Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

kthxbye said:

ama 8gb lık hafıza kartları falan küçülüyor mesala eskiden SD ler varken şimdi micro ları var, onların içine atarsan dosyayı küçülmüş olur.

lan küçülse ne farkeder istersen yoket, ama ben bu birimlerin sürekli büyümesinden cok rahatsızım, bunun sebebi de insanlara harddisk yetmeyip daha fazla ve daha büyük kapasiteli hdd alsınlar falan..

ayıp ayıp lan yuuuuu be hepinize uyanın artık görün gerçekleri
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Server secimi olarak sadece US mi secmeliyiz ? EU sectigimde baglanamiyor benim client hic bir yere.

Evet bi tek US varmış. Şöyle demişler bi de:

said:
There is currently a Locale Selector in the Options --> Account menu. DO NOT USE THIS SELECTOR! This was not supposed to make it into our Beta build.
If your game gets messed up because you used this feature, delete your Battle.net folder from your main harddrive/My Computer/ProgramData folder.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

oyunu turkçe yaptım sımdı hata verıp acılmıyor. ne yaptım ben ya.. nasıl duzeltırız?

I tried what you did and it messed me up too. To get back I deleted the ProgramDataBattle.net and ProgramDataBlizzard EntertainmentBattle.netCache folders and restarted the client by using the Diablo III.exe file in the game folder. Other methods may work but this is what I just did to get it back to default settings and it let me make a new character and enter the game.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...