Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

_Spartacus_ said:

Yoo, bayağı iyi görünen, sanat eseri gibi bir oyun var. Senin kötü görmenin üç nedeni olabilir:

1-) Oyunu daha oynamadan önyargıyla başlaman ki bunu itiraf ettin zaten.
2-) Oyunun güzelliğini değerlendirirkenki kriterlerinin oyunun göze hoş gelip gelmedi, atmosferinin nasıl olduğu vs. değil kullanılan grafik teknolojisi olması ki bu da anlaşılıyor mesajlarından.
3-) Oyunun nasıl göründüğünden önce FPS'ye bakıp "ne kadar düşükse grafikler o kadar iyidir" mantığıyla hareket etmen.

Üç durumda da Blizzard2ın senin için yapabileceği bir şey yok ama tüm bunlar oyunun çok güzel göründüğü ve oyunu oynarken kimsenin kullanılan grafik teknolojisinin yaşıyla ilgilenmeyeceği gerçeklerini değiştirmiyor.

betada şuraya yazanların çoğundan fazla oynamışımdır ama grafiklerin kötü olduğu ss'lerden belliydi daha geçen yıl. o zaman "HELE BETA ÇIKSIN DA GÖRELİM, SUS SAM SUS" diyenler gene kabullenemiyor toz kondurmayı, "HELE OYUN ÇIKSIN" diyor. oyun çıkacak, "HELE YAMA ÇIKSIN", yama çıkacak, "HELE EXPANSION ÇIKSIN" diyecekler. ben bu kafayı 10 yıldır tanıdım bu forumda çünkü.

son bir yılda çıkan oyunlar arasında oynadığım en kötü grafikli oyun, sanat yönetiminde de öyle aman aman birşey yok. karakterlerin giyimi kuşamı filan da f2p kore mmo'su seviyesinde.
Suark said:

nedir şimdi durum
d3 ün grafikleri olabileceğinin altında ama genede süper mi
yoksa
d3 ün grafikleri kötü mü

kötü ve bariz kötü, zaten şurada grafiklere kötü diyenlerin ezici çoğunluğu daimi hayranları şirketin.
Sosyal ağlarda paylaş

her oyundan muhteşem grafikler beklenmesini anlamıyorum

skyrim gibi çok güzel manzara seyrettiren ama gameplayi bariz grafiklerin altında ezilen oyunlar mı istiyorsunuz.

atmosfer iyi olduktan sonra.oyun kendini oynattıktan keyif verdikten sonra yemişim grafiği abi

birde sizler her dakak 20 yıl öncesinin oyunlarını öven nerde o eski bıdı bıdılar diyen tayfalar.oturmuş grafik tartışıyosunuz sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
betada şuraya yazanların çoğundan fazla oynamışımdır ama grafiklerin kötü olduğu ss'lerden belliydi daha geçen yıl. o zaman "HELE BETA ÇIKSIN DA GÖRELİM, SUS SAM SUS" diyenler gene kabullenemiyor toz kondurmayı, "HELE OYUN ÇIKSIN" diyor. oyun çıkacak, "HELE YAMA ÇIKSIN", yama çıkacak, "HELE EXPANSION ÇIKSIN" diyecekler. ben bu kafayı 10 yıldır tanıdım bu forumda çünkü.
Yoo, ben böyle demiyorum. Oyunu oynadım ve oynarken çok şık duruyor grafikler. Atmosferi ve oynanışı tamamlıyor, benim grafiklerden aradığım da bu zaten. Oyun çıktıktan sonra 1 gram bile geliştirlmese bile şu anki haliyle harika grafikler.
Sosyal ağlarda paylaş

20 yıl öncesinin x-com'u, syndicate'ı, it came from the desert'ı lazım. generic hacknslash istesem steam'de 5 dollah gıcır ganisi.

skyrim'i şimdi niye burada tartışayım, zaten başlığında tartışılmış vaktinde. hesaplaşma peşinde olan varsa o düşünsün heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam bu konuda desteklemiyorum evet bende biraz garipsedim grafikler ve resu full olduğu halde gerektiğinden birazdaha kare kare gözüktüğünü ama kötü yada olmamış demek pire için yorganı yanında evi ve evin arazisini! atom bombası ile yakmak oluyor.
Oyun gayet olmuş eksiklerini ve belirli kitlelerin isteklerini muhtemelen patch ile eklerler zaten (bakınız d2 lod/lot,wow,sc2 vs)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun olmamış demiyoruz zaten, grafikler olması gerektiği kadar iyi olmamış diyoruz.

Screwy bile kabul ediyor resource management yüzünden grafiklerden kısıldığını. AAA++ bi oyun çıkarıyorsan, hatta geçiyorum "DIABLO" bi oyun çıkarıyorsan kaynak dağıtımını daha iyi yapacaksın. Oyun grafik açısından beklentilerimi karşılamıyor. Ha grafiklere /care, RMAH olmasaydı gece kuyruğuna girer öyle alırdım oyunu öyle çok da umrumda değil piksel sayısı, ama yeterince iyi de değil. Bi argümanı sırf sam savunuyor diye yanlış olduğunu düşünmeyin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...