle diyorsun dememeli.
ama kalkıpta ben ülkemi vatanımı terk ediyorum bunlar yüzünden mıhıhı ühühü yaparsan. böyle prim yapma peşinde koşarsan benimde o adama defol git deme hakkım doğmuş olur otomatikman. sen haberlere konu oluyorsun ülkenin genç sanatçılarından ister istemez seni örnek alanlar oluyor sen naapıyorsun? terkedip gidiyorsun.
hadi diyelim adam cahil okumamış bazı şeyleri ancak bakkal hamdi amca modunda eleştiri yapabiliyor. yine yapsın. yapsın ama biri ona lölö yapınca tası tarağı toplayıp gitmek ne? eğer inandığın bir dava ise herkesin tanıdığı bir sanatçıysan sen kim sana ne zarar verebilir kim sana ne yapabilir laf söylemekten başka? hapse bile girsen eğer haklıysa davan paşalar gibi yatarsın müziğini de içeride yaparsın. saçma sapan bir durum yani ortadaki ondan sinirleniyorum ben.

adamın söylediği değil yaptıklarıya yarattığı hava çok çirkin ve çok bayağı çok zavallıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:

eğer inandığın bir dava ise herkesin tanıdığı bir sanatçıysan sen kim sana ne zarar verebilir kim sana ne yapabilir laf söylemekten başka? hapse bile girsen eğer haklıysa davan paşalar gibi yatarsın müziğini de içeride yaparsın.

sen nerde yasiyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

sdfyhksljdfsd Fazıl saya da cahil ve okumamışsa ohoooo ülkede adam yok la. :D

sen kendinle onu kıyasladığında kendini aşağı bir konumda görüyor olabilirsin fakat bunu ülkemize mal ederken yapacağın istatistikteki gözlem aralığını ve gözlem sayısını genişletirsen karşılaşacağın sonuçla şaşkınlık içerisinde kalacağını garanti ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Di mi? Çünkü yok yere hayatını hapishanede çöpe atmak çok mantıklı bir şey.

Bu ülkede gazeteciler bıçaklanıp, arabaları bombalandığı zaman yapılmamış darbelerin hesabını soran cengaver adalet katilleri bulamıyor. Aydınlar bu ülkede yakıldıktan sonra suçlular serbest bırakılıyor.

Benim bildiğim bu ülkede yaşıyoruz biz. Siz hangi kafayla nerden yazıyorsunuz bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...