Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 beyler act 4 zorluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 open beta ne kadar open? 3 güncük mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Supradyn said: said: From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion. bu öğlen başlamış işte. spartacus bitiş anlamış sanırımPDT diyor, TSİ akşam 10'da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ren said: open beta ne kadar open? 3 güncük mü 3 gün neyine yetmiyor yahu, sanki tüm oyun açıkmış gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 _Spartacus_ said: Supradyn said: said: From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion. bu öğlen başlamış işte. spartacus bitiş anlamış sanırımPDT diyor, TSİ akşam 10'da yani. neymiş sazanlığıma doymayacakmışım ehehehe fede perma beta var bende yetişemezsen veririm hesabı tıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 The_Delucian said: oyun dilini turkce yaptım oyun patladı alakalı mı bilmiyorum, siz yapmayın ! nasıl resetleyebilirim ? I tried what you did and it messed me up too. To get back I deleted the ProgramDataBattle.net and ProgramDataBlizzard EntertainmentBattle.netCache folders and restarted the client by using the Diablo III.exe file in the game folder. Other methods may work but this is what I just did to get it back to default settings and it let me make a new character and enter the game. cozuyormus ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nasıl neyime yetmiyor yahu haftanın yarısı bile değil, şimdi başlasam zaten 1 günü download. oyunu almayı da planlamıyorum zaten. ne diye 15 gb indirip 2 gün oynayıp sileyim ki. demo çıkınca bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 seni oynaman için zorladığımız için üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 I WANT MY MONEY BACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 100 tl den de fazla hem bu dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 senin skillerin için bu oyun cok zayif ve sig red. hic baslama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 zaten oyunu satın alır ortasında bırakırım diablo 2 gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Supradyn said: _Spartacus_ said: Supradyn said: said: From Friday, April 20 at 12:01 p.m. PDT (noon), until Monday, April 23 at 10:00 a.m. PDT you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion. bu öğlen başlamış işte. spartacus bitiş anlamış sanırımPDT diyor, TSİ akşam 10'da yani. neymiş sazanlığıma doymayacakmışım ehehehe fede perma beta var bende yetişemezsen veririm hesabı tıtı du bakayım içimdeki diablo ateşi sönmezse isterim :DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ren said: nasıl neyime yetmiyor yahu haftanın yarısı bile değil, şimdi başlasam zaten 1 günü download. uyanık olup benim gibi önceden indirecektin. 2 günde de oyun hakkında fikir sahibi olunur her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 http://www.deviantart.com/download/197004697/minecraft_sandstone_pyramid_by_th3_rav3n-d39ahsp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 %37 deyim 2gb kaldı diyo bu mal client yannışlıkla d3 ün betası yerine aslını mı çekiyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 8gb'a yakın download olması lazım betanın yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 şimdi konuyu okumaya üşendim.(7 sayfa :( ) beta client kaç gb ve battle.net accsi olan herkes girebiliyor dimi? ona göre 1mbit ile indirmeye çalısayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 3.6 gb Karea said: %37 deyim 2gb kaldı diyo bu mal client yannışlıkla d3 ün betası yerine aslını mı çekiyor acaba ? bu nasıl bi post ya beynim döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Flassh said: şimdi konuyu okumaya üşendim.(7 sayfa :( ) beta client kaç gb ve battle.net accsi olan herkes girebiliyor dimi? ona göre 1mbit ile indirmeye çalısayım gece koy da yarın kalkınca oynarsın. akşamın boşuna gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 beyler bizim arkadaş girince menüler gözükmüyomuş sadece müzik geliyormuş ben bilemedim nedendir bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 mp3 indirmiş olmasın abi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 betası 8gb olan bir oyunu oynamam ben. teknoloji geliştikçe bütün herşey küçülüyor, küçültülüyor, bu tarz şeyler hala büyüyor... bu işte bir terslik var ve ben protesto ediyorum. canınız cehenneme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ama 8gb lık hafıza kartları falan küçülüyor mesala eskiden SD ler varken şimdi micro ları var, onların içine atarsan dosyayı küçülmüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ekran kartı driverı güncel olmayabilir, yada görüntü pırpırpır ediyorsa oyunla monitor aynı frekansta değildir onun bi ayarı oluyor ekran kartı ayarlarında ismini unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar