Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masakari said:

abv ttnet gecen açık bıraktım hala bitmemiş sabah işe gitmeden oynatım diyordum. 450 mb var daha bitmesine.

abi niye kasıyosunuz ki bitsin diye. 300MB civarı indirince play butonu aktif oluyor ve oyuna girebiliyorsunuz.

Aktif olmuyorsa Launcher da Options menüsünü açın, oradan Downloader Preferences secin ve Allow quick play regardless of network speed kutucuğunu işaretleyin. Girersiniz oyuna. Download bitsin diye beklemenin lüzumu yok yani..
Mesaj tarihi:
Flassh said:

dl yaparken client hata verdi şimdi tekrar açmaya calıstıpımda updating setup files da takılıyor?

gece bırakmıstım dlye hata vermiş aynı sey vardı bıraktım işe geldim. Bir süre sonra düzeliyormu ?
Mesaj tarihi:
hozceri said:

Flassh said:

dl yaparken client hata verdi şimdi tekrar açmaya calıstıpımda updating setup files da takılıyor?

gece bırakmıstım dlye hata vermiş aynı sey vardı bıraktım işe geldim. Bir süre sonra düzeliyormu ?

updating files da bekliyorum hala bakalım düzelcek mi
Mesaj tarihi:
Flassh said:

hozceri said:

Flassh said:

updating files da bekliyorum hala bakalım düzelcek mi

şu processlerde agent.exe midir nedir. ondan dolayı stuck oluyor. Düzelmiyor da.

Tekrar başka bir path'e kurmak için başlattım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...