paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Nutkum tutuldu; tüm gazetelerde ilan (Milliyet hariç) gördüğüm en sağlam trollerden, tebrikler Ali Ağaoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Not kısmı efsane.. Seni yalancı çıkartmamak için onu da satın alacağım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nası bi adam lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ali Ağaoğlu ve Melih Gökçek, negzel trollerdensiniz siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Fight!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Adam resmen komple sayfaya ekletmiş olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 dana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 e sacma sapan damarina bastilar adamin. parasiyla degilmi diyip su kacirmis o da iste.. trol dedigin boyle olur.. trolun zengini makbul.. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 insan değil ya, bir de eller cepte resim koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Aralarındaki olay neydi. Hiç takip etmiyorum Ağayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi adam idolüm, zengin troll. Bir insan hayatta daha ne olmak isteyebilir ki? ahdahfasd şaka yapıyoruz ahlak mahlak diye gaza gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yanarak ölür umarım, ahiret varsa malzemesinden çaldığı binaların içinde ölenlerle hesaplaşır öbür tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ego tatmini için pahalı yol ama parası bol zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Aket-Atum said: abi adam idolüm, zengin troll. Bir insan hayatta daha ne olmak isteyebilir ki? ahdahfasd şaka yapıyoruz ahlak mahlak diye gaza gelmeyin ahlak mahlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ahahaahaha helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 gerçek ahlak bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kıyak kelimesinin başka bir anlamı vardır ama onu düşünmüş olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 son yıllarda parasıyla bu kadar eğlenen başkası olmamıştır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 çağımızın yok olan mesleği kıyakçılık. Arkadaş adam maganda, kıro işte. Parası var ama adam olamamış. Şu dingil reklamı alan gazetelerde artık nekadar kalitesiz olduklarını kanıtladılar. Ne yaptıkları mesleğe ne çıkardıkları ürüne saygıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Hangisinden daha çok tiksiniyorum bilmiyorum ağaoğlundan mı yoksa altaylıdan mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Para içinde yaşayıp daha fazla para kazanmak için yaptığı işleri vatana millete hayırlı bir şey yapmış gibi lanse etmeye çalışan zengin bir görgüsüzden öte bir şey değil bu adam. Reklamlarında bile kendini insanların gözüne sokma, ispatlama, bakın böyle param var diye kendini tatmin etme çabası var. Sabancılar her reklama her programa çıkıp BAKIN SİZE ALIŞVERİŞ MERKEZİ KURDUK, BİZ YAPINCA OLUYOR, VATANA MİLLETE HİZMETİMİZ diye saçmalıyor mu mesela? Böyle egolarla kendini küçük düşürmek üzücü bir durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 "Seni yalancı çıkarmamak için onu da satın alacağım" nedir ya. görgüsüz herif asdfsad. benim olsa o arazi sırf şu lafı yüzünden satmam he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bu keko kumarda veya başka bir şekilde batsa acaip sevinecem valla, ama çok zor o kadar para kumarda bile bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Aluriel said: "Seni yalancı çıkarmamak için onu da satın alacağım" nedir ya. görgüsüz herif asdfsad. benim olsa o arazi sırf şu lafı yüzünden satmam he seni bile alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 beni zaten alır şu an da işte o arsayı satmazdım ama asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar