Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Özellikle x-men, ninja kaplumbağalar, terminator, g. i. joe oyuncakları almayı düşünüyorum. ama satan var mı bilmiyorum..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ninja kaplumbagalardan michalengelo var. baya bir g.i.joe var. terminatör de olması lazım bitane. ne kadar vermeyi düşünüyorsun? manevi degeri yüksek bunların:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hmm manevi değeri yüksekse para vermeye gerek yok.. sürpriz hediye alıyım. gül alıyım. yanağından öpüyüm. manevi değeri sevgiyle ödeyeyim euehueh savaşma seviş dostum...[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 lol direk düz mantık manevi değer maddi değerini arttırmamalı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 GI Joe'ların bi kaçına bende talibim :p[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hocam öyle birşey sormuşsun ki acaip manevi değeri var valla ninja kaplumbağaların hepsi var ancak çocuğuma devredicem hehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hepsi var? hmm güzel güzel.. çocuğun ben olabilir miyim? şöyle evlatlık felan[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben maddi degerini arttırır diye söylemedim. manevi degeri oldugu için satılmaz belki diye düşündüm.kendinizle dalga geçin![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 dalga geçmiyorum geyik yapıyorum.. ne kadar alıngansın ya..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ninja turtles rat king'den, april'a, baxtor'dan, shredder'a hepsi var ama harbi satmam yani çooook büyük manevi değeri var[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sadece muhatapım olan insanlara alınırım bone.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 vaay lafı nasıl kodu bana alkışlayın arkadaşlar ehehe geyik yapıyoruz insanlar alınıyor ne güzel..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 geyik yapacaksanız bari kaliteli yapın. içinde komik bişey olmayan cümleden espri cıkartmaya calismayin, siz komik duruma düşüyorsunuz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 AH be bone.. 8 yaşında ailem yurt dışından baya bi oyuncak getirmişti terminatöründen tut ninja kaplumbağasına eheh ama hepsini fakir fukaraya verdik nabıcam bu yaşta , bıcı bıcı mı yapacam :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 koleksiyon olayı var eheh.. bir de nostalji.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bende de kaplumbağalar var 4 ü birden, hatta durumlarıda gayet iyi, eşyaları felanda tam, ilk günkü gibi :P çok severim kendilerini eheh bide gargoyles var, tüm orjinal grup var elimde :) satmayı hiç düşünmedim eheh, bide tr de x-men oyuncağı satılmışmıydı, hiç görmedim ben? bide bonec ö. m. bi bakıver :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ya ben bütün ninja turtle'larımı gı joe larımı transformerlarımı kırmıştım yaaaaa,öff.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 transformers lardan optimus prime var bu cok tassakli bisey :) 2 tane dinazor 1 trex 1 tanede sirtinda besgenler olan yaratik 1 tane itfaiye araci bu buyuk robotun kafasini olusturuyo euheuhe 1 de sari vosvos buda itfaiyenin bacgini olustuyuro tabiki bunlarin hepsi hem araba hemde robot bide ucan var mor ama o cok hasat durumda kotulerden hani :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 satıyor musunuz yani?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 olum oyuncağı ne yapacaksın!!! bende var ama manevi değeri çok yüksek sende bi manevi değeri yüksek olan oyuncak arıyorsan bence kendine bir dost bir köpek al böylece hem bir dost hemde bir oyuncak almış olursun bir düsünsene oynamak iştediğin zaman oynar, birseyleri paylasmak için paylasırsın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 var ama vermem[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Infeqted, 26 November 2003 22:50 tarihinde demiş ki: transformers lardan optimus prime var bu cok tassakli bisey :) [hline] bendede var OptimusPrime ama tsksiz olanından :D:lol:[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: EagleEye, 29 November 2003 20:57 tarihinde demiş ki: olum oyuncağı ne yapacaksın!!! bende var ama manevi değeri çok yüksek sende bi manevi değeri yüksek olan oyuncak arıyorsan bence kendine bir dost bir köpek al böylece hem bir dost hemde bir oyuncak almış olursun bir düsünsene oynamak iştediğin zaman oynar, birseyleri paylasmak için paylasırsın!!! şu yeni eklenen nickin yanındaki "soru işareti" sayesinde kardeşimin benim nickimle foruma mesaj attığını farkettim ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 benim arakadaşta ciayco serisi var satarmı bilmem ama bi sorayım ilgilenirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 oyuncağın manevi değeri nasıl oluyor anlamıyorum. Ben oynar oynar atardım şimdi bitek kaplumbağaların şu yer altında giden yuvarlar kabuk benzeri bir araçları varya ondan var bende Kocaman birşey onuda atardım da eve gelen çoçukların bilgisayar yerine onunla oynamaları daha faydalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar