Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Supradyn said:

said:
From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion.

bu öğlen başlamış işte. spartacus bitiş anlamış sanırım
PDT diyor, TSİ akşam 10'da yani.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Supradyn said:

said:
From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion.

neymiş sazanlığıma doymayacakmışım ehehehe
fede perma beta var bende yetişemezsen veririm hesabı tıtı
Mesaj tarihi:
The_Delucian said:

oyun dilini turkce yaptım oyun patladı alakalı mı bilmiyorum, siz yapmayın ! nasıl resetleyebilirim ?

I tried what you did and it messed me up too. To get back I deleted the ProgramDataBattle.net and ProgramDataBlizzard EntertainmentBattle.netCache folders and restarted the client by using the Diablo III.exe file in the game folder. Other methods may work but this is what I just did to get it back to default settings and it let me make a new character and enter the game.

cozuyormus ...
Mesaj tarihi:
nasıl neyime yetmiyor yahu haftanın yarısı bile değil, şimdi başlasam zaten 1 günü download. oyunu almayı da planlamıyorum zaten. ne diye 15 gb indirip 2 gün oynayıp sileyim ki.

demo çıkınca bakarım.
Mesaj tarihi:
Supradyn said:

_Spartacus_ said:

Supradyn said:

said:

neymiş sazanlığıma doymayacakmışım ehehehe
fede perma beta var bende yetişemezsen veririm hesabı tıtı

du bakayım içimdeki diablo ateşi sönmezse isterim :DD:
Mesaj tarihi:
Ren said:

nasıl neyime yetmiyor yahu haftanın yarısı bile değil, şimdi başlasam zaten 1 günü download.

uyanık olup benim gibi önceden indirecektin. 2 günde de oyun hakkında fikir sahibi olunur her türlü.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

şimdi konuyu okumaya üşendim.(7 sayfa :( ) beta client kaç gb ve battle.net accsi olan herkes girebiliyor dimi? ona göre 1mbit ile indirmeye çalısayım

gece koy da yarın kalkınca oynarsın. akşamın boşuna gitmesin
Mesaj tarihi:
betası 8gb olan bir oyunu oynamam ben.
teknoloji geliştikçe bütün herşey küçülüyor, küçültülüyor, bu tarz şeyler hala büyüyor...

bu işte bir terslik var ve ben protesto ediyorum. canınız cehenneme!
Mesaj tarihi:
ekran kartı driverı güncel olmayabilir, yada görüntü pırpırpır ediyorsa oyunla monitor aynı frekansta değildir onun bi ayarı oluyor ekran kartı ayarlarında ismini unuttum şimdi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...