Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Video'nun publishi 3 Mart 2012. Arattım adele diye thread de bulamadım umarım önceden paylaşılmamıştır. Paylaşılmışsa da özür şimdiden bi kahkaha atmazsınız ama çok eğlenceli detaylar var http://www.youtube.com/watch?v=2d0C4LKm32M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 internet ve kamera herkesin eline geçmesin dedirtti. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 davula gülümsedim sonrası poker face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ilkokulu beraber okumus olsaydim belki kendi caplarindaki sirinliklerine gulerdim ama guldurmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aza tav olmaya başlamışım, küçük şeyler de eğlendirmeye başlamış beni demek ki, yaşlılık belirtisi miydi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 fena degil, güldügüm noktalar oldu. this is paticik, eveyone is elite here sdffsdf öle herşeye gülmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Çekim kalitesi çoğ iyi. Ama espri anlayışı olmamış. Şu süpürgeli elemanın yerinde olmak isterdim ama. Sdfsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi o su bardaklarıyla ilgili yaptıkları espri ne kadar kötü ya... anaokul kreş seviyesi falan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Robert_Poche said: fena degil, güldügüm noktalar oldu. this is paticik, eveyone is elite here sdffsdf öle herşeye gülmeyiz Benim güldüğüm şey, insanların ifadelerini ingilizce yansıtmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 klibin orjinalini izlesem belki daha çok eğlenirdim ama çekim kalitesi başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 keşke az bucuk ingilizce bilen bir kadın bulsalardı, hiç değilse ağız hareketleri tutardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Ren said: davula gülümsedim sonrası poker face fikir iyi ama zayıf kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 elit bi insan olduğum için gülemedim. yoksa çok kötü sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar