Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27-29 Nisan Beta Weekend Server ISTAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi saat 9 civarı rastgele deneyince girip oynadım mis gibi yarım saat. sonra biraz çıkmam gerekti. şimdi gir girebilirsen.

fps çok düşüktü yalnız. çoğunluk böyle mi? pc'm kötü değil.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

karakter yaratılmıyor, yaratılan karakterle oynanmıyor, istediğin servera giremiyorsun, guest feature kapalı, transfer için 1800 gem istio (2k vereceklerdi normalde, bende yok)

Prima

boşver abi

SALEM bekler seni hueuhehuehueuhe
Mesaj tarihi:
Mortis said:

Gangren said:

karakter yaratılmıyor, yaratılan karakterle oynanmıyor, istediğin servera giremiyorsun, guest feature kapalı, transfer için 1800 gem istio (2k vereceklerdi normalde, bende yok)

Prima

boşver abi

SALEM bekler seni hueuhehuehueuhe

Salem de kapalı :(
Mesaj tarihi:
Beta'da 2000 Gem hediye almak için Gem Store'u açın ve Get more Gems tuşuna basın. Sizden kredi kartı isteyecek. Kontrol amaçlı 1 dolar bloke edecek ama para çekmeyecek. Bunun sonunda betada kullanmanız için 2000 gem hediye edecek. İsterseniz bu gemleri server taşımak için kullanabilirsiniz.

Forumlarda yazan bilgi bu, oyuna giremediğim için test edemiyorum. Umarım işinize yarar.
Mesaj tarihi:
bende sorunsuz açıldı yaklaşk 1 saattir de oynuyorum.

bu arada deviantsun ben de leveltr'den aldım ve gelen mail fransızca geldi :D

bilgine.

neyse çıkıyorum bakarım umarım yarın gene gireriz.

oyun baya güzel combat akıcı, herşey güzel gözüküyor. fps haricinde aşırı yavaş oyun lag yok fakat fps yerlerde herşeyi de kıstım.
Mesaj tarihi:
of yani. fail üstüne fail cidden. stress test beta serverına girmiyor gem alamıyorum server değiştireyim. yapacakları işe yani. bok var adam gibi resetlemiyorlar.
Mesaj tarihi:
"Hey everyone, we have an update for you on World selection and transfers. In order to test transfers and world balance, from Friday, April 27 at 15:00 PDT to Saturday, April 28 at 18:00 PDT, players will have free and unrestricted World transfers. ~RB2" said:

Mesaj tarihi:
ilk yarattığım karakter siyah ekranda kalmıştı cinematic sonrası. o karakterle hiçbir şekilde servera giremiyorum. play diyorsun kalıyor öyle sonra crash oluyor. donuyor direk. alt+f4 tek çözüm. yeni karakter yarattım gene aynı olay siyah ekranda kalıyor. yarattıklarım silinmiyor bile. çok insan aynı sorundan muzdarip.
  • Yeni Oluştur...