Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barcelona - Chelsea | ŞL Yarı Final

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

ersinduzen
terry'nin maç sonu sky sports'a yaptigi açiklama: "kirmizi karti hak ettim. o hareketi yapmamam gerekirdi. hakem dogru karar verdi"

yok, sonradan düzelttim zaten bi önceki mesajda. kart doğru diye. ben görememişim dizi. Myshkin söyleyince daha iyi kalite videodan baktım dikkat de ettim doğru.
Mesaj tarihi:
penaltı kararı yanlış ama harbi. zor pozisyon baya ama. gerçi dizi çarpmış mı hala tam göremiyorum tekrar izlememe rağmen.

http://www.youtube.com/watch?v=4CWJ3L6tT4I&feature=player_embedded
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

mokoko said:

ersinduzen
terry'nin maç sonu sky sports'a yaptigi açiklama: "kirmizi karti hak ettim. o hareketi yapmamam gerekirdi. hakem dogru karar verdi"

yok, sonradan düzelttim zaten bi önceki mesajda. kart doğru diye. ben görememişim dizi. Myshkin söyleyince daha iyi kalite videodan baktım dikkat de ettim doğru.

sana bişi demedim abi :D niye üstüne alındın birden safdsadfsa
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Rewendor said:

mokoko said:

ersinduzen

sana bişi demedim abi :D niye üstüne alındın birden safdsadfsa

rew onayladgna göre pozisyona kırmızı kart diyebiliriz sdfsf
Mesaj tarihi:
penalti karari dogruydu. sag bilegine takiyor ayagini fabregas'in drogba. meirelesin sari karti haric gayet basarili yonetti cakir. o da finali kacirdi o kart ile ama olur o kadar. iyi puan alir uefadan.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

e tabi canım. en azından bi kafasını yada bacağını koparsaydı

duke'ün ünlü "I'll rip your head off and shit down your neck" deyimini uygulasaydı tamam da diz ne la, bi sarı yeterdi neyse terroristler yenildi zaten onun için cüneyte fazla kızamadım sevincimden
Mesaj tarihi:
seneye uzaktan şut çalışırlarsa o savunma da çöker :) ısrarla şut çekmiyo adamlar ya, dün rahat 5 dakika sadece pas yapıldığı anlar oldu ya. ne chelsea bişey yapıyo, ne barça.
Mesaj tarihi:
karşında duvar var abi ne uzaktan şutu.

kaleyi görmüyosun ki.

bu maçta eto veyo ibo cok arandı bence. böyle kafaları yaslıycak ST lazım. david villa da o tarz deil.
Mesaj tarihi:
yok ya özellikle xavi'nin baya fırsatı oldu da, hiç şutu düşünmediler. belki top biraz chelsea'ye geçse adamlar açılırdı da yani. hep ben oyniyim, hep ben oyniyim dersen böle defansı yersin işte :)
  • Yeni Oluştur...