escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kthxbye said: ama 8gb lık hafıza kartları falan küçülüyor mesala eskiden SD ler varken şimdi micro ları var, onların içine atarsan dosyayı küçülmüş olur. lan küçülse ne farkeder istersen yoket, ama ben bu birimlerin sürekli büyümesinden cok rahatsızım, bunun sebebi de insanlara harddisk yetmeyip daha fazla ve daha büyük kapasiteli hdd alsınlar falan.. ayıp ayıp lan yuuuuu be hepinize uyanın artık görün gerçekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kuru mu, sulu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hepiniz oyun manyaklıgnız yüzünden bunları göremez olmuşsunuz kölesi olmuşsunuz hepinizi kullanıyorlar ayrıca kuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bence sen baya cahil olduğundan programlama ve gerektirdiği alan açısından baya yetersiz bilgiye sahipsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 acı ama gerçek, katılıyorum üzülerek. Sene 2012 yahu tüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 diablo 3 licencecece yok diyor bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 daha açılmadı open beta'da ondan bekleyin 10a kadar, bende 10 a kadar oynıyım baride sonra leş olcak serverler 3 gün afsd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 1 saate aciliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Server secimi olarak sadece US mi secmeliyiz ? EU sectigimde baglanamiyor benim client hic bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ow shit dlyi yetistiremicem o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bu arada ben req. spacei görünce oha 15gb diye atarlanmışım. oyun 8gb olsa 8 gb da çıkarma kurma işleri için istiyor olmalı. yani o yüzden 15. öyledir herhalde launchera bakıp kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 sabaha anca çeker bu yaa 60-80 kb arası çekiyor serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Oyunun kurulmuş hali 3.8gb ya, 8 falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 300-500 MB inince play butonu aktif oluyor. girip oynanır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 di said: Server secimi olarak sadece US mi secmeliyiz ? EU sectigimde baglanamiyor benim client hic bir yere. Evet bi tek US varmış. Şöyle demişler bi de: said: There is currently a Locale Selector in the Options --> Account menu. DO NOT USE THIS SELECTOR! This was not supposed to make it into our Beta build. If your game gets messed up because you used this feature, delete your Battle.net folder from your main harddrive/My Computer/ProgramData folder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 oyunu turkçe yaptım sımdı hata verıp acılmıyor. ne yaptım ben ya.. nasıl duzeltırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nordlydian said: oyunu turkçe yaptım sımdı hata verıp acılmıyor. ne yaptım ben ya.. nasıl duzeltırız? I tried what you did and it messed me up too. To get back I deleted the ProgramDataBattle.net and ProgramDataBlizzard EntertainmentBattle.netCache folders and restarted the client by using the Diablo III.exe file in the game folder. Other methods may work but this is what I just did to get it back to default settings and it let me make a new character and enter the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bi dk anlamadım ben şimdik, setupı indirirken us olanı mı indirmek lazım? ben eu seçmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 eu veya us olmasi loginde sorun cikartiyormu bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Aynen bende eu seçtim öyle indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aynen bende eu sectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 3005 hatası alıyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Server olarak america mı seçicez? eu var mı ? şu an açıldı mı giren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kojiroh said: 3005 hatası alıyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar