Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son İki Sigaram

BramStoker

Öne çıkan mesajlar

ARKADAŞLAR!!!

bu benim de başıma geldi bir kere, kız arkadaşımla oturuyorduk. Kızla da yeniydik o aralar, kız arkım sigara içmek için sigarasını ve çakmağını çıkardı, masada oturan kız arkadaşımın arkadaşı, kızın çakmağını aldı! EVET arkadaşlar yanlış duymadınız ÇAKMAĞINI ALDI!!!
ben kız arkadaşıma sonra böyle hareketleri hiç sevmediğimi söyledim, o da gitmiş çocuğa erkek arkadaşım benden çakmak almandan rahatsız olmuş demiş!
çocukta sonra bana gelip afra tafra yapmaya başladı, daha sonra ben aptallarla tartışama girme önce seni kendi seviyesine çeker daha sonra deneyimleriyle yenerler dedim!
Sonra etraf kan gölüne döndü, beni kargaşadan ayırdıklarında çocuğun bağırsakları ile SATAN IS HERE yazmışım. Kendimde değildim tabi.
Sonra çocuğa bağırsaklarını verdim,öpüştük barıştık. Bir anlık kızgınlıktı kusura bakma dedim. O da olur öyle şeyler ama bağırsaklarım yerinde kalsa iyi olurdu, şimdi yerine koysak eskisi gibi olmayacak gaz yapacak dedi. O günden beri de çocukla beraberim.
Sosyal ağlarda paylaş

BramStoker said:

burakıyorum ben bu sigarayı.
valla bırak ya. lise 2den beri içiyordum 3 sene sonra 2 sene bıraktım sonra canım istememesine rağmen tekrar isteyerek içtim şimdi 5-6 aydır içmiyorum çok kriz atlattım bu süre zarfında ama değiyor.

yaşam kalitem yükseldi lan resmen. 3. sınıf vatandaşlıktan 1. sınıfa terfi olmuş gibi oldum. yalnız bu sigara eskiden bu kadar bağımlılık yapmıyordu. 2 ay içmezsen bir daha canın istemezdi, şimdi 6. ayda pms triplerine giriyorsun garip bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun bi süre bende böyle 'BANA NE LAN İHMAL ETMESEYMİŞ, HATA YAPMASAYMIŞ, DÜŞÜNSEYMİŞ' gibi gereksiz triplerle yaşadım. ta ki bir gün sarıyer'den nasıl olsa minibüsle dönerim düşüncesiyle akbili doldurmayı ihmal ettiğim güne kadar...

evet ibretlik bir hikaye anlatıyorum. otobüste akbil isteyenlere her daim burun kıvıran 'doldursaymış canım bana ne...' mantığıyla hareket eden ben o gün çaresiz kalmış, minibüs seferlerinin bitimiyle boş akbilimle eve dönmek üzere 25G'ye binmiştim. son bir umut ulan belki kalmıştır içinde mantığıyla makineye uzattım akbili ve sonuç: DIRIDIT DIRIDIT!

boş akbil sesinin o akbilin sahibinde yarattığı burukluğu yaşamayan bilmez. derken o burun kıvırdığım duruma düştüğümü farkettim. mecbur yolculara dönüp akbil istedim. amcanın biri uzattı, nafile onun akbilde bitmiş. tekrar o ses, DIRIDIT DIRIDIT! neyse başka bir amca uzattı bastım akbili amcaya bozuklukla akbili uzattım yanındada eşi böyle tonton bi çift nasılda tatlılar... neyse bu amca parayı kabul etmedi ısrar ettim yok olmaz ne önemi var dedi almadı.

velhasılı utandım tabi dedim kendime ulan bok mu vardı öyle triplere giriyodun insanlık hali vereydin ya akbilini sende isteyene olayın nedir genç?

evet beyler o gün bugündür akbil isteyenlerin yardımına koşmayı kendime görev edindim.

sonuç: BramStoker kıllık yaratma ver o çakmağı isteyene. he şimdi anlamazsın, ama gün gelir en lazım olduğu yerde çakmağının gazı biter Sodom dediydi dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sir.Enis said:

ne lanet biyermiş dünya insanlara yardım etmek ''ZORUNDA'' bırakıyorlar bazen benden birşey istenmesi kadar dayanamadığım birşey yok. kimse benden iyilik istemesin arkadaş! ben kendi kendime ot gibi yaşayım.birine çakmak vermek mi ? gitsin alsın kardeşim yani.ya başımdan geçen bir olayı anlatayım bide, geçen bir teyzenin teki gelmiş poşetleri var apartmana taşımama yardım eder misin dedi... hak verirsiniz ki şimdi nasıl çıldırdım.kendi poşetini merdivenden çıkaramıyorsan hiç poşet taşıma kardeşim :S değil mi ama ? evet işte hayat böyle birşey insanları mutlu etmek için değil kendimi mutlu etmek için yaşarım. ama onlar benim için birşey yapmak isterse okayim.

çakmak isteyen adamla ağır torba taşıyan teyzeyi nasıl da aynı kefeye koydun sen öyle, bi de sarkastik mesajlar filan vermişsin çılgınsın men
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...