Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 gerçek ninja bu değil diye mesaj atan olur oraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 cetoritto said: sen ve senin ekolden cevap veremeyeceğim tek bir adam yok şu pati'de de, türkiye'de de, pensilvanya'da da... eğer laf yetiştirmeyi cevap vermek olarak kabul edeceksek doğrudur. ancak cevap vermek demek böyle bişey değil. kötü niyetle tartışmaya girenden bahsetmiyorum ancak "acaba mı?" diyebilecek kişilerin de biraz olsun kafasında soru işareti oluşturabilmeli cevap diyebileceğimiz şey. mesela: a: inanmıyorum ben allah yok. b: nasıl inanmazsın? varlığını herşey kanıtlıyor. a: ben bişey görmüyorum. b: görmek istersen görürsün, etrafımızdaki herşey onun kanıtı. a: bilemedim. mesela? b: ya işte bak ahenk içindeki varlık, sen, ben... hepimiz onun birer kanıtıyız. a: ben kanıt göremedim bunlarda. b: içinde de hissetmiyor musun varlığını? nurunu görmüyor musun etrafımızda? a: ... buradaki arkadaş da kendince cevap veriyor hep. kendisi gibi düşünmeyen için hiçbir anlam ifade etmediği sürece verdiği cevabın hiçbir kıymeti harbiyesi yok. buradaki b kişisi de etrafında ben herkese cevap veririm diye gezinebilir. gezinsin tabi, bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 NİNJALAR MI KORSANLAR MI DAHA AWESOME!! şunu açmalıyız bence çok net fakat trollükten tw bişi der mi bilemem onu burda MODERASYON SESİMİZİ DUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 a: inanmıyorum ben ninca yok. b: nasıl inanmazsın? varlığını herşey kanıtlıyor. a: ben bişey görmüyorum. b: görmek istersen görürsün, etrafımızdaki yıkım onun kanıtı. a: bilemedim. mesela? b: ya işte bak karnının içindeki kılıç, o ölü beden, bu ölü beden... az sonra ölecek hepimiz onun birer kanıtıyız. a: ben kanıt göremedim bunlarda. b: içinde de hissetmiyor musun varlığını? karnındaki kılıcı da mı görmüyorsun mal! görmüyor musun etrafımızdaki kanı? a: ... b: öldü tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bak bu b daha başarılı öbür b ile kıyaslandığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mithat said: NİNJALAR MI KORSANLAR MI DAHA AWESOME!! şunu açmalıyız bence çok net fakat trollükten tw bişi der mi bilemem onu burda MODERASYON SESİMİZİ DUY bu so called politik, ama gerçekte sadece sidik yarıştırma konularının üzerine evet efendim. bir günlük nincalar gününüz hayırlı olsun. nincalarla ilgili açacağınız bir konu, bir gün boyunca konu dışında kalacak, ve hatta sticky bile yapıcam. sonra yollarız garbage'a belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 throine said: Çünkü bu memlekette bir siz akıllısınız, Türkiyenin %99.75'i salak, siz her şeyi bilirsiniz, süpersiniz übersiniz. Matematik at its best :D 99.75 (bknz: küsuratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sırf ayıp olmasın diye iyimser hesap bile denilebilir o orana. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 @dasaaa bundan sonra böyle bi örnek yazarsam önce sana öm ile göndericem son şeklini verip kusursuz olsun diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 montaj falandır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 aramızda masonlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 o diil de üllümünati nerelerde ? gözükmüyo bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 belli bir müddet geçmesi lazım onun tartışılması için. bi 2 aya soframızda olur öllüminati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dasaaa said: Mithat said: NİNJALAR MI KORSANLAR MI DAHA AWESOME!! şunu açmalıyız bence çok net fakat trollükten tw bişi der mi bilemem onu burda MODERASYON SESİMİZİ DUY bu so called politik, ama gerçekte sadece sidik yarıştırma konularının üzerine evet efendim. bir günlük nincalar gününüz hayırlı olsun. nincalarla ilgili açacağınız bir konu, bir gün boyunca konu dışında kalacak, ve hatta sticky bile yapıcam. sonra yollarız garbage'a belki. Adam sözünün eri çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 her zaman öyleyim. cidden öyle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dasaaa said: reyou said: fotodaki adam yaprak dokumunde oynuyodu lan, kahveci. çok süper söylemişsin kardeş. duşa girdim geldim. temizlik imandandır. rica ederim azizim, bidahaki sefere hepberaber hamama gideriz. hamama giren terler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 komünist bir yapıp var. eşitlikçiyim ve topluca halkın temizlenmesinden yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hitlerle büyük temizlik yapacaktık. yanlış anladılar. esas proje her köşe başına bi hamamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Karea said: o diil de üllümünati nerelerde ? gözükmüyo bayadır içimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Hamama soktuk gaz odası diye bıdı bıdı ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 "gerçek yahudilik bu değil" dedi hitler. gerçek yahudilikte o pis kepekli uzun saçlar yok. temizlik var, duş var, gusül var, yavudi sabunu var, (temizlik için kullanılan gül özlü bir sabundur bu) gas var (o zamanlar almancada parfüm demekti bu. hacı şalom yağı diye de bilinir.) yanlış anladılar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ısının diye fırın yaptık içine atladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bence gereksiz uzatıyosunuz şu an , dalga geçilecek olaylar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 soykırım olayı ile dalga geçiyor olman hiç hoş değil. insanların yakılmasını içine atladılar diye nitelemen yüzünden 1ay banlandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ahahaha hitleri en az putin kadar severim, öldürdüğü yahudilerle ilgili dğeil, başka sebepler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar