aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 harbiden ha, adam hangi keranede dogdun dedi diye demediniz kalmadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bakin, keranede dogdun dememis; kerhanede dogduysan, hangi keranede dogdun demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 hiç alakası yok. söylesin istediği şeyi kimseyi ilgilendirmez. kimse de kalkıp niye böyle diyorsun dememeli. ama kalkıpta ben ülkemi vatanımı terk ediyorum bunlar yüzünden mıhıhı ühühü yaparsan. böyle prim yapma peşinde koşarsan benimde o adama defol git deme hakkım doğmuş olur otomatikman. sen haberlere konu oluyorsun ülkenin genç sanatçılarından ister istemez seni örnek alanlar oluyor sen naapıyorsun? terkedip gidiyorsun. hadi diyelim adam cahil okumamış bazı şeyleri ancak bakkal hamdi amca modunda eleştiri yapabiliyor. yine yapsın. yapsın ama biri ona lölö yapınca tası tarağı toplayıp gitmek ne? eğer inandığın bir dava ise herkesin tanıdığı bir sanatçıysan sen kim sana ne zarar verebilir kim sana ne yapabilir laf söylemekten başka? hapse bile girsen eğer haklıysa davan paşalar gibi yatarsın müziğini de içeride yaparsın. saçma sapan bir durum yani ortadaki ondan sinirleniyorum ben. adamın söylediği değil yaptıklarıya yarattığı hava çok çirkin ve çok bayağı çok zavallıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 evet bu soru daha entellektüel şekilde sorulamazdı. tebrik etmek lazım bence de. fazıl zaten uzun saçlı bi değişik. bıyığı olsa neyse de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gecen gun burda konseri vardi, tepki gosterdim, gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sdfyhksljdfsd Fazıl saya da cahil ve okumamışsa ohoooo ülkede adam yok la. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ben tam solo atarken öksüdüm seslice. irrite oldu namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Chaotic said: eğer inandığın bir dava ise herkesin tanıdığı bir sanatçıysan sen kim sana ne zarar verebilir kim sana ne yapabilir laf söylemekten başka? hapse bile girsen eğer haklıysa davan paşalar gibi yatarsın müziğini de içeride yaparsın. sen nerde yasiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Flameoffear said: sdfyhksljdfsd Fazıl saya da cahil ve okumamışsa ohoooo ülkede adam yok la. :D sen kendinle onu kıyasladığında kendini aşağı bir konumda görüyor olabilirsin fakat bunu ülkemize mal ederken yapacağın istatistikteki gözlem aralığını ve gözlem sayısını genişletirsen karşılaşacağın sonuçla şaşkınlık içerisinde kalacağını garanti ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 nan bi küçük çekirdek açılırmış ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Chaotic said: kim sana ne zarar verebilir kim sana ne yapabilir laf söylemekten başka?...müziğini de içeride yaparsın. AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 o ..... kısmı önemli ama. ifade şeklim her ne kadar haydarinna olsa da bu uğurda bile bile hapse girmiş çok insan var ülkemizde. ve bu vefakar takdir edilecek bir davranış. bazen insan inandığı şeyler varsa eğer bunlar uğruna suçlu olmayı da göze alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Di mi? Çünkü yok yere hayatını hapishanede çöpe atmak çok mantıklı bir şey. Bu ülkede gazeteciler bıçaklanıp, arabaları bombalandığı zaman yapılmamış darbelerin hesabını soran cengaver adalet katilleri bulamıyor. Aydınlar bu ülkede yakıldıktan sonra suçlular serbest bırakılıyor. Benim bildiğim bu ülkede yaşıyoruz biz. Siz hangi kafayla nerden yazıyorsunuz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 cennette istedikleri gemiyi alıp yüzdürüyorlar cenneti ala salhane midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ya adam gidiyorum diyor konuşma yeteneğimi aldırıyorum demiyor. japonyadan salamıyacak mı. hem daha rahat sallar nasıl olsa mahkeme falan uğraşmam diyip. öptüm bye fazıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bu FAıl say niye sallıyor peki? ben uzağım biraz konuya , varmı bişeyle alakası filan bu konuşmalarının adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yok abi boş boş konuşuyor işte her zamanki gibi,bence yetersiz bir insan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ülkede doğruyu söyleyen biri daha kışkışlandı. Üslup yüzünden forumda da kışlanıyor ama yine de haklı gene de haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Fazil Say kadar buyuk bir sanatcinin ulkeden gitmesi demek ulke icin onemli degildir... diyorlar... Dogru aslinda. Koyunlara kaval, piyano resitalinden daha cok yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 "Fazıl sayda kim?" diyen forum elemanlarının topuda yetersizdir nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 da'lari ayiramayan adam baskalarina yetersiz demesin. ooOOOoOOOOOoOoo manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Cümleye büyük harfle başlamayıp, Türkçe karakter kullanmayan da ooOOOooo manyak laf demesin! cCc TÜRKÇE KARAHTEAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 o laflar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 anlam degismiyo cumleye kucukle baslayinca, turkce karakterim kalmadi kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Akila giderken bu kadar ses çıkarsaydınız ya kaybettik adamı oralarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar