_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 1.25 dolar bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 valla türkiye'de kullanılabilir olursa ben burda item satarım komisyon koymaz. %20-30 ise boku çıkar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 AH'de item satarken paranın paypal hesabınıza aktarılmasını isterseniz blizzard+paypal'a toplamda %35 gibi bir komisyon ödeyeceksiniz. Ama battle.net hesabınıza aktarılmasını isterseniz %5 gibi birşey kesilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 İnanılmaz bir rakam %35 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yeni tefecimiz blizzort olmuş %35 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Amaç sizi yıldırmak değil, ki sizin işiniz item farm yapıp para kazanmak olmayacak, di mi, satılırsa diye koyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 benim öyle olcak biraz slfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 %35 mi??? ÖEAH %35 ne be. Çokmuş.. Source??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ben yüzde değil, 1.25 dolar işlem parası var diye biliyordum ama Paypal işin içine girince ne oluyor emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 para blizzard hesabıma yatsa ne olur nakite çeviremiyorum ki ne alıcam oradan zaten nerdeyse her oyunu var. paraya çevirmek isteyenlere ciddi komisyonlar koymuşlar dediğiniz üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hahahahahahahahahah "para kazanıcam" diyen arkadaşlar vardı burada lol. sabah-akşam farmlayıp ay sonunda bir kutu pringles alırlar artık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 valla bala mala windforce'un 750+ dpslisini ve iyi statlısını düşürürsen 1000 dolara kadar yolu var bence satışta :P http://us.battle.net/d3/en/item/windforce %30 toplam kesiş bile olsa ki ben %15+%5 olcak diye hatırlıyorum havadan cebine 700 dolar girer 3 hafta da çekersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Sam'in haterlık başına vurmuş ergenliğine geri dönmüş, mesajlara bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ne para kazanması ya. Hele 35% gibi cut varken paypala yalan iş o. Merdiven altina liselileri doldurup oynatman falan lazim OzFarming Kardesler Ltd. Sti. RMAH'dan sattigimiz itemlarla yine item almak icin kullanilir buyuk olcude. Battle.Net Balance bir nevi sanal para birimi olur. Gerci WoW suresi alinabilseymi iyi olurmus. 2 item itelesen F2P WoW oynardin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 İyide bu daha iyi ki zaten. Blizzard'ın amacı en başından beri bu yolla bot'ların onun bunun önüne geçip item satan sitelerin filan önüne geçmekti. Böylece kar etmemelerini sağlıyor RMAH'a saldırsalar bile. Ha ama o zaman RMAH'a koymazlar kendi sitelerini açarlarsa eğer, düşük fiyattan satmak zorundalar gene bayağı, yoksa oyuncu gider RMAH'tan alır. Çünkü alıcı için değişen birşey yok. Ya da ben mi yanlış düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yazdan sonra oturmaya başlıyınca belli olcak bakalım durumlar ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bir ara D2 oynarken "gull" adlı dagger (+%100 magic finding) düşmüştü bana :) acaba öyle bir item D3'te düşsse ve ben satsam kaça giderdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 öyle çok item var bende ya, zaten runewords ile çok daha çılgın itemler yapıyorsun. muhtemelen highend set itemleri çok para ediyodu d2'de hiç o olaya girmedim de. mesela sorceress için Tal Rasha seti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Sam said: hahahahahahahahahah "para kazanıcam" diyen arkadaşlar vardı burada lol. sabah-akşam farmlayıp ay sonunda bir kutu pringles alırlar artık lol. Puohaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Yok D2'de en değerli itemlar genelde perfect runeword, sağlam ench dmg socketed itemlar ya da über charmlar oluyordu... Şu an mesela hiç biri olmayacak bunlar D3'te:)..Ha gelir tabii ama expansionla filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Novichok said: Sam'in haterlık başına vurmuş ergenliğine geri dönmüş, mesajlara bak ya. üzülmeyin wow'da peluş alırsınız pringles sevmiyorsanız ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 %35 komisyonun 1 dolar görünce nefesi kesilen çinli çiftçilere koyacağını sanmıyorum, arz fazlasıyla her türlü domine ederler piyasayı. Ama pringles parası kalabilir sizlere, sam haksız değil o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormhole Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 henüz net bir rakam verilmedi kesintiler hakkında. AH faq sayfasında da sonradan açıklanacağı yazıyor. source: http://us.battle.net/d3/en/services/auction-house/info#q14 ) bi tane blue post'ta betadaki için açıklanan değişikler var. ama onda da dolar ya da euro değil 50 betabucks olarak betada herkese verilen sanal para hakkında. item satışından kesinti 1.25 betabuck diyor. 1.25 dolar olarak yorumlanıyor şu an ama farklı olabilir. ilgili blue post'ta açıklananlar: -item koyma ücretinin kaldırıldığı. -item satışından kesintinin 1.25 betabucks'a çıkarıldığı. -minimum item satış fiyatının 1.50 betabucks'a çıkarıldığı. -her auction house için (rmah ve normal gold ah için farklı anlamında sanırsam) 10 item koyma limiti konduğu. (source: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4062879314#1 ) eğer bu bahsedilen betabucks dolar ya da euro olarak çevrilirse sadece blizzardın kestiği yüzde, 1.25 dolar için şöyle: $1.50 – 83% $3.00 – 42% $5.00 – 25% 10.00 – 12.5% $15.00 – 8.3% $20.00 – 6.25% paypal için pek bir şeye rastlamadım ama %30 olayı normalde aralarında herhangi bir anlaşma olmayan (western union gibi) farklı ülkelerdeki bankların uyguladığı orana yakın (fransa'daki bi bankadan türkiye'dekine para yollayan bir arkadaşım %35 kestiklerini söylemişti bi ara). paypal'ın standart kestiği ücret %3,4 + $0.30. bu iki taraf için de uygulanabilir kredi kartından paypal'a yüklemek veya paypaldan kredi kartına çekmek. (source: https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside) RMAH'tan blizzardın paypal'la yüklemesi ve sizin de paypal'dan almanız iki katı olabilir maksimum %6,8 + $0,60. tabi blizzard bu işleme ek olarak kendi işlem ücretini falan eklemezse. yuvarlayıp %10 yapar belki ama %30 çok fazla. illegal item satışının önüne geçmek yerine daha çok teşvik gibi. bu arada bilmeyenler için dipnot: hardcore karakter kasmayı düşünenler para kazanma düşüncesini unutsunlar. geçen değiştirdi blizzard forumlarda da sürekli ağlıyodu zaten millet oylama yapılıyodu us forumlarında falan rmah hardcore'da olsun mu olmasın mı diye. en sonunda kaldırmışlar. gold tabanlı ah'leri de farklı zaten (yoksa normal char'la düşür hardcore'a yolla ah yoluyla negzel). (source: http://us.battle.net/d3/en/services/auction-house/gameplay#q2 ) edit: dipnot için source. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ya %35 olsa nolucak "bit"ten pixelden havadan para gelicek inanan için para kasmaya. Pringles ne alaka arkadaş sen maaşını alırken canına yadnığım devleti senin maaşının yarısını vergi olarak alınca gidip cips alcak kadar paran mı kalıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar