Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

ilk diablo da cartoony değildi.

ikinci diablo da.

zaten Blizzard bu stili yeni oluşturdu
dikkat edersen artık 3 oyunun da ana log in interfacei yaklaşık aynı genel oyun içi interface aynı

Blizzard oyunu BU die branding çalışması resmen bu çok bariz bu yönde gittikleri

ve ben seviyorum böle yapmalarını. Direkt bakınca bu blizzard diosun, ve Blizzardın bi sonraki çıkaracağı IP de aynı şekilde böle olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

arabirimle alakasını anlayamadım karakter model ve dokularının kötülüğünün. hepimiz gözümüzle görüyoruz işte, karakterler gerçekçi yapılmaya kasılmış. başarısız olunmuş.

işte ayrıldgmz nokta bu sanırım, gercekci yapılmaya calısılmıs ve basarisiz olmus gibi mi,yoksa amaclari zaten böyle yapmakmymiş..

swtor'da high detail yapalım derken fail olunan bir durum var.

ama blizz hiç bir oyunda high detail kasaym demedi, oynayiş 1. sıra dedi.

haklı olabilrsin,ama burda sana karsı cıkan insanlarda blizzin bunu beceremedgni degil böyle yapmanin onlarin pazarlama stratejisi,neysi dersen artık, öyle oldgnu dusunuyor
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

işte ayrıldgmz nokta bu sanırım, gercekci yapılmaya calısılmıs ve basarisiz olmus gibi mi,yoksa amaclari zaten böyle yapmakmymiş..

swtor'da high detail yapalım derken fail olunan bir durum var.

ama blizz hiç bir oyunda high detail kasaym demedi, oynayiş 1. sıra dedi.

haklı olabilrsin,ama burda sana karsı cıkan insanlarda blizzin bunu beceremedgni degil böyle yapmanin onlarin pazarlama stratejisi,neysi dersen artık, öyle oldgnu dusunuyor

gözümüzle bakıp görüyoruz değil mi karakterleri? orantılar gerçekçi, yüzler gerçekçi, eh, bilemiyorum artık siz neye gerçekçi diyorsunuz merak ettim bunlar gerçekçi yapılmaya çalışılmamış diyorsanız hala.

swtor'da cartoony karakterler ama millet acımadan kıyasıya eleştirdi, neden? dokular kötü idi. (son yamada düzelttiler neyse ki faili kabul edip) burada da dokular kötü. yok öyleydi böyleydi diye bahane aramaya gerek yok.

bilizort istediğini desin, grafikler kötü. onların PR'ına karnım tok.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

valla bi suru insan da benimle aynı fikirde ama sanırım gormezden gelmek daha kolay

ben onların hepsine cevap veriyorum ama siz sadece bana cevap veriyorsunuz, "SAM İŞTE BAKIN SADECE SAM ELEŞTİRDİ, HERŞEY YOLUNDA!" diyebilmek mümkün olmaz yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna girdikten sonra zaten karakter seçme sırasında gördüğümüz gibi yakından göremiyoruz karakterleri o yüzden ben pek rahatsız olmadım açıkçası grafiklerin dandikliğinden, 2. oyundaki atmosfer daha güzel gibiydi ama buna da alışırız
bi de karakter seçme şeysi çok düz olmuş abi, özellikle 2. oyunda yeni karakter açarken direk havaya sokuyodu oyun ateşin etrafında toplanmış tipler filan, 3'te daha bi mmo havası var
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...