Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 mokoko said: ersinduzen terry'nin maç sonu sky sports'a yaptigi açiklama: "kirmizi karti hak ettim. o hareketi yapmamam gerekirdi. hakem dogru karar verdi" yok, sonradan düzelttim zaten bi önceki mesajda. kart doğru diye. ben görememişim dizi. Myshkin söyleyince daha iyi kalite videodan baktım dikkat de ettim doğru.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 penaltı kararı yanlış ama harbi. zor pozisyon baya ama. gerçi dizi çarpmış mı hala tam göremiyorum tekrar izlememe rağmen. http://www.youtube.com/watch?v=4CWJ3L6tT4I&feature=player_embedded
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Rewendor said: mokoko said: ersinduzen terry'nin maç sonu sky sports'a yaptigi açiklama: "kirmizi karti hak ettim. o hareketi yapmamam gerekirdi. hakem dogru karar verdi" yok, sonradan düzelttim zaten bi önceki mesajda. kart doğru diye. ben görememişim dizi. Myshkin söyleyince daha iyi kalite videodan baktım dikkat de ettim doğru. sana bişi demedim abi :D niye üstüne alındın birden safdsadfsa
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 mokoko said: Rewendor said: mokoko said: ersinduzen terry'nin maç sonu sky sports'a yaptigi açiklama: "kirmizi karti hak ettim. o hareketi yapmamam gerekirdi. hakem dogru karar verdi" yok, sonradan düzelttim zaten bi önceki mesajda. kart doğru diye. ben görememişim dizi. Myshkin söyleyince daha iyi kalite videodan baktım dikkat de ettim doğru. sana bişi demedim abi :D niye üstüne alındın birden safdsadfsa rew onayladgna göre pozisyona kırmızı kart diyebiliriz sdfsf
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 penalti karari dogruydu. sag bilegine takiyor ayagini fabregas'in drogba. meirelesin sari karti haric gayet basarili yonetti cakir. o da finali kacirdi o kart ile ama olur o kadar. iyi puan alir uefadan.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hemen yukarıda videoyu koydum bak, o açıdan bakınca ayağını takmadığı gözüküyor.
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 dikkatli bak carptigini goreceksin fabregas'in bilegine.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ulan maaşı bastım messi ağzıma tükürdün ya
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 terry nasil bir aptalsin sen ya, boyle bi macta yapilir mi o hareket yahu, hadi simdi finalde sensiz oynayacak takim. OFF.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Kafası rahat, sırtı da güvende olunca nasıl rahat ve güzel maç yönetiyor yalnız. Bildiğin bir yerlerde final maçı yönetmesi yakındır bu adamın.
Daemir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 2-1 mac skoru oynamıstım iyi para gelecekti torres yaktın beni
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 mokoko said: e tabi canım. en azından bi kafasını yada bacağını koparsaydı duke'ün ünlü "I'll rip your head off and shit down your neck" deyimini uygulasaydı tamam da diz ne la, bi sarı yeterdi neyse terroristler yenildi zaten onun için cüneyte fazla kızamadım sevincimden
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 TRde futbol izlemekten dize falan baya laf etmişiniz hahaha :D Güzel maç idi daha kaliteli olabilirdi ama malesef barça az soğusun artıkınnnn.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Barcanın sistemi çözdü millet galiba yav 1 haftada 3 mağlubiyet mi oldu?
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sistemin çözülmesi 18 içinde 10 kişi defans yapmaktan ibaret
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 seneye uzaktan şut çalışırlarsa o savunma da çöker :) ısrarla şut çekmiyo adamlar ya, dün rahat 5 dakika sadece pas yapıldığı anlar oldu ya. ne chelsea bişey yapıyo, ne barça.
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 beraberliği bilmekte pek zevki oluyo la 6 oran temiz.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 karşında duvar var abi ne uzaktan şutu. kaleyi görmüyosun ki. bu maçta eto veyo ibo cok arandı bence. böyle kafaları yaslıycak ST lazım. david villa da o tarz deil.
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yok ya özellikle xavi'nin baya fırsatı oldu da, hiç şutu düşünmediler. belki top biraz chelsea'ye geçse adamlar açılırdı da yani. hep ben oyniyim, hep ben oyniyim dersen böle defansı yersin işte :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Şu videoyu dün foruma koymuşlar, adam ölüyordu lan nazardan ahahahahaha forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=shHn_knBRYI
Öne çıkan mesajlar