kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 oyun F2P !!!!1!1!one! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 var mı sevabına bi kaç saat betalı diablo verecek olan. ben de bakayım 1 2 saat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ne çok tartışmışsınız ya. ne grafiği olum? diablo (Edit) bu. sırf hikayesi için oynanır. bırakın grafiği falan görev adamı olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kzpmaza said: ne grafiği olum? diablo bu. sırf hikayesi için oynanır... şurdan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 niye okumadın. diablo grafik için oynanmıyo. tamam hikaye de o kadar üstün değil ama hikayenin önemi grafikten daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 grafik'ler bazılarının idda ettiği gibi leş olsaydı oyun zor oynanırdı, ama hikaye lülülülü olsada oynanır diğer bileşenler iyi oldumu. Hack'n slash için söylüyorum tabi bunu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Küfür veya küfür kısaltması kullanmıyoruz. Kullananların postlarını alıntılamıyoruz. Tekrar olmasın lütfen. Konuya gelince, her ne kadar Genel Topic'in konusu olsa da devam edilebilir. İsteyen eleştirmekte veya savunmakta özgür, usluplara dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 _Spartacus_ said: Yoo, bayağı iyi görünen, sanat eseri gibi bir oyun var. Senin kötü görmenin üç nedeni olabilir: 1-) Oyunu daha oynamadan önyargıyla başlaman ki bunu itiraf ettin zaten. 2-) Oyunun güzelliğini değerlendirirkenki kriterlerinin oyunun göze hoş gelip gelmedi, atmosferinin nasıl olduğu vs. değil kullanılan grafik teknolojisi olması ki bu da anlaşılıyor mesajlarından. 3-) Oyunun nasıl göründüğünden önce FPS'ye bakıp "ne kadar düşükse grafikler o kadar iyidir" mantığıyla hareket etmen. Üç durumda da Blizzard2ın senin için yapabileceği bir şey yok ama tüm bunlar oyunun çok güzel göründüğü ve oyunu oynarken kimsenin kullanılan grafik teknolojisinin yaşıyla ilgilenmeyeceği gerçeklerini değiştirmiyor. betada şuraya yazanların çoğundan fazla oynamışımdır ama grafiklerin kötü olduğu ss'lerden belliydi daha geçen yıl. o zaman "HELE BETA ÇIKSIN DA GÖRELİM, SUS SAM SUS" diyenler gene kabullenemiyor toz kondurmayı, "HELE OYUN ÇIKSIN" diyor. oyun çıkacak, "HELE YAMA ÇIKSIN", yama çıkacak, "HELE EXPANSION ÇIKSIN" diyecekler. ben bu kafayı 10 yıldır tanıdım bu forumda çünkü. son bir yılda çıkan oyunlar arasında oynadığım en kötü grafikli oyun, sanat yönetiminde de öyle aman aman birşey yok. karakterlerin giyimi kuşamı filan da f2p kore mmo'su seviyesinde. Suark said: nedir şimdi durum d3 ün grafikleri olabileceğinin altında ama genede süper mi yoksa d3 ün grafikleri kötü mü kötü ve bariz kötü, zaten şurada grafiklere kötü diyenlerin ezici çoğunluğu daimi hayranları şirketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Eger uretim planlaması hakkında bilgin yoksa fikrin olmasın. Haksızsın. 10 yerine 20 calıstırsın aushdauhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 a) d3 ün grafikleri olabileceğinin altında ama genede süper. ^ doğru şık. b şıkkını söyliyenler hater. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 D3'ün grafiklerinde bir sorun yok, aksini söyleyen de tatava. Move along. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 deterjancı tippl benden iyi biliyordur üretim planlamasını. daha azla daha çok tatmin olacak bir marka bağlılığı yaratılmışsa sömürmekte hakkı var tabii screwy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 3 ust mesaja +1, daha iyi olabilirmis ama yinede iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 her oyundan muhteşem grafikler beklenmesini anlamıyorum skyrim gibi çok güzel manzara seyrettiren ama gameplayi bariz grafiklerin altında ezilen oyunlar mı istiyorsunuz. atmosfer iyi olduktan sonra.oyun kendini oynattıktan keyif verdikten sonra yemişim grafiği abi birde sizler her dakak 20 yıl öncesinin oyunlarını öven nerde o eski bıdı bıdılar diyen tayfalar.oturmuş grafik tartışıyosunuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 said: betada şuraya yazanların çoğundan fazla oynamışımdır ama grafiklerin kötü olduğu ss'lerden belliydi daha geçen yıl. o zaman "HELE BETA ÇIKSIN DA GÖRELİM, SUS SAM SUS" diyenler gene kabullenemiyor toz kondurmayı, "HELE OYUN ÇIKSIN" diyor. oyun çıkacak, "HELE YAMA ÇIKSIN", yama çıkacak, "HELE EXPANSION ÇIKSIN" diyecekler. ben bu kafayı 10 yıldır tanıdım bu forumda çünkü.Yoo, ben böyle demiyorum. Oyunu oynadım ve oynarken çok şık duruyor grafikler. Atmosferi ve oynanışı tamamlıyor, benim grafiklerden aradığım da bu zaten. Oyun çıktıktan sonra 1 gram bile geliştirlmese bile şu anki haliyle harika grafikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Red said: skyrim gibi çok güzel manzara seyrettiren ama gameplayi bariz grafiklerin altında ezilen oyunlar mı istiyorsunuz. http://www.itusozluk.com/image/shitstorm_294863.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Red said: ...skyrim gibi çok güzel manzara seyrettiren ama gameplayi bariz grafiklerin altında ezilen oyunlar mı istiyorsunuz... http://static.desktopnexus.com/thumbnails/306207-bigthumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 20 yıl öncesinin x-com'u, syndicate'ı, it came from the desert'ı lazım. generic hacknslash istesem steam'de 5 dollah gıcır ganisi. skyrim'i şimdi niye burada tartışayım, zaten başlığında tartışılmış vaktinde. hesaplaşma peşinde olan varsa o düşünsün heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 oyunda vuruş hissi yoktu ki.moba baltayla vuruosun duvara vuruomuşun gibi. ama neymiş dağlar ovalar çok güzelmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sam bu konuda desteklemiyorum evet bende biraz garipsedim grafikler ve resu full olduğu halde gerektiğinden birazdaha kare kare gözüktüğünü ama kötü yada olmamış demek pire için yorganı yanında evi ve evin arazisini! atom bombası ile yakmak oluyor. Oyun gayet olmuş eksiklerini ve belirli kitlelerin isteklerini muhtemelen patch ile eklerler zaten (bakınız d2 lod/lot,wow,sc2 vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Oyun olmamış demiyoruz zaten, grafikler olması gerektiği kadar iyi olmamış diyoruz. Screwy bile kabul ediyor resource management yüzünden grafiklerden kısıldığını. AAA++ bi oyun çıkarıyorsan, hatta geçiyorum "DIABLO" bi oyun çıkarıyorsan kaynak dağıtımını daha iyi yapacaksın. Oyun grafik açısından beklentilerimi karşılamıyor. Ha grafiklere /care, RMAH olmasaydı gece kuyruğuna girer öyle alırdım oyunu öyle çok da umrumda değil piksel sayısı, ama yeterince iyi de değil. Bi argümanı sırf sam savunuyor diye yanlış olduğunu düşünmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 zaten yanlis da, sam savununca daha da yanlis oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 aquila said: zaten yanlis da, sam savununca daha da yanlis oluyo. fdhgfdgfdgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dedi aquila.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yoo demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar