Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Sam said: ilk diablo da cartoony değildi. ikinci diablo da. zaten Blizzard bu stili yeni oluşturdu dikkat edersen artık 3 oyunun da ana log in interfacei yaklaşık aynı genel oyun içi interface aynı Blizzard oyunu BU die branding çalışması resmen bu çok bariz bu yönde gittikleri ve ben seviyorum böle yapmalarını. Direkt bakınca bu blizzard diosun, ve Blizzardın bi sonraki çıkaracağı IP de aynı şekilde böle olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 arabirimle alakasını anlayamadım karakter model ve dokularının kötülüğünün. hepimiz gözümüzle görüyoruz işte, karakterler gerçekçi yapılmaya kasılmış. başarısız olunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bence karakter tipini filan ayarlayabilseydik daha iyi olurdu. Tek sorun benim için o herkes aynı olcak çok gıcık bir durum allahtan dye olayı varda biraz farklılık olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 karakter model dokuları cok guzel olmus bence. sen begenmedin diye bakınca kotu oldugu gozukuyor demek olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Sam said: arabirimle alakasını anlayamadım karakter model ve dokularının kötülüğünün. hepimiz gözümüzle görüyoruz işte, karakterler gerçekçi yapılmaya kasılmış. başarısız olunmuş. işte ayrıldgmz nokta bu sanırım, gercekci yapılmaya calısılmıs ve basarisiz olmus gibi mi,yoksa amaclari zaten böyle yapmakmymiş.. swtor'da high detail yapalım derken fail olunan bir durum var. ama blizz hiç bir oyunda high detail kasaym demedi, oynayiş 1. sıra dedi. haklı olabilrsin,ama burda sana karsı cıkan insanlarda blizzin bunu beceremedgni degil böyle yapmanin onlarin pazarlama stratejisi,neysi dersen artık, öyle oldgnu dusunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 screwy said: karakter model dokuları cok guzel olmus bence. sen begenmedin diye bakınca kotu oldugu gozukuyor demek olmuyo. valla bir sürü insan da aynı fikirde ama sanırım görmezden gelmek daha kolay. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 valla bi suru insan da benimle aynı fikirde ama sanırım gormezden gelmek daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 SAM üzgünüm ama HAKSIZSIN! huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 applev0dka said: işte ayrıldgmz nokta bu sanırım, gercekci yapılmaya calısılmıs ve basarisiz olmus gibi mi,yoksa amaclari zaten böyle yapmakmymiş.. swtor'da high detail yapalım derken fail olunan bir durum var. ama blizz hiç bir oyunda high detail kasaym demedi, oynayiş 1. sıra dedi. haklı olabilrsin,ama burda sana karsı cıkan insanlarda blizzin bunu beceremedgni degil böyle yapmanin onlarin pazarlama stratejisi,neysi dersen artık, öyle oldgnu dusunuyor gözümüzle bakıp görüyoruz değil mi karakterleri? orantılar gerçekçi, yüzler gerçekçi, eh, bilemiyorum artık siz neye gerçekçi diyorsunuz merak ettim bunlar gerçekçi yapılmaya çalışılmamış diyorsanız hala. swtor'da cartoony karakterler ama millet acımadan kıyasıya eleştirdi, neden? dokular kötü idi. (son yamada düzelttiler neyse ki faili kabul edip) burada da dokular kötü. yok öyleydi böyleydi diye bahane aramaya gerek yok. bilizort istediğini desin, grafikler kötü. onların PR'ına karnım tok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 screwy said: valla bi suru insan da benimle aynı fikirde ama sanırım gormezden gelmek daha kolay ben onların hepsine cevap veriyorum ama siz sadece bana cevap veriyorsunuz, "SAM İŞTE BAKIN SADECE SAM ELEŞTİRDİ, HERŞEY YOLUNDA!" diyebilmek mümkün olmaz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 dokular degil problem, az pikselli karakterler, oyun sekli icin gayet musait, ve verimli. armorlarin detaylari filan gayet guzel onun disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mortis said: SAM üzgünüm ama HAKSIZSIN! huehue ya kaede bile kabul etti, oynarken skype'da kiminle konuştuysam hak verdi. viral salgınımın size de bulaşması bir voicechat session'a bakıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 said: bilizort istediğini desin, grafikler kötü. onların PR'ına karnım tok. kotick'in bu sebeple geceleri gozune uyku girmiyormus zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 popeyem benim, muk! huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 koticik rahattır ya, her sam başına 1000 tane fedai var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 oyuna girdikten sonra zaten karakter seçme sırasında gördüğümüz gibi yakından göremiyoruz karakterleri o yüzden ben pek rahatsız olmadım açıkçası grafiklerin dandikliğinden, 2. oyundaki atmosfer daha güzel gibiydi ama buna da alışırız bi de karakter seçme şeysi çok düz olmuş abi, özellikle 2. oyunda yeni karakter açarken direk havaya sokuyodu oyun ateşin etrafında toplanmış tipler filan, 3'te daha bi mmo havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sam her zaman tek hakli arkadaslar, susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bilizort bir melyor adam çalıştırıyor onlar mı haksız olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sen mi veriyon olm adamlarin maasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 O yüzden ben farklıyım duygusundan çıksan artık Sam 2003 te üye oldum siteye yazılarını da çok okumuşumdur hep bir farklılık duygusu hep bir sisteme karşı durmak tamam güzelde artık sıkıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Sam haklı, d3 ün grafikleri/genel oyun içi görünüşü Diabloya yakışmıyor bence.. Bu halini sevenler, Diablo ile Wow'dan sonra tanışanlardır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sam vs milyonlar, asdf. çok popüler oldun yanlız artık sanada samzort dememiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 düşüncelerimi "aman millet ne der" endişesiyle değiştirmediğimi farketmişsindir o zaman herhalde linderoth. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 NeoStyle said: Bu halini sevenler, Diablo ile Wowd'an sonra tanışanlardır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar