valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 mission accomplished Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yapmayacaktın bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 asdadada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 incomiiiiiiiiiiiiiiiing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 girdi lan ama karakter yaratmada takıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 oha herif belgelerle eziyo di'den ne gelecek cok merak ediyorum.. misir.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Hızlı bi şekilde 37 dönmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 AHAHAHAHAHAHA. Sen takil Erkan. About kismini okuduktan sonra tamam deyip gecerim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bi daha 12 verirse ilk uçakla gidiyorum Amerika'ya ofis basmaya. Erkan'ı da yanımda alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Valla benimki Age of Empires 2'de touchpad'le 2 hardestı yenip 3.ye diş geçirmeye çalıştığı için oyunlardan çok uzak değil. Bide ingilizcesi olsa varyaa..... Fallout'a başlatçam. Bide tavsiye: Eğer kız arkadaşınızın oyun oynamanıza karışmasını istemiyorsanız, ufak tefek fakat daha sonra kullanabileceğiniz şeyler yapın. Ne biliyim. Salak bir tiyatro oyununa 2 saatinizi harcayın sonra "Hayatım ben seni yalnız bırakmamak için birlikte birşeyler yapmak için geliyorum sen bana 0 anlayış politikası güdüyosun. Haksızlık değil mi bu?" Diyin. Budur... Aralıklarla yapmanız lazım ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Erkan ataga gecti. singletonda yazarmis abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kojiroh said: Hızlı bi şekilde 37 dönmeye başladı. Valla tik yok benim burda. Service bir busy bir down. Birakayim sabah deneyeyim bari. Sac bas yolduracak yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Abi komik bi şekilde 37'yi geçebilirsem 12 gelmeye devam ediyo. Ömrümden ömür gidiyo yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 muhteşemmmmm olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 beni iplemiyor bile dc oldun kop git diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 di said: Kojiroh said: Hızlı bi şekilde 37 dönmeye başladı. Valla tik yok benim burda. Service bir busy bir down. Birakayim sabah deneyeyim bari. Sac bas yolduracak yoksa. işte beklediğim an bir rakip pes etti haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 anaaa beni ise alsaniza la, bisey bilmiyorum ama ogrenirim, d3 betam da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Battle.net sik sik down oluyor bu arada. Benim baglantimdan sandim bir kac sefer ama baya baya fenalardalar sanirim. Erkan daha iyi bilir gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aquila said: anaaa beni ise alsaniza la, bisey bilmiyorum ama ogrenirim, d3 betam da var. Sukru bi proje neyim yapsana sen is bulana kadar. Tutar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 diablo yok hesabında diyor, error 12 sıkıntı nedir bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 eee girdi attı beni takıldı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nordlydian said: muhteşemmmmm olmuş.. harbimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 dunyanin en sahane seyini bile yapsam tutmaz benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bu dedikleriniz americas da mı oluyor kızlar? erkan hiç yardımcı olmuyor yalnız ,burda can çekişiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 eeeh ben FM ye geri dönüyorum size iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar