dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ninjalar mütevazi insanlar. görsen mesela hepsi siyah tek çeşit kumaş giyiyorlar. sufiler gibiler, aman zenginliğim ile komşu ninja üzülmesin. aman ye kürküm ye olmasın. der gibiler adeta. ninjalar dayanışma içinde insanlar bi kere. düşkün bir ninca göremezsiniz. sosyal olarak buna izin vermezler. korsanlar ise pahallı giysiler ile yarın nedir düşünmeden yaşayıp, dişlerini bile fırçalamayan, kötü ağız kokusuna sahip ancaaaak gösteriş düşkünü adamlardır. omuzlarında "ben buradayım" diye bağıran papağanları ve kocaman şapkaları ile caka satmaya çalışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Marty said: bu ciddi mi ya? bulan varsa gostersin acaip kafaya takıyorum soyle seyleri ehuehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Soru çok gereksiz. Elbette ninjalar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 toggie said: Marty said: bu ciddi mi ya? bulan varsa gostersin acaip kafaya takıyorum soyle seyleri ehuehe. valla ben 4 tane saydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 goster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ninja ne ya en iyisi korsan baba fantazi desen var keyfi özgürlük desen var. asıl ninja gay. ne o öyle elastik hareketler oraya buraya zıplamalar falan. power rangers mısınız olm. hem götüm götüm giden adamdan hayır mı gelir lan. gireceksin bara oturacaksın masaya isteceksin içkini. ayarlayacaksın işini. bi de karayipler geliyor hepinizin aklına yanlış. alacaksın yanına bi revy tamam. http://fc04.deviantart.net/fs32/f/2008/225/b/2/Revy_from_Black_lagoon_by_Welhotar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 rom nedeniyle korsanları sectim ben de. ninja bayar beni. acıl denize kafa guzel takıl iste var mı dahası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Ninjalar tabi. Korsanlar romuna davranmadan önce çalmış olurlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 korsanın sözüne güvenilmez. http://images5.fanpop.com/image/photos/27800000/Best-Expression-ever-captain-jack-sparrow-27863273-440-441.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 benjani said: http://www.oldmovies.net.au/images/pirates31.jpg çok sürükleyici bir film bu ama sonuna kadar izleyememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sakat bi sürü korsan var. ama ne sakat ne de ölü bir ninja yok... neden? çünkü allahın işi böyle evlatlarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ninja (tu) refleksler acayip gelişmiş,dövüş sanatı çok iyi falan korsanlar öyle değil,barbarlar,sömürürler yerler içerler oldum olası sevmem jack sparrow hariç sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 samuray eklensin ankete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Aluriel said: samuray eklensin ankete haftaya o. samuray mı yoksa yeniçeri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yeniçeri döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bak samuray baska, akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 haftaya o çocuklar.. a-a!! sonrasında ldp mi yoksa spiderman mi? evangelistler mi daha sinirli yoksa hulk mu gibi konularla devam edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 saklanbacli isleri sevmem ama ninca iyidir. samuray>all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dasaaa said: korsanlar aylar boyu gemide gaylik peşinde koşuyorlar. onnçün en sıska olan diğerlerinden kaçsın diye direğin tepesine çıkıyor hatta. bu en sıska, cılız, yeni olan elemana amerikalı FISH diyor. bizde ise BALIK KAVAĞA ÇIKINCA deyimi mesela korsanlardan gelme. Bu eleman gaylikten kurtulunca demektir bu deyim aslında. kısaca korsanlar tuzlu su gayidir. jack sparrow'un gözlerine çektiği sürmelerden de anlaşılabilir bu zaten. ninjalar delikanlıdır. ninca wins Ninjalar ve Samurai'ler oğlancılığın ve gayliğin en büyük timsali ama. Hele samuraylar tam gay. Hadi korsanlar gemide kadınsızlıktan öyle oluyo diyelim, medeniyetin ortasında ninjalar etraf hatun doluyken hala oğlancılık yapıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 nincalar filan daha kapali disariya ya. korsanlar limana filan yanasiyo, sehir basip tecavuz mecavuz ediyolar. nincalar dojodan, cinayete, cinayetten dojoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ninjaların sendikası var. akbil falan hep dahilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 KOVBOYLAR KIRAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 o değil de kızılderililer bariz aptalmış yahu. hani saf falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 suya,havaya tapıyolar diye mi aptallar? açıklarmısın çabuk? nedir kızılderilerle alıp veremediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 böyle anket mi olur abi. iran ninjası var, ninja kaplumbağası var, narutosu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar