Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 75 numaralı erolü almaktan SC2 turnuvasındaki ev arkadaşımı izleyemiyom. Lan Lan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 lol bokunu cikarmaya gerek yok. about icin linkledim zaten. article fasa fiso. kimseyle de sidik yaristirdigim yok. da bilmeden "hayatinizda gormediginiz trafigi gordum ben otmeyin oradan" demek meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 erkan trafik polisiymiş de haberimz yokmuş fenomen oldun erkan bu arada ben gerçekten sıkıldım yarın bakıcam, got'un 3.bölümünü izlememiştm ona geçiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 #include int main(int argc, char* argv[]) { printf("Hala 12 hatası alıyorum abv blizzard"); return 0; } my big project Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ne gordugumu bilmeden laf yetistirmek daha bir gari ya neyse. Erkan'dan iyi bilecek degilim. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 blizzde calisan varsa konussun, gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kojiroh said: #include int main(int argc, char* argv[]) { printf("Hala 12 hatası alıyorum abv blizzard"); return 0; } my big project Senin gibi kod yazan tipler yuzunden giremiyoruz lan su anda. asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 patronun yigeni Erkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aquila said: blizzde calisan varsa konussun, gerisi teferruat. https://twitter.com/#!/Bashiok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Abi bi girebilsem valla daha güzel yazıcam söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 seri sekilde 37 almaya basladim 10 dakka once bekletiyodu her giriste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 37'leri 12'ler takip ediyor ki en can sikici yani da o sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 giriş ekranındaki ayın ightning efectlerde hata var bulutlar geçerken fail direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 en sıkıcı hal 37ler 12ler sonrasında 10 dk no response Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 close beta'da en azından birileri giriyordu. open beta geldi kimse giremiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 olm americas diyo, pis pis girmeyin amerika disindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Elemanin tweet'lerinin arasinda soyle bir sey var; Bashiok said: We're investigating why some people are seeing a 'no license' Error 12 for the #D3 open beta. Hang tough. Blizzard'in "arastiriyoruz", pati'nin "kisa sure kapaliyiz"ina benzer, biz de babayi aliriz diye korkmuyorum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 halbuki automated testlerle yakalamis olmasi lazim god tier blizzard architectler. hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 eheh open beta ilk skeleton-king run bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ve iste sistem kaynaklari ile network ustunde uygulanan/uygulanmasi gereken stress test'leri ile digerlerini karistiran uber yazilimci Erkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ben ilk denemede girdim ilk defa şanslı hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 uber kimligi belirsiz di, network kaynakli problem oldugu kanisini koymus bile. helal ossun. ben daha ne diyim. gec oldu orada saat, ondan mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Olm closed beta key'i olanlar oyuna şimdi girmesin lan biz fakirler iki tur oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bombilo said: eheh open beta ilk skeleton-king run bitti. Bir zahmet çıkta başka insanlar girsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Orada derken ? saat 22 bile degil burada sevgili Erkan. Benim genel olarak sikayetci oldugum seydi network sorunlari, sen geldin cikintilik ettin "halbuki bug'lari automated test'lerle bulmalari lazimdi" diye. Blizzard mi daha fail sen mi bilemedim simdi. edit : bilip bilmeden konusuyorsun diye tepinen birinin bilip bilmeden konusmasi ne kadar ironik lan. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar