Katibim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bilmiyorum doğru yere mi açtım konuyu ama nişanlımla birlikte pazar günü tekirdağ a gitmeyi planlıyoruz paralı yoldan gidicez ancak nerede lezzetli tekirdağ köftesi yenir nereler gezilir bilmiyoruz yardımcı olurmuusnuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ulan güya Tekirdağlıyım bende bilmiyorum tam rezillik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben bi kere yemiştim ama hiç hatırlamıyorum nerde olduğu istanbulda bi porsiyon köfteye 4-5 köfte veriyorlar orda koca kapta vermişlerdi o kadar çok gelmişti ki yiyememiştim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kalite bir yerde yemezseniz lastik gibi köfteyi dayarlar adım başı köfteci var zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Köfte diyince eski yolculuklarda adapazarında ıslama köftenin tadı geliyor abi hala ağzıma ,böyle ortada müstakil bir binaydı küçük ,hayal meyal hatırlıyorum. Ha geçenlerde sirkeci eski bir rumeli köftecisinde yedim ,o da çok çok iyiydi. Nese tekirdağ da köfteci bilmiyorum bende asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Seperate said: Köfte diyince eski yolculuklarda adapazarında ıslama köftenin tadı geliyor abi hala ağzıma ,böyle ortada müstakil bir binaydı küçük ,hayal meyal hatırlıyorum. Ha geçenlerde sirkeci eski bir rumeli köftecisinde yedim ,o da çok çok iyiydi. Nese tekirdağ da köfteci bilmiyorum bende asdf hikaye gibiydi anlattıkların okudukça okuyasım geldi :D Ya arkadaşlar bilmediğinizi bildirmek için mi yazıorsunuz bana tekirdağa gitmiş orda köfte yemiş lezzetinden geermiş birisi lazım bana tavsiyede bulunacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 https://www.google.com.tr/#hl=en&sa=X&ei=BFyRT-DED5La4QT84PmiBA&ved=0CBQQvwUoAQ&q=tekirda%C4%9F'da+k%C3%B6fte+nerde+yenir&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=34fd70245f30bac1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yolu biraz daha uzatip kirklareli'ye giderseniz sergen diye bir yer var, gidiniz gorunuz tadiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 http://g.co/maps/dv4d7 haritada yalı sokak ta güzel köfteciler var çoğu iyidir kötüsü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 özcanlar diycem de boku çıktı. ama yine de özcanlar sanırım. var mı daha kuytu köşe biyerler bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Vedat Milor ustad Tekirdag-Silivri taraflarinda bi kofte turu yapip 3-4 mekana girmisti . O bolumu bul izle bence ? ntvmsnbc.com da var ama tag koymuyorlar google la falan hangi hafta oldugunu bulursun belki. Edit : Şöyle de bir yazı yazmış bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Seperate said: Köfte diyince eski yolculuklarda adapazarında ıslama köftenin tadı geliyor abi hala ağzıma ,böyle ortada müstakil bir binaydı küçük ,hayal meyal hatırlıyorum. Ha geçenlerde sirkeci eski bir rumeli köftecisinde yedim ,o da çok çok iyiydi. Nese tekirdağ da köfteci bilmiyorum bende asdf Köfteci Mustafa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ali usta da iyidir. merkeze girmeyip devam edince sagda hemen sahil uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aslında mantıken tekirdağ'ın neresinde yersen ye güzel olması gerekmiyor mu lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 sevdigim tek kofte var oda malazgirt koftesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 köfte yicekseniz kocaeli/ereğli ye gelin Nahit abinin köftesini yiyin sonra bi daha yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 köffteeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 köfte+rakı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hain kofte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar